FRAKTIONERET CO2 LASER

Fraktioneret CO2 laser anvendes til moderate og svære rynker, til solskadet hud, fine rynker i hele ansigtet, rynker og slap hud om øjnene, alderspletter og ar efter acne. Anvendes primært i ansigtet, men kan også anvendes på hals, bryst og hænder.

book tid nu

Hvad er fordelene ved fraktioneret CO2laser behandling?

Ved en fraktioneret CO2-laser behandling sker forbrændingen af huden i små punkter, det vil sige CO2 laseren laver huller i huden istedet for at lave skade på hele huden. Dette giver en hurtigere opheling og færre gener, da huden i de behandlede punkter heler op fra den omkringliggende hud. Med den fraktionerede CO2 laser vi har i n’age, kan vi justere, hvor tæt hullerne skal ligge, samt hvor dybe de skal være. Dette afhænger af alder, graden af solskade og hvor hurtigt den enkelte ønsker at ophelingen skal være. Vi anbefaler 2-3 behandlinger med minimum en måneds interval. Nogle gange flere behandlinger hvis der ønskes en mild behandling.

Ophelingen varer fra 3 til 7 dage, hvorefter man igen kan gå på arbejde. En del af resultatet ses efter en uge, men eftersom der sker en øget kollagendannelse, ser man yderligere resultat op til 4-5 måneder efter behandlingen. Resultatet holder i årevis og forsvinder i takt med, at huden fortsat ældes.

Vi foretager dog også milde CO2 behandlinger, hvilket betyder at at der ikke er nogen væsentlig downtime. Dog skal der foretages 5-6 behandlinger for at opnå samme resultat som almindelig CO2 laser.

Hvem kan behandles med fraktioneret CO2 laser?

Fraktioneret CO2 laser anvendes til moderate og svære rynker, til solskadet hud, fine rynker i hele ansigtet, rynker og slap hud om øjnene, alderspletter og ar efter acne. Anvendes primært i ansigtet, men kan også anvendes på hals, bryst og hænder.

Hvad sker der ved selve behandlingen?

Når huden opvarmes under behandlingen, vil den trække sig lidt sammen og der vil dannes nye elastiske og kollagene fibre. Dernæst øges fugtbindingen i huden, hvilket alt i alt giver en synlig foryngelse af huden samt en mere ensfarvet hud.

Behandlingen tager mellem ½ – 1 time afhængigt af det behandlede områdes størrelse.

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen er huden rød. I dagene efter kan der opstå hævelse og en let mørkfarvning af huden. Efter 3-5 dage vil huden skalle og huden vil herefter være let rød. Dette aftager de efterfølgende dage. På klinikken får du vejledning i, hvordan huden plejes efter behandlingen.

Priserne er pr. behandling.  Behandlingerne foretages af speciallæge i dermatologi. Der skal 2-3 behandlinger til for et optimalt resultat.

Såfremt man ønsker en mild behandling, skal der flere behandlinger til for et optimalt resultat, og der kan derfor aftales behandlinger til reduceret pris.

Første gang du får foretaget en CO2 Laser behandling, så skal du have en forkonsultation hos en af vores hudlæger senest en uge før selve behandlingen.

Klik her for at downloade samtykkeerklæringen

KLIK HER FOR AT BOOKE TID TIL EN GRATIS, UFORPLIGTENDE KONSULTATION

SE RESULTATERNE HER

 • FØR
  EFTER

  Morten har modtaget en behandling, som bestod af Botulinum Toxin, Restylane samt laser.

 • FØR
  EFTER

  Denne kunde har modtaget en behandling, som bestod af fraktioneret CO2 laser samt restylane og en smule Botulinum Toxin

 • FØR
  EFTER

  Denne kunde har fået 3 gange CO2 laser behandling, og Botulinum Toxin mellem øjenbrynene samt restylane

Priser Faktioneret CO2 laser pr. behandling

Hele ansigtet:
9.000kr
Underansigtet :
7.000kr
Øjne:
5.000kr
Øjne og pande:
7.000kr
Mund:
6.000kr
Hals:
7.000kr
Decollete:
7.000kr
Efterbehandlingskit:
500kr

Priser Mild Fraktioneret co2 laser pr. behandling

Hele ansigtet:
5.500kr
Hele ansigtet og hals:
9.500kr
Underansigtet:
4.500kr
Øjne:
3.000kr
Øjne og pande:
5.000kr
Mund:
3.500kr
Hals:
4.500kr
Decollete:
4.500kr