Hos n’age har vi den absolut nyeste, bedste og sikreste teknik til permanent fjernelse af uønsket hårvækst på markedet. Vi anvender Ellipse Nordlys, som, ligesom os, aldrig går på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden. Så er du træt af uønsket hårvækst i områder på kroppen eller i ansigtet, kan vi over et behandlingsforløb fjerne det for altid.

Læs meget mere om behandlingen og se priser herunder:

 

OG HUSK: Hos n’age har vi altid et fast tilbud på behandling af flere områder: Du betaler fuld pris for det dyreste område og derefter altid kun 50 % på alle øvrige områder ved samme behandling

 

Hvordan virker behandlingen?

Ellipsen udsender lys, som optages i det mørke pigment i håret. Laserhovedet danner varme og destruerer hårrodden ved ca. 70 grader i nogle millisekunder. Effekten er derfor bedst, hvis man har mørke hår og lys hud. Vi har dog også, som noget helt nyt på markedet, mulighed for at fjerne hår på naturligt mørk hud.

Da hår har vækstcyklusser af tre faser, kan IPL laseren kun fjerne hår i de aktive hårsække. Derfor er 6 – 12 behandlinger per område med 2-3 måneders interval nødvendigt. Efter en behandling vil der gå 2-3 uger, hvor håret skubbes ud af sin follikel og falder ud.

 

Hvordan udføres behandlingen?

Før behandlingen har du selv barberet de pågældende områder hjemmefra, dog ikke inden den første behandling, da vi skal tage billeder af området. Behandlingen foregår ved, at en klar gel smøres på området, og en glaskrystal bliver presset mod huden. Denne glaskrystal vil ligesom en blitz stråle en kraftig lysenergi ned i huden. Hvor meget man mærker af behandlingen afhænger af, hvilket område der behandles, og hvor mange hår der er tilbage i området. Normalt vil behandlingen kun føles som små varme prik ned i huden. Bagefter kan huden føles varm og være lidt rød. Dog almindeligvis kun i et par timer.

 

Kan alle behandles?

Vi udfører ikke behandlingen på gravide eller ammende. Vi udfører heller ikke, hvis man har meget lyse, grå eller røde hår, da behandlingen ikke vil være særligt effektiv. Desuden kan mænd sjældent blive 100% hårfri pga. testosteronproduktionen, som medfører en nydannelse af hårsække hele livet. Man kan dog alligevel reducere hårvæksten radikalt. Alle hudtyper og hudfarver kan behandles med Elipse Nordlys – pånær hvis huden er solbrun pga. solarium, solbadning eller selvbruner, da der kan opstå pigmentforandringer.

 

Hvad skal man være opmærksom på i forbindelse med behandlingen?

Der nødt til at være et hår i hårsækken. Derfor må man ikke fjerne håret med pincet eller voks, mindst 3 uger inden behandlingen i det pågældende område. Ved den første behandling er det en fordel, hvis hårene er vokset lidt ud, da vi skal kunne lave en vurdering af farve og tykkelse og evt. en hårtælling. Ved alle andre behandlinger skal man være nybarberet inden. Som nævnt må huden ikke være solbrun pga. solarium, solbadning eller selvbruner, da der kan opstå pigmentforandringer. Derfor anbefaler vi, at man undlader at sole sig i minimum 4 uger inden behandlingen og i 4 uger efter. Hvis man er tvunget til at opholde sig i sol (men ikke direkte sol), anbefaler vi minimum SPF 30 eller at dække det behandlede område.

Uønsket hårvækst kan skyldes medicinske tilstande (hirutisme, PCO, hypertrikose, og andre tilstande). Behandlingen med IPL kan ikke kurere tilstandene som forårsager hårvæksten. Målet med behandlingen er at opnå en kosmetisk forbedring ved at reducere hårvæksten.

 

Information og samtykke

Ved behandling af uønsket hår med IPL, skal du først til en gratis konsultation, hvor området vil blive vurderet af en af vores kosmetiske sygeplejersker. I forbindelse med konsultationen skal du også læse og underskrive en samtykkeerklæring. Den finder du herunder.

Klik her for at downloade samtykkerklæringen

 

HUSK: Hos n’age har vi altid et fast tilbud på behandling af flere områder: Du betaler fuld pris for det dyreste område og derefter altid kun 50 % på alle øvrige områder ved samme behandling

IPL PERMANENT HÅRFJERNING

Hele Ansigtet:
1.100kr
Kinder:
600kr
Overlæbe:
500kr
Hage:
500kr
Hals:
600kr
Armhuler:
500kr
Underarme:
1.100kr
Bikinikant:
700kr
Udvidet bikini:
900kr
Brazil:
1.200kr
Baller:
1.200kr
Linje fra navle og ned:
500kr
Hele ben:
3.500kr
Underben:
1.900kr
Lår:
2.100kr
Baglår:
1.100kr
Ryg:
1.700kr
Ryg og skuldre:
2.200kr
Areola - hår rundt om bryvorter:
500kr
Bryst mænd:
1.100kr
Mave:
1.100kr