ULTHERAPY

Ultherapy leverer energi i form af ultralyd til de dybe underliggende lag i huden, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft

book tid nu

Hvad er Ultherapy?
Ultherapy leverer energi i form af ultralyd til de dybe underliggende lag i huden, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft. Energien stimulerer din egen krop til at regenerere sig selv, og dermed producere frisk ny collagen og styrke de svage collagene fibre.

Hvor bruges Ultherapy?
Behandlingen egner sig til hele ansigtet, halsen og/eller decolleté. Man kan også vælge mindre områder, særligt med fokus på øjenbrynsløft eller løft og konturering af kæbelinjen.

Før behandlingen
Inden behandlingen vil du få en konsultation hos en sygeplejerske, hvor behandlingen planlægges. Du kan med fordel tage noget smertestillende 30-60 minutter inden din behandling, som bliver udleveret på klinikken..

Behandlingen
Selve behandlingen foregår ved, at de områder der skal behandles markeres op. Derefter påsmøres et tyndt lag ultralydsgel og man begynder at skanne og sikrer sig, at man kan se de nøjagtige strukturer under hudens overflade. Så starter behandlingen som foregår i punktvise energiafladninger dybt i huden. Et løft af kæbelinjen og underansigtet vil typisk tage ca. 60 minutter.

Efter behandlingen
Ultherapy sender ultralydsbølger ned i huden, uden at påvirke overfladen af din hud, derfor vil man typisk ikke være mærket af behandlingen efterfølgende, og du vil kunne gå direkte ud og fortsætte dine hverdagsgøremål. For at minimere hævelse vil det være en god idé, at holde sig fra sauna og meget varme bade i 1-2 dage. Du vil direkte efter din behandling kunne bruge make-up og pleje din hud som vanligt.

Bivirkninger
Behandlingen er ikke helt smertefri og kan føles som en prikkende varme i huden. Potientielle bivirkninger inkluderer: ømhed og rødme i op til nogle timer og/eller let hævelse i op til nogle dage efter behandlingen. Særlig følsomhed ved berøring i det behandlede område er muligt i dage til uger efter proceduren. Der er derudover risiko for mere sjældne bivirkninger, så som små blå mærker eller forbigående nedsat følelse ved berøring. Meget sjælne bivirkninger rammer mindre end 1%, og kan være overfladiske sår og midlertidig lammelse af nerverne på hagen.

Effekt af behandlingen
Effekten af behandlingen er næsten altid god, men kan variere afhængig af den enkelte persons hud og alder. Nogle patienter vil se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil dog, for de flestes vedkommende vise sig efter 2-3 måneder i takt med at de nye collagene fibre dannes. Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et gradvist løft, og en opstramning af huden i ansigtet og på halsen, og en udglatning og opstramning af huden på decolleté.

Klik her for at læse samtykkeerklæringen

 

KLIK HER FOR AT BOOKE TID TIL EN GRATIS, UFORPLIGTENDE KONSULTATION

SE RESULTATERNE HER

 • FØR
  EFTER
 • FØR
  EFTER
 • FØR
  EFTER
 • FØR
  EFTER
 • FØR
  EFTER
 • FØR
  EFTER
 • FØR
  EFTER

  Ultherapy kan også bruges til at stramme maveskindet.

PRISER (afhængigt af alder og hudkvalitet)

Øjne:
10.000kr
Halsen, fra:
12.000kr
Underansigt, fra:
15.000kr
Underansigt + øjne, fra:
20.000kr
Underansigt + hals, fra:
20.000kr
Underansigt + øjne + hals, fra:
27.000kr
Maven, fra:
15.000kr
Ultherapy efterbehandling, fra :
7.000kr