Mød vores nye ambassadør – skuespiller Mille Dinesen!

Skuespiller Mille Dinesen er især kendt for sine roller i ”Nynne” og ”Rita”, og så har hun for nyligt udgivet bogen ”Min egen vej” med inspiration til en sund livsstil.

– Det er vigtigt for mig at leve så sundt, økologisk og rent som muligt, og det var en aha-oplevelse at opdage, at n’age tilbyder behandlinger, som sagtens kan gå hånd i hånd med denne livsfilosofi, siger Mille Dinesen, som er vores nyeste n’age ambassadør.

– Jeg må indrømme, at jeg har været modstander af hudforyngende behandlinger. Men det har jo bygget på uvidenhed, fordi man kun ser skrækeksemplerne og ikke opdager de mange virkeligt smukke og allervigtigst naturlige resultater, fortsætter hun.

For et par uger siden fik Mille Dinesen Ultherapy, som ved hjælp af ultralyd stimulerer de dybereliggende lag af huden til at danne mere kollagen og dermed blive strammere og mere spændstig.

– Ultherapy er perfekt, fordi behandlingen stimulerer huden til selv at gøre arbejdet. Dermed kan resultatet ikke blive andet end naturligt, forklarer hun.

Den naturlige opstramning i huden, som Ultherapy medvirker til, sker løbende, og der går 2-3 måneder, før det fulde resultat kan ses. Til gengæld kan Ultherapy give samme resultat, som det normalt kræver plastikkirurgi at opnå – helt uden kniv og ar.

– Jeg opfatter Ultherapy som en virkelig dybdegående ansigtsbehandling, der giver huden en hjælpende hånd indefra, fortæller Mille Dinesen, som glæder sig til at se det endelige resultat.

For den 43-årige skuespiller er målet ikke at se yngre eller helt rynkefri ud.

– Jeg kan godt lide mine folder og rynker. De fortæller historien om mit liv, og min mimik er vigtig i arbejdet som skuespiller. Men jeg vil gerne se naturligt frisk ud så længe som muligt – og det kræver efterhånden mere end en økologisk creme, konstaterer hun.

Det var især koncentrationsrynken mellem brynene, der fik hende til at undersøge mulighederne hos n’age.

– Efterhånden var koncentrationsrynken blevet en dyb fuge, som gav mig et hårdt udtryk – også når jeg slappede af. Der var brug for at gøre noget ekstra, og valget faldt på Restylane. Det tiltaler mig, at Restylane består af vand og hyaluronsyre, som også findes naturligt i kroppen, fortæller Mille Dinesen.

Restylane er en gelé, der indføres med en ganske tynd nål og fylder rynken ud. Samtidig stimulerer behandlingen huden til selv at danne mere kollagen og holde bedre på fugt, hvilket også har en reducerende effekt på rynker og linjer.

– Det har imponeret mig, at så lille og nænsomt et indgreb kan give så stor effekt. Samtidig er resultatet meget diskret og naturligt. Der er ikke andre, som har bemærket det, men jeg ser selv en tydelig forskel. Jeg ser simpelthen bare friskere ud. Ganske enkelt, siger hun.

Som ambassadør for n’age vil Mille Dinesen gerne slå et slag for at være åben omkring de muligheder, der er for at forbedre sin hud – og at det ikke nødvendigvis står i modsætning til en sund og ren livsstil.

– Det behøver ikke være sådan, at man enten holder sig helt væk eller går all in på behandlinger. Der findes flere behandlinger, som ”bare” optimerer din hud og gør dig friskere at se på. Jeg synes, det er skønt, at jeg kan forbedre min hud uden at gå på kompromis med mine principper, fastslår den smukke skuespiller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VENTELISTE

Ville du ønske, du kunne få en tid i morgen – og ikke om en uge? Eller måske allerede i dag? Så har vi godt nyt til dig: Vi har netop etableret en helt ny service, der giver dig mulighed for at blive skrevet på venteliste, og ringet op når/hvis vi får afbud i kalenderen.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE