Spændende nyt! Vitamin injektioner som bla. kan reducere de mimiske rynker.

Vi er meget og stolte og begejstrede over at kunne fortælle dig at vi lige har lanceret en ny behandlingsform, nemlig vitamin injektioner. Vi er ovenikøbet de eneste i Danmark som laver dem. De skal typisk laves som en ‘kur’ af 4 omgange med en uges mellemrum og der er 4 forskellige variationer at vælge imellem:

Light Eyes Ultra

Er en innovativ, revitaliserende cocktail, der indeholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Ekstrakterne er rige på antioxidanter som forbedrer mikrocirkulationen, elasticiteten og drænagen rundt om øjnene samtidig med den lysner.

Idebae

Med den kraftigste antioxidant på markedet Idebenone som ligner co-enzym Q10, men som er mere effektiv. Idebenone er specielt egnet til at neutralisere frie radikaler dannet ved energiproduktion og reducer- er dermed DNA-skader samtidig med at det opre- tholder normal energiproduktion i cellerne. Idabae behandlingen er opstrammende og revitaliserende hudforyngelse indefra.

Celluform

Modvirker lokale fedtansamlinger og cellulite. En speciel formel indeholdende aktive ingredienser som lecithin og nikotinamid, som er ekstremt effektive på cellulite, væskeansamlinger og lokaliseret fedt.

Fixer

Det første reelle alternativ til Botulinumtoxin med en muskelafslappende og revitaliserende virkning. Dette er muligt, takket være den synergetiske virkning af fire aktive ingredienser der gør, at man kan udglatte rynker både i ansigtet og på kroppen.

Prisen er mellem 2200-2500 kr.(afhængig af hvilken type) for første behandling og 1500 kr. for de efterfølgende 2-3 behandlinger.

Her kan du se og høre Mayianne Dinesens erfaring med Fixer behandlingerne, videoen er lavet I forbindelse med vores nylig afholdte pressemøde:

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *