Velkommen til Julie Berthelsen

julie b.

Julie Berthelsen er vores nye ambassadør, hun fortæller hvorfor tiden er kommet til hudforyngrende behandlinger:

Overordnet set er jeg ret glad for min hud og den måde den aldres. Jeg må dog erkende at de sidste 4 år med små børn og manglende søvn, begynder at kunne ses. Jeg kan se det på huden I mit ansigt. Da jeg fyldte 25 år lavede jeg en aftale med mig selv om at jeg ikke længere ville spare eller gå på kompromis når det kom til ansigt og kropspleje produkter,- og det har jeg holdt. Men huden i ansigtet, ændrer sig meget for hvert år der går. Så jeg føler tiden er kommet for mig til at få den professionelt analyseret og behandlet hos n’age. Jeg elsker deres ansigtsbehandlinger og har også fået fjernet en rynke med Restylane. Bekymringsrynken mellem øjenbrynene var jeg efterhånden blevet træt af, efter behandlingen fik jeg lige cirka 5 år tilbage af mit liv – det er jeg så glad for. Mine veninder kigger lige en ekstra gang, men er imponerede og min kæreste er glad for at jeg er glad. Han vidste at den var begyndt at plage mig. Når jeg har tabt resten af mine kiloer fra seneste graviditet,- vil jeg gerne prøve CoolSculpting til den smule fedt under hagen – som jeg ikke fik has på selv ved sidste vægttab, og det på maven som der bare er svært at komme af med. Jeg synes det er i orden at være forfængelig og tage aktiv del af min egen aldring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *