Filler i læberne lip filler

Få naturlig filler i læberne

Det er ingen hemmelighed, at læberne betyder utroligt meget for dit ansigt. Det er derfor ikke underligt, at flere og flere efterspørger filler i læberne for mere fylde og symmetri. N’AGE har 20 års erfaring og udfører derfor et naturligt og smukt resultat hver gang! Vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker forbeholder sig altid retten til at sige nej, hvis de ikke mener, at resultatet vil passe til dit ansigt. På den måde er du altid i de bedste og sikreste hænder hos os med garanti for et resultat, der er skræddersyet dit ansigt.

Har du altid drømt om fyldige, symmetriske og fugtede læber? Så er første step til smukke, naturlige læber, der passer til dit ansigt, at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Filler i læberne

Hos N’AGE skaber vi naturlige resultater, der passer den enkelte! Læbernes form og størrelse varierer fra person til person, og det derfor enormt vigtigt at have øje for den enkelte, når man behandler med filler. Læberne skal passe til ansigtet, så ikke blot læberne, men hele ansigtet er i symmetri. Hos N’AGE behandler professionelle sygeplejersker, der med deres æstetiske blik sikrer naturlige og smukke resultater. Din tryghed er enormt vigtig hos N’AGE, og vi anvender derfor kun produkter af topkvalitet. Til behandling af filler i læberne anvender vi Restylane, som er en yderst veldokumenteret filler. Er du helt ny indenfor læbebehandlinger, og vil du gerne vide mere? Så læs vores også vores indlæg Alt du skal vide om læbebehandlinger.

N’AGE har lavet læber med Restylane siden 2003, og vi er faktisk den klinik i hele Danmark, der har den største erfaring med produktet. Alle vores behandlere ser altid på ansigtet som en helhed og er trænede i at kunne forstå dit ansigts proportioner. Det er din sikkerhed for det smukkeste og mest harmoniske resultat!

Hvad er restylane?

Restylane er en ikke permanent filler bestående af 98 procent vand og 2 procent stabiliseret hyaluronsyre – et fugtbindende sukkerstof, der allerede findes i huden. Restylane er derfor i gelkonsistens, og den injiceres med en meget fin nål i læberne. De ikke permanente fillers nedbrydes i læberne over 6-9 måneder efter en behandlingen, og ved en filler behandling kræves det at gentage behandlingen, hvis man gerne vil bevare sine smukke læber.

Læbeforstørrelse eller mere symmetri?

Smukke læber kommer ikke kun an på størrelsen, men også symmetri og form. Mange mennesker har asymmetriske læber i større eller mindre grad, og det har betydning for ansigtets samlede udtryk og helhed.

Fyldige læber er blevet mere og mere populært det seneste årti, men faktisk ønsker mange af vores kunder ofte blot at få rettet deres asymmetri, vendt deres nedadvendte mundvige eller at få indrammet læberne mere med en smule fylde i læbekanten. Derudover kan du også bruge Restylane til at reducere rynker på læberne eller til at få fjernet de såkaldte ’rygerrynker’ rundt om munden.

Vores kosmetiske sygeplejersker er eksperter i at lave naturlige læber og gennemfører årligt både kurser og træninger i teknik inden for læbebehandlinger. Et ’andenæb’ eller en ’fiskemund’ er skrækeksempler på filler og et udtryk for manglende erfaring og dårlig teknik – noget, du ikke skal frygte hos N’AGE!

Inden behandlingen

En gratis konsultation vil ligge forud for enhver behandling med filler i læberne. Her vil være sat god tid af, så du sammen med en kosmetisk sygeplejerske kan gennemgå din ønsker og muligheder ved behandlingen. Hos N’AGE er din tryghed i førersædet, og der vil altid være plads til spørgsmål.

Skal du have filler i læberne, er det vigtigt du har læst og underskrevet samtykkeerklæringen – dette er noget din sygeplejerske vil snakke med dig om, til en gratis konsultation.

Find samtykkeerklæring til filler i læberne her

Sådan foregår læbebehandlingen

Alle behandlinger med Restylane udføres af højt specialiserede og erfarne kosmetiske sygeplejersker. På behandlingsdagen får du en lokalbedøvende creme smurt på dine læber. Antallet af minutter, hvor den bedøvende creme skal sidde på læberne, afhænger af, hvor sensitive dine læber er. Hvis høj sensitivitet på forhånd er noget, du er klar over, anbefales det, at du kommer ind tidligere, så cremen kan sidde i længere tid. Dette er noget, du vil tale med en kosmetisk sygeplejerske om til din gratis konsultation. Det varierer også, hvor mange injektioner en person skal have ved en læbebehandling, men der bestræbes altid på så få som muligt for at mindske chancen for blå mærker. Fra start til slut varer en læbebehandling maksimalt 30 minutter, og der er som regel kun få dages downtime. Har du spørgsmål eller undren, kan du altid snakke med din kosmetiske sygeplejerske.

Efter behandlingen

Efter en behandling med filler i læberne bliver du tilbudt at få is på, da læberne kan være ømme efter stikkene. På den måde trækker blodkarrene sig sammen, og risikoen for blå mærker vil blive reduceret. Læberne kan være ømme og hævede, og der kan også optræde blå mærker efter en behandling med filler i læberne. Alt dette aftager heldigvis hurtigt igen, og du vil have smukke, fyldige og fugtede læber at se frem til!

Resultatet holder i omkring seks måneder, hvorefter der vil være behov for en opfølgende behandling. Ofte vil der være behov for en mindre behandling næste gang.

Myter om filler i læberne

Det er ingen hemmelighed, at der kan være fordomme forbundet med at få filler i læberne. Det forholder sig dog sådan, at mange af de fordomme faktisk er baseret på myter. Vi har derfor bedt vores kosmetiske sygeplejerske Anne Neergaard om at kommentere på tre af de myter, vi oftest møder.

1. FILLER ER PERMANENT

Det korte svar er nej. Filler er ikke permanent. Restylane nedbrydes naturligt i kroppen, og derfor er filler noget, du skal vedligeholde.

– Vi bruger kun filler, som nedbrydes løbende. Det er ulovligt at brugte permanent filler i Danmark, forklarer Anne Neergaard.

Det lidt længere svar er, at Restylane som nævnt stimulerer huden til at producere mere kollagen i de behandlede områder, end den gjorde før.

Det betyder, at hvis du har fået lavet læber flere gange, vil dine læber bevare sin volumen og form helt naturligt i et længere stykke tid – også efter at filleren i sig selv er helt nedbrudt.

2. DU MISTER FØLELSE OG BEVÆGELSE I LÆBERNE MED FILLER

Det er en udbredt misforståelse, at filler og botox er det samme. Men faktisk har de to vidt forskellige funktioner: Botox afslapper musklen, så den ikke kan trække sig så kraftigt sammen, og filler giver fylde til huden. Derfor anvendes botox kun til læberne i forbindelse med at reducere det såkaldte gummy smile, hvor en stor del af tandkødet viser sig, når du smiler. Denne behandling kaldes også et lip flip.

Når det er sagt, mister du heller ikke følelse eller al bevægelighed ved at få botox hos N’AGE. Vi udfører kun naturlige resultater, og det gælder selvfølgelig både for botox og filler i læberne.

Hvis du får lavet dine læber ordentligt, bør du derfor under alle omstændigheder både kunne føle dem, fuldstændig som du plejer, og bevæge dem normalt. Det kan dog være mere vanskeligt at bevæge dem helt som normalt, hvis du får meget filler i læberne.

3. FILLER KAN ALDRIG KOMME TIL AT SE NATURLIGT UD

Anne Neergaard har en simpel forklaring på, hvorfor især denne myte er udbredt:

– Det er, fordi man ser alle skrækscenarierne ude i verden, hvor folk får ’andenæb’ af filler.

Men faktisk skyldes dette resultat ifølge Anne Neergaard enten, at kunden selv har ønsket et lidt overdrevet resultat, at der er kommet for meget filler i, eller at filleren simpelthen er lagt forkert.

Hos N’AGE laver vi udelukkende læber, der ser naturlige ud. Vores kosmetiske sygeplejersker er trænede i at kigge på ansigtet som helhed, og så forbeholder de sig retten til at sige nej til at lave læber, de som behandlere ikke kan stå inde for.

Det betyder, at du aldrig vil få et resultat, der ikke passer til resten af dine proportioner, og som Anne Neergaard siger:

– Vores kunder bliver altid så glade for deres resultater!

Hvorfor ønsker mange læbeforstørrelse?

Anne Neergaard fortæller også, at behovet for filler som regel afspejles i alder. Hun forklarer, at vores yngre kunder som oftest ønsker at få lavet læber, fordi det er oppe i tiden at have smukke, voluminøse læber:

– Man ser oftest mere feminin, blød og blid ud, når man har lidt større læber, forklarer Anne Neergaard.

Der er også forskellige trends inden for læbefiller, som vi hos N’AGE selvfølgelig er trænede i at udføre – eksempelvis XO-teknik, Russian Lips eller Heart Lips.

Vores lidt ældre kunder ønsker som regel at få genskabt tabt volumen i læberne eller reduceret rynker omkring munden. Årsagen til de såkaldte ’rygerynker’ er nemlig, at mængden af hyaluronsyre i læberne falder med alderen. Du vil derfor kunne se tydelig forskel på læbernes størrelse, definition og struktur. Derfor handler det for disse kunder ikke om at ændre på sine læber, men i stedet genoprette – og det kan let gøres med Restylane.

De forskellige typer filler kan både give fyldige, fugtede eller mere definerede læber, og det er meget individuelt, hvad der ønskes. Uanset hvad du ønsker, kan du være helt sikker på, at du er i de bedste hænder hos N’AGE, og at du ikke går herfra med et resultat, der ikke passer til dig.

Dit behandlingsforløb med filler i læberne

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Behandlingstiden er på cirka 30 minutter
Cirka 30 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
Resultatet med filler holder mellem 6-9 måneder
6-9 måneder

Priser på filler i læberne

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med filler i læberne
Fra 3.950 DKK
Bestil gratis konsultation

Efter læbefiller kommer læbepleje

Efter en behandling med filler i læberne kan læberne godt føles stramme, og her er det vigtigt at pleje og fugte dem. Fugtede, sunde læber er også med til at yde det smukke resultat efter en Restylane-behandling retfærdighed. Læs her, hvilke produkter vi anbefaler til læbepleje!

Lip Duo

  • En sikker vinder hos både sygeplejersker og kunder er iS Clinical Lip Duo! Sættet indeholder både den eksfolierende Lip Polish og den fugtende Youth Lip Elixir. Lip Polish fjerner med formulering af sukkerkorn, antioxidanter og kakaosmør døde hudceller og gør læberne glatte og velplejede. Youth Lip Elixir giver et intenst fugtboost til dine læber, samtidig med at den giver synlig fylde. Eliksiren både fugter og beskytter med sin blanding af hyaluronsyre, sheasmør og antioxidanter.

Lip Repair

  • Endnu en læbefavorit hos N’AGE er Lip Repair fra SkinCeuticals! Læbekuren reparerer effektivt huden på læberne, mens den også beroliger og fugter læberne. Kuren indeholder antioxidanter, der tilmed beskytter mod miljømæssige påvirkninger.

Find mere læbe- og hudpleje på N’AGE SHOP!

Spørgsmål og svar om behandling med filler i læberne

Gør det ondt at få filler i læberne?

Det er naturligvis ikke smertefrit at få en læbebehandling, men du vil blive bedøvet inden behandling! Læberne er et af de mest sensitive områder i ansigtet, og det er derfor også det ømmeste at behandle.
Hvor ondt man det gør, afhænger af personlig smertetærskel, som du kan snakke med din sygeplejerske om, ved en gratis konsultation.

Kan jeg få filler, hvis jeg er bange for nåle?

Det er meget individuelt, om det kan lade sig gøre at få fillerinjektion, hvis man er bange for nåle. Din tryghed er enormt vigtig hos os i N’AGE, og du vil derfor få rig mulighed for at fortælle din behandler om din nåle-skræk, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Det er vigtigt, at du sidder stille, når du skal have din behandling, og det kan en stor nåle-skræk påvirke. Alt dette er noget, der vil blive snakket om til en gratis og uforpligtende konsultation.

Til selve behandlingen har vi stressbolde og andet udstyr, som virker beroligende. Vores fornemmeste opgave er at få dig til at føle, at du er i sikre hænder hos N’AGE!

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder min læbeforstørrelse?

Det hører til sjældenhederne, at en kunde fortryder sin læbeforstørrelse, da vi både inden, under og efter behandlingen er meget opmærksomme på ønsker og proportioner. Du får desuden også en grundig skriftlig og mundtlig gennemgang over, hvad du kan forvente i forhold til hævelse efter din læbebehandling.

Alligevel er der ingen grund til at være bange for at fortryde; der er nemlig mulighed for at opløse filleren ved at injicere hyalase i læberne. Hyalase indeholder enzymet hyaluronidase, som nedbryder filler i løbet af få timer. Enzymet påvirker ikke din egen produktion af hyaluronsyre i huden.

Det er dog vigtigt at huske på, at filler helt naturligt nedbrydes over 6-12 måneder, og at dine læber som regel vil være hævet i starten.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic