HISTORIEN

Ida Bille Brahe var i 1997 med til at lancere Restylane i Danmark.  Seks år senere grundlagde hun på Kongens Nytorv klinikken N’age som Danmarks første certificerede Restylane-klinik.

Flere hudforyngende og rynkereducerende behandlinger

I N’age tilbyder vi i dag en vifte af veldokumenterede behandlinger, der bygger bro mellem plastikkirurgi og kosmetologi.  Vi har særligt fokus på hudforyngende og rynkereducerende behandlinger, som hjælper dig til et foryngende og friskere udseende.

Foruden Restylane behandler vi med Botox/Azzalure, Laser, aktiv hudpleje og som noget nyt tilbyder vi behandling af lokaliserede fedtdepoter.  Det allernyeste skud på stammen er det revolutionære Ultherapy til løft af huden.

Flere klinikker, størst på landsplan

Siden etableringen på Kongens Nytorv i 2003 har vores klinik vokset sig større, og i dag finder du også N’age i Hellerup, Herning, Odense og Aarhus.

Med mange tusinde behandlinger om året er vi Danmarks mest erfarne klinik med speciale i hudforyngende og rynkereducerende behandlinger. Vi er også en af de største af vores slags i Europa.

Professionel rådgivning

Vores hudlæger og sygeplejerske har en dybdegående, certificeret uddannelse i kosmetiske behandlinger, og de har en høj faglig æstetisk sans. Vores smalle fokus inden for hudforyngelse og rynkereduktion gør os til erfarne specialister på området.

Vi skræddersyer din behandling

Hos N’age har vi en fælles ambition om et højt fagligt og etisk niveau. Vi lægger en individuel behandlingsplan og rådgiver dig professionelt. Også når behandlingen måske ikke er nødvendig. ’Mere’ er ikke altid bedre.

Vi er diskrete

N’age har alle typer kunder, også de, der ønsker diskretion omkring behandlingen. Vores personale har naturligvis tavshedspligt, og hvis du vil komme og gå ubemærket, tilbyder vi individuelle venterum.