1Hvorfor er det ok at photoshoppe..

Louise Dorph-Petersen er dagens gæsteblogger, hun er kendt som bla. boligekspert på Go’Morgen Danmark, og så er hun indehaver af sin egen blog louisedorph.dk

Hvorfor er det ok at photoshoppe – men så tabubelagt at få rynkebehandlinger? Jeg gør begge dele, i hvertfald lidt endnu.
Jeg tager rigtig mange billeder til min instagram-profil, lyse poetiske fotos af mit hjem, naturen, feminine blomsterbuketter og en del mad – mest søde sager. Jeg tager også billeder af min stil, mine smykker, dufte jeg holder af, cremer, sko, tøj, ja, alt hvad jeg forelsker mig i på min vej. Den glæde jeg får ved at visualisere min kærlighed til det smukke liv er noget jeg har arbejdet med i alle de år jeg har været i magasin branchen. Først som make up artist, stylist, skønhed -og moderedaktør og ikke mindst i mine 8 år som chefredaktør på Bolig Magasinet. Alt hvad der gør livet smukkere tiltrækker mig. Det kan virke overfladisk – men det gør mig altså glad. Det samme gælder for mit eget udseende. Jeg føler mig ikke kun smuk når jeg er shinet helt op med helt store party make up. Jeg kan også føle mig fin når jeg render rundt naturel i mit sommerhus, laver havearbejde og har jord smurt ind i hele ansigtet – naturlig skønhed kan bestemt også være fin. Og så alligevel ikke SÅ naturlig, for når jeg lægger billeder op af mig selv på Instagram (og nu er jeg ærlig, selv om det piner mig) så har jeg ofte lige sløret de mest tydelige rynker – dem jeg ikke synes er mig, som tilhører en noget ældre og mere træt udgave af mig. Hende jeg ikke kender.

Det er lidt grænseoverskridende for mig, at lægge et før og efterbillede her på bloggen – men nu lægger jeg hovedet på blokken, om man så må sige, så du kan se hvordan jeg ser ud og hvordan jeg føler jeg ser ud. Det er små justeringer, men nok til at jeg synes jeg ligner MIG. Noget har dog ændret sig de seneste par måneder. Jeg har nemlig ikke photoshoppet rynker i panden og kragetæerne langs kinderne i noget tid. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi de er væk. Et enkelt besøg på hos N’age har nemlig fjernet det jeg før i tiden selv fjernede i photoshop. Mit næste smukheds-projekt er rynkerne under øjnene (det er dem du kan se på før billedet). Jeg skal laserbehandles til efteråret og jeg glæder mig til at slippe for også at skulle photoshoppe de kedelige, trætte linier væk … så jeg kan blive helt ‘naturlig’ med lidt hjælp fra N’age.
Ps. Jeg vil i øvrigt sige, at jeg godt ved der er en million meninger om det er rigtigt eller forkert at få fjernet lidt rynker. For mit vedkommende handler det om at jeg gerne vil se ud som jeg føler mig, at det gør mig glad – i det hele taget burde vi gøre lidt mere af det der gør os glade – kysse f.eks.

Du kan se Louise’s fine univers på hendes Instagram her.

Dias1