LINA RAFN

Læs om sangerinde Lina Rafns erfaringer med N’AGE og tanker omkring hudforyngende behandlinger.

“Det er vigtigt for mig at stå ved at hvordan jeg ser ud, ikke er noget tilfældigt. Det er ikke noget, jeg er kommet sovende til og det er ok jeg er lige så ambitiøs, fokuseret og kompromisløs omkring mit udseende, som jeg er det omkring f.eks. mit arbejde eller min rolle som mor.

I mange år var det et princip at jeg ikke gjorde noget ud af hud- og skønhedspleje, fordi jeg følte, det var ”forkert”. Den følelse, tror jeg mange lider under.

I 2014 skete der nogle skift i min tilgang til livet og til mig selv og for første gang tillod jeg mig selv at forfølge min egen naturlige forfængelighed. Jeg har alle dage være professionelt forfængelig. Nu har jeg endelig forlænget den forfængelighed ud i mit udseende – og jeg har fundet en ro og glæde ved det.

Indtil videre har jeg især været glad for at få filler i mine kinder, men jeg glæder mig til at prøve andre af de ting, N’age kan tilbyde. Jeg synes generelt, de har rådgivet mig godt og haft en smagfuld og subtil tilgang til at forskønne mit ansigt uden at forandre det.”

Lina Rafn er blevet behandlet med Restylane samt Fraktioneret Co2 laser og Ultherapy.