Mille Dinesen

Det er blevet klart for mig at hvis jeg gerne vil holde min hud pæn og frisk så længe jeg kan, så skal der altså noget ekstra til. Og det er her jeg får kompetent hjælp hos n’age. Et simpelt lille supplement som gir min hud sin friskhed tilbage, så den kan være pæn længere end den ellers ville, uden at gå alt for meget på kompromis med mine sundhedsprincipper.

Det er vigtigt for mig at leve så sundt, økologisk og rent som muligt, og det var en aha-oplevelse at opdage, at n’age tilbyder behandlinger, som sagtens kan gå hånd i hånd med denne livsfilosofi.

Jeg må indrømme, at jeg har været modstander af hudforyngende behandlinger. Men det har jo bygget på uvidenhed, fordi man kun ser skrækeksemplerne og ikke opdager de mange virkelig smukke og allervigtigst naturlige resultater.

Hos n’age har jeg fået restylanebehandling, ansigsbehandling og Ultheraphy.

Specielt Ultheraphy synes jeg er perfekt og passer godt til min livsfilosofi, fordi behandlingen stimulerer huden til selv at gøre arbejdet. Dermed kan resultatet ikke blive andet end naturligt. Den naturlige opstramning i huden, som Ultherapy giver, sker løbende, og der går 3-6 måneder, før det fulde resultat kan ses. Til gengæld kan Ultherapy give samme resultat, som det normalt kræver plastikkirurgi at opnå – bare på en naturlig måde! Jeg opfatter Ultherapy som en virkelig dybdegående ansigtsbehandling, der giver huden en hjælpende hånd indefra. Det er da smart!