Også for mænd!

20 pct. af kunderne hos N’age er mænd. Og der komme flere og flere. Hos N’age fremhæver vi de mandlige træk og får dig til at se friskere ud.

20 pct. af kunderne hos N’age er mænd, og der kommer flere og flere. Hos N’age fremhæver vi de mandlige træk, og får dig til at se friskere ud.

Vores mandlige kunder ønsker at være den bedste udgave af sig selv. De vil have, at det ydre og det indre stemmer overens, så de fremstår friskere på deres job såvel som privat.

Tager kun 35 minutter 

De fleste mænd kommer til os for at få hjælp til:

 • rynker i panden
 • nedadvendt mundvige
 • rende under øjnene
 • bredere kæbe
 • rynker langs næsefløjene
 • store porre

Rynker og furer forsvinder ikke af sig selv, når de først er kommet. De bliver kun dybere og mere tydelige. Det kan ingen cremer fjerne. Hos N’age behandler vi med bl.a. Restylane, som fylder din hud ud indefra, så den genvinder sin spændstighed. En behandling behøver ikke tage mere end 35 minutter, og resultatet ses øjeblikkeligt.

OL-guldroer lader ikke stå til

En af vores kunder er OL-guldvinder og VM-guldvinder i roning Victor A. Freddersen: 

Jeg tror, jeg har et meget normalt forhold til mit udseende… Ja, årene sætter sine spor, men det betyder ikke, at jeg lader stå til. Jeg spiser sundt, træner (naturligvis) og får min søvn. Det hjælper alt sammen, men der mangler ligesom et eller andet. Hos N’age kan jeg få hjælp til at få det, som alle mine andre aktiviteter ikke giver mig.’

Tømmermester: Lige så naturligt som et lægebesøg  

Tømremester Kasper Juel, der er gift, far til to og 40 år, havde også brug for et lidt friskere udtryk: 

’Det gik ret stærkt fra, at jeg noterede mig den første rynke i panden til, at der var tre meget tydelige lange streger. Og når hårgrænsen også har flyttet sig, er det ikke nemt at skjule. Samtidig kom de der to dybe furer også snigende. Det fik mig til at se slidt ud. Og træt. Og alt for markant. Det brød jeg mig ikke om, for jeg føler mig både stærk og frisk’.

I dag er det blevet lige så naturlig for Kasper at få behandlinger hos N’age som at gå til lægen og få to sting i fingeren.

SE RESULTATERNE HER

 • FØR
  EFTER
 • FØR
  EFTER
 • FØR
  EFTER
 • FØR
  EFTER