OM N’AGE

n’age er Danmarks første og mest erfarne klinik med speciale i hudforyngende og rynkereducerende behandlinger. Vi har klinikker i København, Herning, Odense og Aarhus – og hver dag hjælper vi mennesker med at blive en friskere og mere aldersløs udgave af sig selv.

n’age er Danmarks første og mest erfarne klinik med speciale i ellerupudforyngende og rynkereducerende behandlinger. Vi har klinikker i København, Herning Odense og Aarhus – og hver dag hjælper vi mennesker med at blive en friskere og mere aldersløs udgave af sig selv.
Det har vi gjort siden 2003. Vi gør det med vel- dokumenterede behandlingstilbud, som vi ved virker – bl.a. Restylane, Botox/Azzalure, Ultherapy, Thermage, Laser, IPL og Coolsculpting. Læg dertil et komplet program af effektiv hudpleje, som forlænger dine behandlingsresultater, og som vi selv bruger hver dag.
Alle behandlinger udføres af specialuddannede sygeplejersker og læger, der er særligt certificerede. Og som har høj faglig æstetisk sans. 

Restylane Bengt Ågerup er biokemiker og har siden begyndelsen af 80’erne arbejdet med netop det projekt: “Stabilt hyaluron”. Det er blevet til et af Sveriges mest succesfulde biomedicinske selskaber: Galderma. Galderma producerer udelukkende hyaluron til forskellig anvendelse. Mest kendt er “Restylane”.

I 1998 kom vi i kontakt med Q-med. Efterhånden stod det os klart, at Restylane fortjente et selvstændigt, professionelt miljø. Vi åbnede i februar 2003 som en specialiseret ”Restylane-klinik,” og er nu en af de klinikker i Europa, som foretager flest Restylane-behandlinger. n’age er af Galderma rekommanderet Restylaneklinik.

Botox®/Azzalure Rynkereduktion med Restylane var udgangspunktet, Botox/Azzalure blev det første trin i en fortsat udvikling af behandlingstilbuddene i n’age. Botox/Azzalure er en muskelbehandling til de mimiske rynker i pandeområdet. Botolinumtoxin har været på markedet siden slutningen af 1960´erne.

Aktiv hudpleje Til forebyggelse af aldersforandringer og vedligeholdelse af behandlingsresultater har vi valgt 2 hudplejeserier: SkinCeuticals og Restylane Skincare – begge serier er meget aktive og giver gode resultater. De samme hudpleje serier anvendes i de hudbehandlinger, vi foretager. Nogle af produkterne finder du på n’age shop.

Fraktioneret CO2 laser I feb. 2009 introducerede vi den nye Fraktioneret CO2 laser i Danmark. Det er en laserbehandling til moderate og svære rynker, solskadet hud, fine rynker i hele ansigtet, rynker og slap hud om øjnene og ar efter acne.

IPL Anvendes til behandling af karsprængninger i ansigt, på hals, bryst og ben samt til behandling af pigmentpletter overalt på kroppen.

Coolscupting  I 2015 introducerede vi den revolutionerede ikke-kirugisk fedtfjernelse ved hjælp af kulde. Fedtcellerne reduceres med 25-30% i det behandlede område. Man kan skulpturere kroppen som det ønskes. Vi behandler lår, mave, hofter, bh-delle, arme of hofter.

Ultherapy: Ultherapy er vores nyeste behandlingsform. Ved hjælp af ultralyd løftes huden og strammes op.

Thermage® Bruges til let løft af huden i ansigt, på hals, mave og hvor huden ellers kan være løs.

Klik her for at se vores SST Rapporter

Ida-2_W0A3034-1-small

Ida Bille Brahe, Direktør