Skønhedsaften hos N’AGE Odense d. 30. oktober

Skønhedsaften hos N’AGE Odense – mandag den 30. oktober kl. 17-19.30. MAX 30 deltagere

De fleste mennesker har én detalje ved deres udseende, som de er kede af; rynker, der får én til at se træt eller sur ud, nedadgående mundvige, dybe panderynker eller slap hud i ansigtet på hænder eller bryst.

Med en lille kosmetisk behandling kan man lave en meget stor forskel, så man ser friskere, gladere og smukkere ud. Og som påvirker både humør og omgivelsernes opfattelse af en.

Alligevel går der i gennemsnit 2-2,5 år fra man får tanken om at gøre noget ved problemet og til, at man faktisk gør noget ved det. Oftest fordi man har en forestilling om, at det kræver meget mere, end man tror. Eller fordi man frygter et unaturligt resultat. Det vil vi gerne gøre op med hos N’AGE.

Kosmetiske behandlinger er for alle, som ønsker at gøre noget godt for deres udseende! Det er små indgreb, som oftest tager 30 minutter, hvorefter man kan fortsætte med dagens gøremål. Den største myte om kosmetiske indgreb er imidlertid, at man kan se dem! Hvis en kosmetisk behandling er lavet korrekt, så ses det kun som friskhed, glæde og en smuk glød! Hos N’AGE laver vi ikke om – vi forbedrer og forskønner!

 

Mandag den 30. oktober kl. 17-19.30 kan du komme til en aften i skønhedens tegn hos N’AGE Odense

Vi fortæller om kosmetiske behandlinger og om, hvordan du kan forbedre din hudkvalitet markant derhjemme. Derudover kan du få foretaget en personlig hudanalyse og en personlig konsultation.

Du kan møde klinikchef og kosmetisk sygeplejerske Rikke Lindby, Hudterapeut Lea Hausager samt Emmi Willumsen fra Skin Ceuticals.

Der trækkes lod blandt vores gæster om en Restylanebehandling til en værdi af 10.000 kr.!

Vi byder på sandwich og vin, og der bliver MAX 30 deltagere, så der er tid til spørgsmål, livlige diskussioner og individuelle konsultationer.

Arrangementet koster 250 kr., men alle deltagere får et gavekort til N’AGE på 500 kr.

Skynd dig at booke her – kun 30 billetter

Skin Ceuticals hudplejeekspert Emmi Willumsen vil desuden være at finde på klinikken fra 14.00 – 16.30, hvor hun via Skinscope apparat foretager gratis hudanalyser. Derudfra sammensættes et personligt hudplejeprogram tilpasset din hudtype og behov. En hudanalyse tager 20 minutter. Du kan bestille tid på info@nage.dk eller på 70 27 33 66.