Træt af genstridige fedtdepoter og dansehåndtag?

Så kan det være vores nye behandling CoolSculpting er noget for dig…

CoolSculpting er den førende non-kirurgiske behandling som effektivt, sikkert og permanent fryser og fjerner uønskede fedtdepoter på din krop. Der skal hverken anvendes nåle, specielle diæter og der er ingen ”down-time” (ophelingstid). CoolSculpting er udviklet af forskere ved Harvard Universitet og er godkendt af amerikanske FDA og har EU’s CE-mærkning. Fedtceller er ekstremt følsomme over for kulde, og ved at tilsætte en kontrolleret frysefunktion på en time, så trækkes energien ud fra fedtcellen. Indholdet i fedtcellen, lipiderne, krystaliseres og fedtcellerne dør. Når fedtcellerne dør, starter en naturlig proces i kroppen som gradvis reducerer fedtlagets tykkelse. Den proces sker løbende i op til 4 måneder. Processen fører til en synlig og målbar reducering (mindst 20-25%) af fedt, på den del af kroppen som er blevet behandlet.

CoolSculpting resulterer i en synlig og målbar reducering af fedt på det området af kroppen, hvor behandling er lavet. Fedtcellerne som er behandlet, er permanent væk. Patienter kan se resultater så hurtigt som tre uger efter behandligen, men det mest dramatiske resultat vises efter en til fire måneder.

Hver eneste patient er unik, derfor anbefaler vi at skræddersy en specifik behandlingsplan, som en del af den indledende konsultation. Yderligere behandlinger i samme eller flere områder kan forhøje det ønskede æstetiske resultat.

CoolSculpting er klinisk bevist at være en sikker og effektiv behandling. Med den patenterede sikkerhedsmekanisme, Anti-Freeze Detect System, som gør det umuligt at få fryseskader, er CoolSculpting den eneste, og ledende kølebaserede, non-kirurgiske behandling som fjerner uønskede fedtdepoter, som er godkendt af de amerikanske FDA-myndigheder. Under selve behandligen kan kunderne sidde eller behageligt ligge ned og læse, arbejde på laptop eller til og med få sig en lille lur. Der indgår ingen nåle, specielle diæter eller ophelingstid. Behandlingen udføres på klinikken af speciaeluddannet sygeplejersker.

CoolSculpting er perfekt til patienter som vil forandre sin kropsform uden en specifik diæt, træning eller kirurgi. Den er ikke beregnet som en metode for vægttab (slankekur) for overvægtige. Den ideelle patient er en person som ønsker en reducering af fedtdepoter, men som ikke overvejer kirurgiske indgreb.

Gentagne behandlinger i samme område eller flere områder, kan forhøje det ønskede æstetiske resultat.

Du kan se før og efter billeder samt priser på vores hjemmeside her

Pinch - Blue Dress Female - Lo Res