Mayianne Dinesen

“Jeg vil gerne selv være med til at bestemme, hvordan jeg ældes”
“Jeg har fået Ultherapy på underansigtet, Botox mellem brynene og coolsculpting af inder- og yderlår.”

“Ultherapy virkede med det samme, som om mit ansigt var en æble, der blev sprødt igen. Folk forstår som regel ikke at jeg har den alder jeg har (snart 50 år) og Ultherapy er noget, der ligner et mirakel på den naturlige måde. Nogle af linierne ved munden er helt væk nu og smilerynkerne på kinderne er mere blide end før, samtidig med at det hele bare er boostet ymgre. Det tog lige det lille halve år, som klinikken havde lovet, før jeg kunne se den fulde effekt. Nu skal den øverste del af ansigtet også gerne følge med. Jeg kan se at panden og under øjnene virker lidt trætte, så det vil være rart at lige få fyret lidt op for sprødheden her også.”
“Azzaluren’en virker i længere tid, denne gang. Det er ved at være et år siden jeg sidst blev behandlet og nu begynder det så småt at blive synligt igen. Sidst tog det kun 9 måneder før jeg var på det her stadie.”

“Coolsculpting er fantastisk! Mine lår ser virkelig mindre ud end for henholdsvis 7 og otte uger siden. Mærkelig nok kan jeg kun måle at de er blevet 1 cm mindre, men det synes som om de er blevet meget slankere. Jeg kan mærke at der fysisk er mindre fedt på inder- og yderlårene – meget mindre, men jeg har også trænet lidt (meget lidt), så det kan godt være at der er lidt muskel, der har taget noget centimeter. Jeg er mere end tilfreds – det er overraskende hvor hurtigt og effektivt det virker på mig! Næste skridt bliver hofter, nedre mave og bingoflapperne/mormorarmene.”

Mayianne Dinesen er blevet behandlet med Azzalure og Restylane. Derudover har hun fået Thermage, Ultherapy samt Cool Sculpting.

Kurven er tom