Nicci Welsh

Nicci Welsh har mere end 25 års erfaring i skønhedsbranchen. Hun er professionel makeup artist og arbejder både sammen med magasiner og celebrities. Nicci har blandt andet arbejdet med Paris Hilton, Robbie Williams og Aura. Vi er meget stolte af, at hun har valgt N’AGE.

“Da jeg er makeup artist, er æstetik selvfølgelig meget vigtigt for mig. Og efter mange års erfaring med forskellige ansigter, er jeg også klar over, at man på et tidspunkt vil få brug for hjælp til at bevare sit udseende. Jeg vælger N’AGE, fordi jeg ved, de med deres lange erfaring vil give mig det naturlige udseende, jeg ønsker,” fortæller Nicci og forsætter:

“Det er ikke alting, man kan klare med makeup. Visse problematikker er det kun kosmetiske behandlinger, som kan afhjælpe. Og jeg er glad for at have muligheden for at gøre noget ved det. Jeg har allerede rigtig gode erfaringer med Restylane, som er en af mine yndlings kosmetiske behandlinger på grund af hylaronsyren, som hjælper på kroppen via dens egne naturlige processer.”

“Jeg bliver også behandlet med Ultherapy, da min hud virkelig havde brug for at blive fast igen og få genopbygget sin spændstighed.”

 

Nicci Welsh er blevet behandlet med Ultherapy, Restylane og Botulinum Toxin.

Kurven er tom