Saszeline

Saszeline er en travl kvinde. Hun er selvstændig iværksætter, influencer, sangerinde og mor. Alligevel var hun meget bevidst om at tage sig god tid til at finde den helt rigtige klinik at få lavet kosmetiske behandlinger hos.

Jeg er meget fordomsfri om kosmetiske behandlinger, det vigtigste er, at man har det godt med sit eget valg. Men det betyder meget for mig at føle mig tryg, når jeg vælger at få lavet en kosmetisk behandling.  Jeg gennemtjekker altid, hvad behandlingen indebærer og de potentielle komplikationer, der kan opstå. Hvis jeg er usikker på en behandling eller en klinik, lader jeg helt være. Jeg har ikke lyst til at ændre mit udseende. Jeg er fin, som jeg er, men jeg vil dog gerne ‘reparere’ dér, hvor jeg ikke selv kan gøre noget ved det.

Dette kan de fleste af vores kunder nikke genkendende til; både i forhold til ønsket om at være den bedste udgave af sig selv men især også det sikkerhedsmæssige aspekt. Saszeline tog derfor efter et grundigt forarbejde kontakt til N’AGE, hvorefter vi nu med stolthed og glæde kan byde Saszeline velkommen som vores ambassadør.

Det er virkeligt vigtigt for mig, at klinikken og medarbejderne er dygtige og kompetente til deres arbejde. Jeg har derfor været til flere møder med N’AGE og føler mig helt tryg ved, at de 100% ved, hvad de laver, og hvordan de udfører deres håndværk. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med Ultherpy, og se effekten på min mave. Og så har jeg de sidste 10 år gerne ville have fjernet mine hår på benene og i armhulen, men jeg har altid troet, at det var umuligt på mørk hud. Det bliver så dejligt at få ordnet, jeg kan næsten ikke vente,” fortæller gudesmukke Saszeline.

Saszeline har fået lavet hårfjerning med IPL, CoolSculpting, Restylane Skinbooster og Ultherapy.

Kurven er tom