Victoria QuitzauVictoria Quitzau

Victoria Quitzau

Bare tag ét kig på Instagram-profilen @victoriaquitzau, så er du ikke i tvivl om, at vores ambassadør Victoria Quitzau er meget smuk! Victoria er mode- og beauty-influencer, og tusindvis af kvinder følger med på hendes profil for daglig inspiration. Både hendes æstetiske sans og smukke, naturlige udseende er meget N’AGE, og vi er stolte over at være en del af Victorias beauty-rutine.

Victoria er med sine 24 somre også den yngste i vores ambassadør-familie, og vi har spurgt hende, hvorfor hun valgte at starte med kosmetiske behandlinger:

– At have en smuk hud er bare vigtigt for mig. Jeg er egentlig ikke bange for rynker, men jeg vil ikke se træt ud – jeg vil have en smuk glød, der passer til mit naturlige look. Jeg synes, det er vigtigt at forebygge, og det gør jeg med mine behandlinger hos N’AGE.

Victoria er blevet behandlet med Restylane Skinbooster og Fraxel hos N’AGE.

victoria quitzau

Victorias behandlinger

Restylane Skinbooster

En behandling med Restylane Skinbooster kaldes også “tryllebehandlingen”, fordi den giver øjeblikkelig glød, fugt, fylde og vitalitet til huden. Restylane består af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der allerede findes naturligt i huden, hvor det binder fugten. Det kan mærkes, fortæller Victoria:

– Jeg har været og er SÅ glad for Skinbooster-behandlingen – det har virkelig givet mig den smukkeste sommerglød. Det er, som om min hud er blevet fugtet indefra. Den føles aldrig tør. Jeg vil helt klart anbefale behandlingen!

Vi anbefaler, at man bliver behandlet med Restylane Skinbooster som en kur à 3 behandlinger. Det giver det smukkeste og mest naturlige resultat!

Du kan se før- og efterbilleder med Skinbooster her.

victoria quitzau

Fraxel

En laserbehandling med Fraxel kan anvendes til mange ting, men kort sagt forfiner behandlingen hudstrukturen. Det betyder, at Fraxel er ideel til en grovere hudstruktur med ujævnheder fra eksempelvis ar og fine linjer. Fraxel-laseren laver mikroskopiske og kontrollerede skader på hudens overflade, som den omkringliggende hud så reparerer – resultatet er en jævnere, smukkere hud med masser af naturlig glød!

Victoria Quitzau elsker den glød, Fraxel giver – og hun er glad for, at hun i en ung alder har valgt at investere i sin hud:

– Jeg synes, at det skal være okay at være lidt forfængelig og gå op i sit udseende, for man har jo kun det ene udseende, som man er blevet givet. Hvorfor ikke være den bedste udgave af det? Jeg er ikke ude på at ligne en anden person, og jeg er egentlig heller ikke rynkeforskrækket – jeg vil bare holde ved lige og forebygge, siger Victoria.

Tak til vores mange glade kunder

5
7 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
7 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela