Victoria Quitzau

Bare tag ét kig på Instagram-profilen @victoriaquitzau – så er du ikke i tvivl om, at vores ambassadør Victoria Quitzau er meget smuk! Victoria er mode- og beauty-influencer, og tusindvis af kvinder følger med på hendes profil for daglig fashion og beauty-inspiration. Både hendes æstetiske sans og smukke, naturlige udseende er meget N’AGE, og vi er stolte over at være en del af Victorias beauty-rutine.

Victoria er med sine 24 somre også den yngste i vores ambassadør-familie, og hun er blandt andet rigtig glad for Restylane Skinbooster:

”Jeg har været og er SÅ glad for Skinbooster-behandlingen – det har virkelig givet mig den smukkeste sommerglød. Det er, som om min hud er blevet fugtet indefra og føles aldrig tør. Jeg vil helt klart anbefale behandlingen!”

Vi har også spurgt Victoria, hvorfor hun valgte at starte med kosmetiske behandlinger:

”At have en smuk hud er bare vigtigt for mig. Jeg er egentlig ikke bange for rynker, men jeg vil ikke se træt ud – jeg vil have en smuk glød, der passer til mit naturlige look. Jeg synes, det er vigtigt at forebygge, og det gør jeg med mine behandlinger hos N’AGE.”

Kurven er tom