Hvad siger vores kunder om os?

Hos N’AGE er du altid i de tryggeste rammer, og vi arbejder målrettet ud fra værdierne; Æstetik, Etik og Sikkerhed for at give dig den bedste og tryggeste oplevelse. Dette mærker vores kunder hver eneste dag. Herunder kan du læse et udsnit af, hvad andre kunder siger om os.

Husk at vi hos N’AGE altid tilbyder en gratis og uforpligtende konsultation >>

Naturlige resultater
Jeg har både fået lavet gummy smile og botox i panden. Det bedste ved N'AGE er, at man kommer ind til tjek efter cirka 14 dage for at se, om resultatet er nået, eller om der skal lidt mere til. Så resultatet er så naturligt som muligt, men stadig kan ses ❤️
- Mette Kjeldsteen
Dygtige og professionelle
Jeg har både fået botox hos dem og fjernet karsprængninger omkring næsen med godt resultat! De bedste anbefalinger herfra.
- Tom Lindby
Det hele startede med en varm smilende modtagelse...
Så en tryg snak om, hvad jeg ville have lavet, og hvad, de synes, var pænt til mit ansigt. Jeg fik botox omkring øjenpartiet og Restylane omkring munden. Nu ser jeg frisk og glad ud, som betyder meget i mit job som tjener. Kommer helt sikkert igen💞
- Jannie Christensen
Intet mindre end FANTASTISK sted.
Der ligger så mange overvejelser og nervøsitet i det at lægge sig under “nålen”, særligt når det er i ansigtet behandlingerne foregår. Jeg har fået lavet både Restylane og botox, og resultatet er SÅ flot HVER GANG. Kan kun give min varmeste anbefaling, dybt professionel med øje for detaljerne, og hvad der lige netop klæder dig!
- Sara Hirschel Andreassen
Fantastisk!
...det var den oplevelse jeg havde hos N’AGE både med resultatet og den professionalisme, som jeg oplevede. Jeg har fået restylane og botox ved linierne mellem næse/mund, “bekymringsrynken” mellem øjenene og lidt ved øjenområdet. Jeg havde selv nogle ønsker til hvilke områder, der skulle behandles, men efter en god og meget faglig konsultation, blev vi enige om, hvilke resultater behandlingen skulle give. Wow - det var det første jeg tænkte, da jeg så resultatet. Så naturligt og lige som jeg ønskede det. N’AGE vil jeg til hver en tid anbefale for deres faglighed, professionalisme og en kundeservice, da ikke ses mange steder idag. Følte mig i gode og trygge hænder.
- Anja Dahl Madsen 
Jeg er vild med min første læbebehandling!
Fik for første gang lavet læber og kindben, så naturligt, men stadigvæk så man kunne se en forandring. Må bare sige, at jeg elsker resultatet!! Ser meget friskere ud på billeder. De kan noget på N’AGE, følte mig tryg og vejledt meget grundigt, inden vi gik i gang. Jeg kommer 100% igen ❤️
- Stephanie Fredsbo
Jeg er hooked
Jeg har netop fået min første behandling nogensinde. Hvis du sidder derhjemme og er nervøs for første behandling så stop, og kom afsted til N’AGE.Jeg har fået lavet læber og nedadvendte mundvige og her 2 timer efter er meget af hævelsen væk og resultatet er så flot og naturligt. Jeg er allerede hooked😊 Behandlingen blev lavet af Astrid, som er så rar, beroligende og super dygtig til sit håndværk, så jeg vil aldrig være nervøs før en behandling igen. Tusind tusind tak til Benedicte og Astrid for en super dejlig oplevelse og vi ses snart igen!
- Liselotte Maddox Thiesen
Den bedste oplevelse
Har haft den bedste oplevelse hos N'AGE på kongens Nytorv. Jeg skulle have lavet en læbeforstørrelse af Ida, der også ejer klinikken, og resultatet er blevet så flot! Ida var super professionel og forstod at sætte sig ind i mine ønsker og forventninger til behandlingen. Jeg kommer helt sikkert tilbage!
- Lea Helena Flinthøj
Tak N'AGE
Jeg har aldrig været i tvivl om, at det skulle være hos N’AGE, hvis nogen skulle i nærheden af mig med ”den slags nåle”. Fagligheden er i top, og jeg anser N’AGE’s kosmetiske sygeplejersker for at være de dygtigste og mest veluddannede håndværkere på deres felt.Jeg har lidt af komplekser forbundet med flovhed og skam over mine dybe/mørke genetisk betingede rande under øjnene, siden jeg var i teenageårene. Jeg er 46 år i dag. Først nu har jeg prioriteret at gøre noget ved det. Jeg har i mange år luret på Restylane-behandlinger som en mulig løsning på mit problem. Jeg har dog ikke turdet tage skridtet, før i dag. Og jeg er lykkelig for, at jeg endelig gjorde det. Jeg ser ikke længere træt ud! Jeg har i over 30 år set permanent træt ud. Forestil dig den følelse, jeg har i dag… Det er fantastisk.
- Rikke Ekelund
Det eneste sted jeg ville få lavet læber!
Det eneste sted jeg ville få lavet læber! Har tidligere oplevet 'kugler', når jeg har fået filler i læberne, men ikke med det, som N’AGE bruger. Resultatet er blevet virkelig flot og naturligt, og de er top professionelle! De retter til ved et kontrolbesøg hvis man ikke er tilfreds.
- Lisa
Dygtig og professionel vejledning
Super oplevelse, dygtig og professionel vejledning/behandling i Århus, lækker klinik, jeg er super glad for min allerførste oplevelse med Restylane.
- Mette Lønskov Helming
Utrolige resultater
Jeg har fået Restylane i mine kinder, plus i bekymringsrynken i panden samt, i de nedadvendte linjer omkring mundvigen. Jeg har også fået fjernet kar sprængninger i ansigtet. Jeg har været så utrolig glad for samtlige behandlinger, som det professionelle personale hos N’age altid yder til og for deres kunder. At jeg varmt kan anbefale N’age, som der hvor man kommer hen, hvis man skal have en professionel, varm og kærlig behandling og forkæle sig selv. Man bliver nemlig virkelig behandlet, på den mest betryggende måde man kan forestille sig. Resultatet fra behandlingerne, er alle helt vildt utrolige, og alle pengene værd.
- Bettina Lund
Flotte og diskrete resultater
Jeg kan godt lide, at personalet hos N’AGE er professionelle og gode til at fornemme hvilken type og person, man er. Jeg har været meget tilfreds hver gang og følt mig i sikre hænder. Forandringerne i mit ansigt har være diskrete, men på en måde, så man føler sig flot og godt tilpas med et ansigt, der ser lidt yngre ud
- Dorte Foder Mikkelsen
Smiler når jeg ser mig i spejlet
Gå ind og kom ud som et helt nyt menneske :-) Alle giver sig god tid, uanset hvem man møder af personalet, bliver man mødt med et smil. Alt usikkerhed er væk efter to min, man er tryg. Nu er det 5 måneder siden jeg fik min første behandling, jeg smiler stadig og siger tak til søde Ida, når jeg ser mig i spejlet.
- Rita Pedersen
Mit livs investering
Har været omkring N’Age og har fået en Skin Booster behandling 😊 Det er den bedste investering jeg har givet mig selv - 👌og synes alle hvor alderen har sat sine spor skulle give sig selv denne “ gave “. Udover resultatet med synligt færre rynker og en pænere hudtone, var man i sikre hænder af top professionelle medarbejdere fra første minut . Kan kun anbefale N’Age såvel deres produkter samt deres medarbejder
- Kurt Frost
De er så dygtige
N'AGE får min helt store anbefaling. Stedet er flot, man bliver mødt af de sødeste ansatte, og så er de bare så dygtige til deres arbejde. De gør det virkelig godt. 5 stjerner herfra
- Stinne Pedersen
I trygge hænder med kompetent vejledning
Jeg fik en ansigtsbehandling hos N’AGE - de var super kompetente og kunne hurtigt vejlede mig i hvilken behandling der ville give mig de bedste resultater, samt hvordan jeg efterfølgende skulle pleje min hud. De gik meget op i at jeg var tryg og vidste præcis hvad der skulle ske. Det er tydeligt at de søde sygeplejesker går op i deres arbejde, hvilket skaber en rigtig god oplevelse for kunden👍🏼
- Simone Guldberg Friis
Ekstremt dygtig personale og flot resultat
Jeg vælger altid N'AGE, når jeg skal have lavet en behandling, da jeg hver gang kommer hjem med et yderst tilfreds resultat. Derudover er det et helt vildt dygtigt og professionelt personale, som møder en med et venligt ansigt fra man kommer til man går :-) Helt klart 5 stjerner.
- Line Lindby
Mig - bare i en strålende udgave
Jeg har kun positive oplevelser at dele, angående behandlinger foretaget hos N’age.. Personalet er super kompetente og søde, man bliver altid mødt med et smil og man fornemmer at behandleren er nærværende. De lytter til mine ønsker, de er ærlige - på den gode måde, også sørger de for at jeg kommer derfra og ligner MIG, blot i en mere frisk og strålende udgave.
- Celina Staal Laurie
Kæmpe anbefaling herfra!
Har været hos dem nogle gange i København, og de er alle så søde og professionelle! De går utroligt højt op i at man er tilfreds og får de bedste resultater!
- Nadja Bang
En kæmpe anbefaling skal lyde herfra!
Har fået en dybde rensende ansigts behandling af Lea i klinikken i Odense. Udover at være super kompetent, så fik jeg den bedste service af Lea, som smiler fra man ankommer til man går igen. Lea anbefalede mig at gå til hudlæge med nogle hudproblemer, som hun desværre ikke kunne hjælpe mig med. Hos hudlægen kunne de konstaterer at alt, hvad der var blevet sagt på klinikken var helt korrekt, så de kunne hjælpe mig videre. Det gør mig meget tryg at vide, at man er et sted, hvor man også tør sig “det skal du lige have en læge til at kigge på” og ikke bare famler i blinde. Tak for fantastisk hud analyse, hyggeligt selskab og en skøn ansigtsbehandling.
- Jane Lindby Mølgård Pedersen
De absolut bedste!!
Absolut den bedste service, vejledning, forståelse og ikke mindst behandling. I er de BEDSTE!
- Julie Aabo Paulsen
Professionelle og dygtige behandlere
Rigtig dygtige og professionel behandlere. Meget tilfreds. Kan varmt anbefales.
- Janne Riise
Stor anbefaling!
Meget dygtige behandlere og en sød og imødekommende service - Kan KUN anbefales!
- Katrine Marlou Outzing
Professionelle, imødekommende og utrolig dygtige
Har været i klinikken i Odense nogle gange og har kun oplevet at være 100% tilfreds og glad, når jeg er gået derfra. Virkelig indbydende klinik med et dejligt personale. De er professionelle, imødekommende og utrolig dygtige. Fornemmer, at de går op i deres kunder, og giver kun behandlinger, de kan stå inde for. Så tusind tak for god behandling - ville anbefale Jer til enhver tid. Vi ses om halvanden uge igen!
- Maja Louise Nielsen
Som mand tænker man...
Som mand tænker man, kan jeg tillade mig at være så forfængelig? Mit svar er JA, selvfølgelig kan du det. For mig handler det om at fremstå frisk og energisk, mere end at se godt ud. Men faktum er at når du er frisk og energisk, så fremstår du også mere attraktiv både på arbejdet og i privatlivet. Den behandling jeg har fået hos N'AGE har været aldeles fremragende, næsten alle jeg møder siger "gud hvor ser du frisk ud!"
- Torben Rønsbøl
Trygt og behageligt
Jeg har prøvet to forskellige behandlere i Århus og jeg er meget tilfreds. Resultatet lever op til forventningerne. Det er professionelt og servicen er i top. Jeg vil helt klart anbefale stedet til andre.
- Indybird
De varmeste anbefalinger herfra!
N’AGE i Odense er fantastisk. Jeg har fået permanent hårfjerning med laser, og kan allerede se resultater efter få gange. Service, hygiejne og atmosfære er i top!
- Cecilie Juel Nordentoft
Stor ros til N’age I Vejle
I går var jeg til behandling i Vejle hos Simone. Jeg er yderst tilfreds med min behandling. Simone gjorde mig tryg med hendes særlige venlige måde at vejlede mig på, og selve behandlingen blev gjort på skånsom måde med bedøvende salve. Resultatet er jeg glad for. Jeg kan kun anbefale N’age med fem stjerner.
- Gunhild Zacho Maarup
Tak for jer!
Var forbi N'AGE til en Super professionel behandling med forudgående kyndig vejledning og efterfølgende opfølgning. Jeg har følt mig tryg under hele forløbet, og vil til enhver tid anbefale N'AGE til venner og familie. Personalet uanset titel, er super søde, hjælpsomme og man føler sig bare i så trygge hænder.
- Lonnie Hardis
Det bedste sted!
Jeg vil helt klart anbefale alle der ønsker et smukt resultat at tage til N'age. De ved hvad de gør, og er bare så dygtige. Deres lokaler er flotte og man bliver mødt med store smil, når man træder ind af døren.
- Christina Pedersen
De varmeste anbefalinger herfra!
Har i N'AGE Kbh fået den bedste vejledning og behandling. Jeg ligner mig selv 100 %, bare bedre! Jeg er tryg i deres hænder og føler mig set og forstået, så jeg har ingen bekymringer, når jeg behandles af N'age personalet. De er dygtige erfarne og de sødeste - så dejlig en oplevelse!
- Maja Lillelund
Min bedste anbefaling
Jeg havde en behandling hos N'AGE, og det var en god og professionel oplevelse.Fra konsultation og til selve behandlingen, var det en god oplevelse, og ikke mindst seriøst og professionelt, som jeg lagde vægt på. Derudover var personalet også meget imødekommende, serviceminded og søde, og uden at det hele blev al for klinisk, var der også en afslappende atmosfære, så der blev snakket og grinet.
- Flemming Odefey
De varmeste anbefalinger herfra!
Jeg oplever altid at blive mødt med et venligt smil og en yderst professionelisme, hver gang jeg besøger klinikken i Odense. Super flot og naturligt resultat, jeg kan derfor til enhver tid kun varmt anbefale N’AGE!
- Maja Lillelund
Meget professionel klinik, hvor man samtidig føler sig så velkommen
Kan varmt anbefale dem. Jeg er hver gang meget tilfreds med resultat og jeg har intet imod at hjælpe naturen lidt på vej og N`Age hjælper mig med, at blive den bedste udgave af mig selv. De er gode til at give råd og vejledning og de ved hver gang hvad man gerne vil have gjort. Glæder mig til næste behandling :)
- Jannie Thodsen
Kommer helt sikkert igen!
Jeg kan kun anbefale klinikken i Odense - helt fantastisk atmosfære, smukke lokaler og knalddygtige behandlere.
- Mille Sandager Lindby
Super professionelt personale samt et super resultat
Jeg oplever altid at blive mødt med et venligt smil og en yderst professionelisme, hver gang jeg besøger klinikken i Odense. Super flot og naturligt resultat, jeg kan derfor til enhver tid kun varmt anbefale N’AGE!
- Line Olsen
N’Age kan på det varmeste anbefales ;-)
Fantastisk personale, hvor man virkelig føler sig utrolig velkommen i de lækre rammer. Behandlingerne bliver foretaget med en enorm ekspertise og professionalitet af personalet med virkelig god vejledning i hvad der klæder én, hvilket altid passer præcis med de flotte resultater jeg har opnået via N’AGE.
- Eva Homburg
De beholder mennesket i midpunktet
Klinikkens dygtige personale har i fokus at arbejde efter kundens egne naturlige ansigtstræk, de har færdighederne til at rekonstruere og opfriske ens ydre med hensyntagen til kundens egen anatomi. Det gør at de er utroligt dygtige til at give den glød og det udseende tilbage, man begynder at miste over årene. Jeg giver dem 5 stjerner for deres evne at beholde mennesket i midtpunkt og fordi jeg ligner mig selv bare i en bedre udgave :-)
- Yvonne Andersen
Kan stærkt anbefale N’age i København.
Tusind tak for de fantastiske behandlinger jeg har fået af Anne Neergaard. Jeg er så tilfreds med det smukkeste resultat, der er styr på det, og hun ved præcis hvad man ønsker.Anne Neergaard fra N’age får 5 stjerner af mig, og kunne jeg give flere, så havde jeg selvfølgelig gjort det. Den varmeste anbefaling herfra.
- A.Y.
Helt fantastisk oplevelse!
Min oplevelse af N’AGE Kgs. Nytorv er helt fantastisk. Lige fra man træder ind af døren, bliver man mødt med det mest smilende, dygtige og servicemindede personale, jeg længe har oplevet 😍Under selve min konsultation og behandling følte jeg mig i trygge og kompetente hænder, hvilket jeg virkelig prioriterer ved kosmetiske behandlinger. Jeg har allerede booket min næste behandling hos N’AGE, og jeg vil klart anbefale andre klinik N’AGE!
- Sarah
LOVE IT
Super dygtige og altid et flot naturligt resultat. De lyttede til mine ønsker og det blev så flot. Fortryder kun jeg ikke gjorde det for længe siden.
- Dianna Visgaard
Kurven er tom