Ansigtsbehandlinger til alle hudtyper

Vi giver dig en helhedsoplevelse:

Huden er kroppens største organ og er for mange fundamentet for et sundt og smukt udseende. Derfor kan det undre, hvordan mange nedprioriterer at pleje deres hud. Hvis man sørger for at passe ordentligt på sin hud, kan det forebygge rynker, pigmentering og mange andre aldringstegn – man kan endda også korrigere disse blot med regelmæssige ansigtsbehandlinger og peelings. Således sørger man nemlig for, at ens hud har de optimale betingelser for at regenerere.

I denne forbindelse er det ofte en god ide at søge professionel rådgivning for at sikre sin huds eventuelle problemer bliver håndteret på korrekt vis. Mange får ofte gjort mere skade end gavn, når de for eksempel forsøger at fjerne urenheder. Hvis din hud er fundamentalt velplejet, vil dette også optimere din øvrige hudpleje, da produkterne vil trænge bedre ind i din hud. Der er altså mange goder at hente ved at blive behandlet jævnligt med ansigtsbehandlinger og peelings.

For os i N’AGE er det netop vigtigt at kunne tilbyde en holistisk tilgang til hudpleje. Derfor udbyder vi også ansigtsbehandlinger og peelings. Dette er både for at give dig som kunde en bred pallette af produkter og behandlinger, men også for at kunne tilbyde optimal vedligeholdelse af dine resultater – hvad enten det er vedligeholdelse derhjemme, eller det er supplering og vedligeholdelse hos os i klinikkerne.

Hos N’AGE er du i kyndige og kompetente hænder. Vi lægger stor vægt på vores høje faglighed, så vi er sikre på altid at kunne tilbyde dig det ypperste inden for det kosmetiske marked. Vores peelings og ansigtsbehandlinger udføres af vores dygtige hudterapeuter, kosmetiske sygeplejersker og hudlæger alt efter, hvor kraftig behandlingen er. Det er en garanti for, at du bliver korrekt behandlet og et udtryk for vores tre kerneværdier: Æstetik, Etik og Sikkerhed.

Hvad sker der med huden?

Huden bliver hver dag udsat for adskillige influenser, både indefra og udefra. Maden vi spiser, solen, rygning og mange andre faktorer påvirker vores hud. Som resultat ældes vores hud, og den kan komme til at se grov og ujævn ud. De dybere rynker og sværere aldringstegn kræver mere omfattende kosmetiske behandlinger, såsom Ultherapy eller Botulinum Toxin. Mindre ujævnheder, såsom dehydrering, pigmentering røde, tilstoppede porer og en generelt mat hud, kan dog fjernes eller reduceres kraftigt med ikke-invasive metoder som ansigtsbehandlinger og peelings.

Ansigtsbehandlinger og peelings kan i denne forbindelse være gavnlige at inkorporere i sit hudplejeregime, så hudens processer kan blive genoprettet og endda forbedret. De kan benyttes til at skabe balance i huden og fjerne de allermest overfladiske skader.

I de nedestående afsnit kan du læse mere om de forskellige typer af ansigtsbehandlinger og peelings, der udbydes hos N’AGE.

Peelings

En peeling virker ved at ’skrælle’ det øverste hudlag væk. Derved boostes og forstærkes din egen celleomsætning samt eksfolierende processer i huden. Dette kan lyde voldsomt, men kan sammenlignes med en meget grundig scrub af huden. En peeling kan afhjælpe et væld af problemer; alt fra pigmentering, til ar, akne, dehydrering og fine linjer kan alt sammen behandles med peelings. Din hud vil næsten blive glattere, mere jævn, og den generelle hudstruktur vil blive markant forbedret. Således kan peelings med fordel bruges i kombination med dine øvrige kosmetiske behandlinger for at opnå et fuldendt resultat.

Under behandlingen vil du muligvis kunne mærke en let sitren, når produktet går ned og virker med din hud. Det er dog ikke smertefuldt.

Peelingens styrke afgør, hvor meget down time, der er brug for bagefter – det vil sige, hvor længe der går, før din hud har optaget alle goderne fra peelingen og er faldet ned igen. Vores milde peelings giver dig blot en friskere og sundere glød, så du kan gå på arbejde umiddelbart efter behandlingen. Andre er af stærkere karakter og vil gå dybere ned i hudens overflade, så din hud kan fremstå rød eller endda skalle i de efterfølgende dage.

Hos N’AGE tilbyder vi peelings i tre forskellige styrker; Milk Peels, Salicylsyre peelings og TCA peelings. Da en peeling fjerner det øverste hudlag, bliver din hud ekstra sensitiv overfor solens stråler efter en peeling. Derfor kan det være en god ide ikke at få peelings om sommeren eller inden en ferie, da man kan risikere at skulle holde sig ude af solen i op til flere dage efter behandlingen. Du kan læse mere om de forskellige typer af peelings ved at klikke her.

Du kan høre mere om hvilken behandling, der passer til dig og dine ønsker, ved en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Klik her for at booke.

Ansigtsbehandlinger:

Ansigtsbehandlinger er fantastiske. De kan gøre underværker for en træt, glansløs hud. Effekten er næsten øjeblikkeligt synlig og vil give din hud en sund udstråling. Så hvis du ønsker en smuk, ungdommelig teint, kan det være en god ide at få foretaget ansigtsbehandlinger med regelmæssige mellemrum.

Der er forskellige årsager til at få foretaget ansigtsbehandlinger. Det kan både være at rense huden, fugte huden, eksfoliere huden og sågar for at reducere pigmentering. Hvorvidt omfanget af pigmenteringen er på et sådan niveau, at det kan afhjælpes med en ansigtsbehandling, vil du få vejledning om inden til en gratis og uforpligtende forkonsultation. Det er altid vores specialuddannede kosmetolog, som udfører ansigtsbehandlingerne, så du kan føle dig tryg og i kompetente hænder.

Hos N’AGE kan du vælge i mellem forskellige lækre og luksuriøse ansigtsbehandlinger; både traditionelle ansigtsbehandlinger og vores specialsammensatte ansigtsbehandlinger. Dog vil behandlingen altid tage højde for dine personlige behov og din huds struktur. Hos os modtager du altid personlig rådgivning, så vi kan garanterer dig det allersmukkeste resultat. Som noget nyt laver vi også ansigtsbehandlinger særligt målrettet til mænd.

Da vi alle, som tidligere berørt, har forskellige hudtyper grundet faktorer som hormonbalance, levevaner og gener, tilbyder vi altid en gratis hudanalyse – enten i forbindelse med din behandling, eller som en enestående analyse. Vores erfarne kosmetolog kan herefter kyndigt guide dig til, hvilken ansigtsbehandling passer til dig og dine behov, og hvilke produkter din hjemmepleje vil have den bedste virkning.

Du kan høre mere om hvilken behandling, der passer til dig og dine ønsker, ved en gratis forkonsultation. Klik her for at booke.

Ansigtsbehandlinger er kun en del af vores udbud på klinikken i Odense.

Hvordan skal du forberede dig inden en ansigtsbehandling eller en peeling?

Det er en god ide at have styr på hvilke produkter, man bruger til sin hud, inden man kommer til sin behandling. Dette er både tilfældet for en ansigtsbehandling og en peeling. Du bør også oplyse, hvis du har nogle generelle hudproblemer eller hudtilstande. Dette vil gøre det lettere for vores hudspecialist at rådgive dig og sikre sig, du opnår de ønskede resultater.

Desuden rådgives du til at undgå at anvende kraftigt eksfolierende produkter fire dage inden din behandling. Det er heller ikke ideelt at være blevet forbrændt af solen inden en behandling. I disse tilfælde vil du ikke kunne få foretaget en peeling, men nogle ansigtsbehandlinger kan stadig udføres. Pas derfor på med at være for meget i solen dagene inden din behandling. I øvrigt rådes du til altid at have solcreme på for at forebygge din hud mod både aldringstegn men især alvorlige hudsygdomme, såsom kræft.

Mænd bør ikke barbere sig på selve dagen før behandlingen, da barberingen kan gøre din hud blive sart og porøs. Imidlertid er det også fordelagtigt ikke at have for mange grove skægstubbe, da stubbene kan potentielt hindre, at produkterne trænger helt ned i dine porer. Du anbefales derfor at have barberet dig dagen før.

Er behandlingen et led i din forberedelse til et bryllup eller en anden særlig anledning? I så fald bør du ikke planlægge ansigtsbehandlingen eller peelingen aftenen før. Efter en peeling kan din hud skalle, og det er ikke unormalt at få en urenhed efter en ansigtsbehandling. Book derfor din tid mindst et par dage før, så din hud kan se allersmukkest ud på den store dag.

Slutteligt er det en god ide ikke at have smykker på under en behandling, da din decolleté som regel også har godt af at blive behandlet. Derfor ville du enten skulle have dem af, eller de kan blive snasket til i produkterne. Da de kemiske peelings også indeholder syre, kan dette desuden risikere at skade metallerne.

Andre behandlinger: Botox – Fedtfrysning – Ultherapy – Filler i læbernePeelingRestylane

Behandlingsformer

Kurven er tom