FJERN GENSTRIDIGE FEDTDEPOTER MED COOLSCULPTING

Vi er født forskellige – og fedt sætter sig forskelligt fra person til person. Samtidigt er vi arveligt disponerede for tendens til at lagre fedt generelt eller på specifikke områder. Det er ikke alt fedt, som man kan træne eller faste væk. Uanset hvor veltrænet du er, kan du have irriterende fedtdepoter, som virker umulige at komme af med. Men med de teknologier, som er udviklet i dag, er det faktisk muligt at komme af med fedtet. Permanent!

Hos N’AGE tilbyder vi den verdenspatenterede ikke-kirurgiske og non-invasive fedtreducerende teknologi Coolsculpting. Coolsculpting er kendt som den bedste og mest dokumenterede ikke-kirurgiske teknologi på markedet, og der er udført over 7 millioner fedtfrysningsbehandlinger med Coolsculpting verden over.

Med Coolsculpting kan du nemt og sikkert fjerne uønskede fedtdepoter fra forskellige steder på kroppen som blandt andet; mave, lår, knæ, hage, overarme, BH-delle m.m. helt uden kirurgi, downtime eller smerter. Coolsculpting er en populær behandling både hos vores ambassadører og hos vores kunder.

I denne artikel kan du læse mere om Coolsculptings fedtfrysningsteknologi og behandlingsformen, samt hvilke resultater du kan forvente. Inden din behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vores erfarne og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker vil vurdere, om dit problemområde er egnet til behandling med Coolsculpting.

FEDTREDUKTION – HELT UDEN KIRURGI

Den sikre og mest veldokumenterede fedfrysningsbehandling

Hos N’AGE benytter vi os kun af den seneste og bedste teknologi indenfor ikke-kirurgiske behandlinger og vores fedtfrysningsbehandling med Coolsculpting er ingen undtagelse. Coolsculpting er den førende non-invasive fedtreducerende behandling på markedet og den eneste fedtfrysningsteknologi med FDA-godkendelse. Alle vores Coolsculpting applikatorer har en indbygget sikkerhedsforanstaltning, hvilket gør, at vores behandlinger kan udføres fuldstændig kontrolleret og smertefrit. Hver applikator indeholder en sensor, der monitorerer hudens temperatur. Hvis huden er ved at blive for kold, vil vores Coolsculpting system lukke ned automatisk.

Fordelen ved vores ikke-kirurgiske fedfrysningsbehandling er, at den er rigtig effektiv og samtidig fuldstændig risikofri, da der hverken kræves bedøvelse eller skalpeller. Efter en behandling med Coolsculpting kan du gå direkte tilbage til dagens gøremål uden at være påvirket.

Specialuddannet personale

N’AGEs kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede i fedtfrysning med Coolsculpting og er derfor eksperter i at skræddersy store og små behandlingsforløb tilpasset dine individuelle behov og ønskede resultater. Vi har mange forskellige behandlingsapplikatorer til forskellige formål og kan derfor tilbyde en mere præcis fedtreducerende behandling. Har du flere genstridige fedtdepoter fordelt rundt på kroppen, så kan du nemt få dem behandlet ved at planlægge et skræddersyet behandlingsforløb med din behandler uden, at det kræver ét eller flere operative indgreb.

Hvilke resultater kan du forvente?

Målrettet behandling af dine problemområder

Coolsculpting er en kontrolleret, effektiv og målrettet fedtreducerende behandling, der kan skulpturere din kropsform, fjerne genstridige fedtdepoter eller bare få dig til at føle dig godt tilpas i dit tøj igen. Med de forskellige Coolsculpting applikatorer kan vi målrettet og nøjagtig behandle specifikke problemområder på kroppen som; mave, sider, arme, lår, dobbelthage eller bh-deller.

Hvornår ser du det endelige resultat?

Det endelige resultat af en behandling med Coolsculpting kan variere på grund af individuelle forhold. Generelt oplever vores kunder dog en gennemsnittelig fedtreduktion på hele 20-25% efter blot en enkelt behandling i et givent problemområde. Langt de fleste kan se 80% af det endelige resultat inden 2 måneder og 100% af resultatet efter 3 måneder. De døde fedtceller skal udskilles naturligt i kroppen – og det er dét, der tager tid. Maven er et større område, som i nogle tilfælde kan kræve flere påsætninger og/eller flere behandlinger alt efter hvor store fedtdepoter eller områder, du ønsker at få behandlet.

Hvilke områder kan behandles?

Der findes forskellige applikatorer til de forskellige områder på kroppen, hvilket betyder, at det er muligt at få foretaget denne behandling på mange forskellige områder:

  • Mave
  • Sider / Dansehåndtag
  • Overarme
  • Inder- og yderlår
  • Knæ
  • Dobbelthage eller hals
  • BH-deller

Denne store fleksibilitet gør også, at man langt nemmere kan skulpturere kroppen, hvilket betyder, at man meget præcist kan styre, hvilke fedtdepoter man ønsker at fjerne, og hvilke fedtdepoter man ønsker at bevare. På den måde kan man stadig værne om sine ønskede former.

Fælles for alle behandlinger er, at når Coolsculpting applikatoren er blevet sat på kroppen, fryses fedtet ned til -10 grader, hvor det krystalliserer. Ved denne temperatur destrueres fedtcellerne og over de næste uger, vil de blive udskilt naturligt af kroppen. Du vil derfor samlet set efter en behandling permanent have færre fedtceller i det behandlede område.

Til sammenligning, når man udfører en diæt eller slankekur, så mindsker du kun indholdet af dine fedtceller, hvilket også er årsagen til, at mange hurtigt kan tage de samme kilo på igen, når de stopper med at følge kuren. Det er omvendt ikke tilfældet med fedtfrysninger, da fedtcellerne er blevet ødelagt.

Antal påsætninger

Til Coolsculpting bruger vi forskellige applikatorer, når vi behandler et område. Applikatoren har samme placering under hele behandlingen, og når vi sætter én applikator på din krop, regnes det derfor som én påsætning.

Det individuelle behov for påsætninger er svært at generalisere, da det blandt andet hænger sammen med det specifikke områdes størrelse. Typisk ser vi dog, at et område som ‘sidedellen’ kræver to påsætninger pr. side, mens ‘mormorarmene’ kræver én påsætning pr. arm. For at få et estimat på hvor mange påsætninger du har behov for, anbefaler vi altid, at du booker en gratis og uforpligtende konsultation.

Hvordan foregår en fedtfrysende behandling med Coolsculpting?

Inden behandlingen:

Inden behandlingen skal du, i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed, altid til en konsultation hos en af vores dygtige og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Din behandler vil vurdere det ønskede behandlingsområde, dine ønskede resultater og derefter lægge en skræddersyet behandlingsplan, så du på forhånd ved, hvordan forløbet bliver og hvad du kan forvente.

Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Inden din behandling skal du også downloade og læse samtykkeerklæringen for Coolsculpting.

Download samtykkeerklæring for Coolsculpting behandling her

Selve behandlingen:

En Coolsculpting behandling hos N’AGE er en særdeles behagelig behandlingsoplevelse, hvor du har mulighed for at både slappe af med en god bog eller et magasin eller tage din computer eller telefon med for at besvare mails eller lignende. Vores fedfrysningsbehandling foregår i et specialiseret behandlingsrum på klinikken og i en særlig bekvem behandlingsstol, hvor du sidder oprejst og komfortabelt mens behandlingen udføres.

Sådan destrueres dine fedtceller

Din behandler starter med at optegne det aftalte behandlingsområde og vælger den korrekte applikator. Du vil derefter påføres et ”gele-ark” på behandlingsområdet, inden selve Coolsculpting applikatoren påsættes. Applikatoren er formet som en slags ”tragt”, hvor fedtet i det ønskede problemområde suges ind i ved hjælp af vakuum og forbliver i tragten til en kontrolleret afkøling under hele behandlingen, der varer fra 35 minutter beroende på områdets størrelse. Inde i applikatoren fryses huden kontrolleret ned til -10 grader, hvor fedtcellerne krystalliseres og destrueres, og over de næste uger vil de blive udskilt naturligt fra kroppen. Du vil derfor samlet set efter en behandling permanent have færre fedtceller i det behandlede område.

En smertefri behandling

Du vil kunne mærke en intens kulde på behandlingsområdet i starten af din behandling, men dette vil aftage efterhånden, som huden bliver følelsesløs.

Ingen downtime

Afslutningsvis, når ”tragten” fjernes fra behandlingsområdet, udfører vores personale en væv-stimulerende massage på det behandlede område for at få gang i blodcirkulationen efter nedkølingen. Dette vil opleves som en prikken eller stikken i det behandlede område, men er ikke smertefuldt. Ved få anledninger efter behandlingen, kan nogle opleve en lille smule hævelse og i enkelt tilfælde, kan man få blå mærker samt lidt stikken og prikken, men dette vil aftage i løbet af et par uger. Man kan eventuelt tage 600mg Ibuprofen ved smerter eller kontakte klinikken.

Er du en god kandidat til Coolsculpting?

Fedtfrysning med Coolsculpting er en optimal behandling for dig, der har uønskede fedtdepoter i nogle afgrænsede områder. Coolsculpting er ideelt til at skulpturere og forme din krop ved at fjerne disse synlige og genstridige fedtdepoter på en non-invasiv og ikke-kirurgisk måde. I modsætning til plastikkirurgiske indgreb er fedfrysning ikke egnet til at behandle overvægt eller fedme.

Hvem bør ikke behandles med Coolsculpting?

Hvis du lider af kryoglobulinæmi, paroxysmal kold hæmoglobinuri eller autoimmun hæmolytisk anæmi af kuldetypen er du ikke egnet til at blive behandlet med Coolsculpting eller andre former for fedtfrysning. Endvidere hvis du er gravid eller lider af Raynaud syndrom, diabetes, har pacemaker eller har nedsat leverfunktion, vil vi også fraråde dig at blive behandlet med fedtfrysningsteknologier.

Fedfrysning er ikke en anbefalet behandlingsform for overvægt eller fedme.

Vi anbefaler, at du tager kontakt til en læge, skulle du være i tvivl, om du er egnet til behandlingen. Som til alle vores kosmetiske behandlinger kræver Coolsculpting en konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Hvad kan Coolsculpting gøre for dig? – Book din konsultation i dag.

Hvis du selv har svært ved at komme af med dine fedtdepoter, så kan Coolsculpting være den rette behandling for dig. Hos N’AGE tilbyder vi altid en gratis konsultation forud for alle vores behandlinger, så kontakt os for at booke din tid.

Ved en konsultation møder du vores erfarne og specialuddannede kosmetiske sygeplejerske, hvor I vil lægge en behandlingsplan, og du vil få at vide hvilket resultat, du kan forvente dig. Du har selvfølgelig også mulighed for at få stillet alle de spørgsmål, du måtte have til behandlingen.

 

Før- og efter behandling – billeder

Før og 16 uger efter 2 Coolsculpting behandlinger

Før og efter Coolsculpting behandling af dobbelthage

Kurven er tom