Behandlinger til hudforyngelse

Savner du en all around friskere og yngre hudstruktur?

Selvom du ikke nødvendigvis har dybe rynker og tydelige linjer, så kan huden sagtens virke træt, mættet og måske også crepet. Dette kan være svært at skjule med make-up, og får dig let til at se både ældre og trætter ud, end du føler dig. Her kan en behandling til generel hudforyngelse være guld værd for din huds sundhed og glød.

Træt hud skyldes ikke kun alder, men også solbadning, forurening, for lidt søvn og mange andre daglige påvirkninger, som viser sig på huden. Dette kan man heldigvis let gøre noget ved, og hos N’AGE findes der mange veje til hudforyngelse; smuk, frisk og sund hud.

Vi sammensætter et behandlingsprogram specielt til dig

Vi har en pallette af behandlinger, som giver en generel hudforyngende effekt ved at booste hudens egne processer og styrke de kollagene fibre, så du opnår en glattere, tykkere og mere elastisk hud. Behandlingerne til hudforyngelse varierer i styrke og effekt, og derfor anbefaler vi, at du bestiller tid til en generel konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, så I sammen har god tid til vurdere, hvilken behandling eller behandlingskombination, der er den rette for dig.

Vores behandlinger til generel hudforyngelse er også meget anvendelige som supplement til andre af vores kosmetiske behandlinger.

Behandlinger til generel hudforyngelse:

Fraxel er en meget effektiv behandling til generel hudforyngelse og reduktion af rynker, ar m.m.. Ved hjælp af et præcist mønster af varmestråler laves mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne, og kroppen aktiveres derved selv til at danne ny, frisk hud.

IPL Rejuvenation: IPL Rejuvenation er en mild hudforyngende behandling, som styrker og stimulerer hudens egne celler og bindevæv samtidig med, at den fjerner små karsprængninger og korrigerer lette ujævnheder i pigmenten.

Restylane Skinbooster: En Skinbooster behandling kan bedst sammenlignes med en effektiv fugtmaske indvendigt lagt over én eller flere gange. En behandling med Restylane skinbooster skaber en smuk, glat og hydreret overflade, og genskaber din friske og sunde glød.

Medicinsk Dermaroller: Medicinsk Dermaroller er en micro needling-behandling, som ved hjælp af mange hundrede præcisionsnåle skaber en kontrolleret skade på huden i form af små mikrohuller, og dermed stimulerer hudens egen helingsproces og dens naturlige hudforyngelse med en frisk, glat og styrket hudoverflade som resultat. Også små rynker og linjer forbedres.

PeelingsHos N’AGE tilbyder vi forskellige kemiske peelings. En kemisk peeling kan – afhængig af type og styrke – reducere rynker, ar og pigmentering samt give huden glød og en mere ensartet og jævn overflade.

Andre behandlinger: Botox – Fedtfrysning – Ultherapy – Filler i læberne

BEHANDLINGSFORMER

Kurven er tom