Thermage® - Naturligt løft af pande og øjenlåg

Behandlingen er særlig velegnet til at lave pandeløft. Her får man samtidigt løftet øjenlågene for at give et mere energisk og opmærksomt udtryk. Metoden kan også bruges lokalt på øjenlågene. Huden behandles med et kontrolleret varmefelt fordelt på små tætsiddende områder.

Skru din hud alder 4-6 år tilbage:

Thermage® er radiofrekvent energi, der forynger hudens kollagene strukturer med 4-6 år ved hjælp af et avanceret varmechok. Thermage® løfter effektivt løs hud i ansigtet, danner nyt kollagen og strammer eksisterende kollagene fibre op i underhuden.

Inden behandlingen:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden din Thermage-behandling. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for Thermage inden din behandling.

Download samtykkeerklæring for Thermage-behandling her

Selve behandlingen:

Inden selve behandlingen markeres huden med præcise målepunkter. Herefter påsættes en Thermatip, som er den enhed, der giver energien på hvert punkt i få sekunder. Først føles det køligt, hvorefter der kommer en mærkbar varme, som igen afløses af køling. Behandlingen er ikke smertefri, og du får derfor udleveret smertestillende medicin en time inden behandlingen.

Din hud opstrammes og stimuleres til at regenerere sig selv:

Effekten kan deles op i 2 faser: en umiddelbar opstramning af huden inden for de første uger, og forøgelse af kollagen i de efterfølgende 4-6 måneder. Samtidigt forynger behandlingen hudens kollagene strukturer med 4-6 år og kan dermed også anvendes som forebyggende behandling i hele ansigtet. Behandlingen udføres udelukkende af erfarne N’AGE-hudlæger.

Efter behandlingen – ingen ”downtime”:

Efter behandlingen føles huden stram, og du vil få et synligt resultat i løbet af de første 2-3 uger. Den fulde effekt ses efter 4-6 måneder.

Thermage anvender den såkaldte radiofrekvente energi, som aflejres dybt i huden, hvorfor der ikke ses bivirkninger eller downtime. Det vil sige, at du blandt andet kan gå på arbejde direkte efter behandlingen.

 

Før- og efter behandling – billeder

Før og 15 måneder efter en Thermage behandling af øjenområdet

Før og 2 måneder efter en Thermage behandling af øjenområdet

Kurven er tom