Uffe Buchard aflyser sommerkroppen – det behøver du ikke

Vi giver Uffe Buchard ret i, at der altid er lys i køleskabet – især i disse hjemmearbejdstider. Med lukkede fitnesscentre og meget hjemmetid, hvor risikoen for ”snack-attacks” er på sit højeste, virker udsigterne til sommerkroppen lange. Heldigvis er der stadig håb for sommerkroppen 2020 – Coolsculpting kan blive din redning. Den fjerner nemlig permanent, sikkert og effektivt de genstridige deller, så du ikke behøver at aflyse årets sommerkrop.

“Altså min sommerkrop er aflyst. Jeg har aldrig nogensinde stukket mit hoved så langt ind i det køleskab, som jeg gør nu. Hvert 5. minut løber jeg hen til mit køleskab for at se, hvad der er.”   

Har du det på samme måde? Så kan Coolsculpting måske være interessant for dig?

Coolsculpting den eneste FDA-godkendte fedtfrysningsteknologi, som er din garanti for et effektivt og sikkert resultat baseret på klinisk dokumentation. Behandlingen udføres naturligvis altid af vores autoriserede sygeplejersker.

Sazseline glæder sig til at vise sin mave frem igen…

“Jo mere jeg hørte om Coolsculpting, jo mere tænkte jeg, dét skal jeg prøve! Jeg været ked af min mave i tre år, og Coolsculpting er en sikker behandling, hvor jeg kan få det harmoniske resultat, jeg leder efter. Det fantastiske ved Coolsculpting er, at behandlingen er fuldstændig risikofri! Det gør ikke ondt, og man undgår kirurgi og frostskader”

Synlige resultater efter 3 uger! 

Efter behandlingen starter fedtreduktionen gradvist. Du kan begynde at se resultater efter 3 uger, men der må påregnes 3 måneder for det endelige resultat. Din krop fortsætter med den naturlige udskillelse af fedtet i op til 4 måneder efter behandlingen. Vi anbefaler en kontroltid 8 uger efter din Coolsculpting behandling, så vi kan følge op på dit resultat.

 

Skal du også nå at blive sommerklar? 

Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker.

Book din tid her