Annelie Tavassoli – ny kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE KBH.

image description
Med stor glæde og stolthed kan vi byde vores kunder på Kgs. Nytorv velkomne hos vores nye, dygtige kosmetiske sygeplejerske Annelie Tavassoli.

Annelie startede som kosmetisk sygeplejerske i Malmö i 2010 og har siden opbygget en bred erfaring med deltagelse i kurser og internationale kongresser. I Danmark har Annelie arbejdet på Nygart Privathospital som ansvarlig sygeplejerske for hudafdelingen og senest har hun været ansat på Aleris Hamlet privathospital som kosmetisk sygeplejerske.

Annelie udfører behandlinger med fillers, botulinum toxin, kemiske peels, Coolsculpting, og behandling af karsprængninger.

Annelie har en stor interesse for hvordan kroppens indre systemer påvirker hudens opbygning, og hvordan kvinders hud reagerer på ubalance i systemerne. Annelie har suppleret sin interesse med en uddannelse til hudterapeut og har derfor altid fokus på helheden i sine behandlinger – både det rent æstetiske, men også på hvad kunden kan gøre for at bibeholde resultatet fremadrettet.

Annelie glæder sig til at arbejde hos n’age og blive en del af det kompetente team, hvor æstetik, etik og sikkerhed er i højsædet.