Astrid Kiholm: Derfor er Ultherapy så populær

I dagens blogindlæg fortæller kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Odense Astrid Kiholm om en elsket behandling blandt vores kunder, ambassadører og ikke mindst hos kendte Hollywood-stjerner. Det er der specielt én god grund til – du får et naturligt og effektivt løft helt uden at skulle under kniven.

Kosmetisk sygeplejerske Astrid Kiholm.

Nej tak til slappe elastikker

Behandlingen går under navnet Ultherapy. Ultherapy løfter og opstrammer løs og slap hud ved kæbelinje, øjne, hals, bryst og mave – og du kan føle dig helt tryg under behandlingen. Ultherapy er den eneste FDA-godkendte ultralydsmaskine til opstramning af slap og løs hud:

– Maskinen er udstyret med en scanningsfunktion og ultralydsbilleder, så vi har kontrol over, hvilket hudlag i huden vi behandler. Ultralyden skal nemlig leveres til de dybe, underliggende lag i huden, forklarer Astrid og fortsætter:

– Og i disse lag stimuleres huden til at danne nye kollagene fibre, der opstrammer huden! Med tiden bliver de kollagene fibre nemlig svagere, og ligesom en slap elastik begynder huden at hænge.

En effektiv behandling uden downtime

Ultherapy lyder næsten for god til at være sand – et ansigtsløft uden kirurgi! Derfor hører vi ofte spørgsmål om, hvor ondt det gør at blive behandlet.

– Nogle mærker næsten ikke smerten under Ultherapy, mens andre mærker det mere. Vores kunder fortæller os som regel, at det føles som en prikkende varme i huden, fortæller Astrid.

Det anbefales, at du tager smertestillende inden behandlingen, så du er dækket ind. I modsætning til et kirurgisk ansigtsløft varer Ultherapy kun omkring 30 minutter – og det er der to fordele ved ifølge Astrid:

– Det betyder både, at smerten heldigvis er kortvarig! Og så betyder det, at du efter behandlingen kan gå direkte tilbage til dine daglige gøremål – der er altså ingen downtime, som det kaldes.

Vil du se, hvordan en Ultherapy-behandling foregår? Så se Astrid behandle en kunde i videoen her!

Ventetiden er det hele værd!

Da Ultherapy påvirker naturlige processer i huden, kræver behandlingen tålmodighed. Det fulde resultat ses først efter seks måneder, efterhånden som de friske, nye kollagenfibre dannes – men ventetiden er det hele værd!

Læs bare, hvad nogle af vores kunder siger:

– Jeg har fået Ultherapy af flere omgange. Hvis bare jeg havde vidst det noget før, så var jeg begyndt for længst. Udover resultatet er jeg vildt overrasket over, at den også forebygger, så man ikke skal ud i kirurgi, fortæller vores kunde Mette på 55 år.

– Jeg elsker, at den kan laves hele året rundt, og at der ikke er nogen downtime. Resultatet er helt naturligt, og jeg er vild med fornemmelsen af, at huden bliver mere fast. Det begynder man at kunne mærke, et par måneder efter at behandlingen er lavet, siger 46-årige Charlotte.

Tak til vores mange glade kunder

5
5 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
6 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
24 timer siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela