Christiane Schaumburg-Müller: Dét her kommer til at erstatte mine ansigtsbehandlinger fra nu af!

Den klare udmelding kommer fra Christiane Schaumburg-Müller et par dage efter sin behandling med en Salicylsyre peeling.

Min hud er simpelthen blevet så meget flottere,” lyder det begejstret fra den smukke skuespiller, TV-værtinde, bladredaktør, model og meget mere.

Behandlingen er sindssygt effektiv, og huden ser simpelthen så frisk ud. Jeg har nogle solskader, som trækker op i huden hver sommer, og efter bare én behandling er de næsten forsvundet. Samtidig er min hud i hele ansigtet blevet så fin og ensartet, og porerne bliver virkelig synligt mindre,” fortæller Christiane, som for tiden laver Vild med Dans og derfor er ekstra afhængig af en perfekt hud.

Læs mere om Salicylsylsyre peelings >>

 

Behandlinger til hudens ‘topmadras’

Christiane har fået foretaget Salicylsyre behandlingen sammen med en Profhilo behandling, som er en højkoncentreret hylaron, der er særligt god til at give et ordentligt fugtboost indefra.

Profhilo behandlingen er supereffektiv, fordi den både giver et fugtboost og samtidig stimulerer huden til ny, naturlig kollagendannelse. Den arbejder med andre ord videre og forbedrer den proces, som ellers aftager med alderen,” forklarer Ida Bille Brahe, som har behandlet Christiane først med Profhilo for netop at give et fugtboost og derefter en Salicylsyre peeling for at sikre en smuk ensartet hud, som fremstår frisk og sund.

”De to behandlinger supplerer hinanden virkelig godt. Man kan sammenligne hudens opbygning med en madras,” forklarer Ida. ”I det nederste lag; ”springmadrassen” har vi de kollagene fibre eller ”elastikkerne”, som jeg ofte beskriver dem som. Det er dem, som bliver slappe med alderen, og som resultater i hamsterposer og løs hud ved øjne, kæbelinje og kinder. I det mellemste lag, som man kan beskrive som topmadrassen, har vi rynkerne og den tabte fugt,” fortæller hun og fortsætter: ”Og i hudens overflade, som kan beskrives som et lagen, der ser vi solskader, pigmentering, store porer, uren eller ubalanceret hud.”

 

Christiane har en smuk hud stort set uden rynker, og derfor fokuserer vi på vedligeholdelse med masser af fugt i form at Profhilo og Restylane Skinbooster i topmadrassen,” forklarer Ida. ”Men Christiane har også lidt solskader, og her er en Salicylcyre peeling, som samtidigt gør huden glat og ensartet og modvirker store porer, bare helt perfekt, når man har et job, hvor det er vigtigt, at makeuppen sidder perfekt”.
Læs mere om Profhilo >>

Vil du have samme behandlingsforløb som Christiane?

Profhilo er en todelt kurbehandling, som udjævner sig meget fint i huden. Der gives få indstiksteder, hvorefter hyaluronen fordeler sig i huden dér, hvor der er behov. Cirka 1 måned efter første behandling, får man den opfølgende. Behandlingen koster 7.500 kr. for et forløb med to behandlinger og holder 6-8 måneder afhængigt af alder.

Salicylsyre peeling benyttes ofte som enten en behandling i kombination med én af de øvrige behandlinger eller som et kurforløb for at mindske porrer, solskjolder mm. Behandlingen koster 1.750 kr.