Har du hørt om kosttilskuddet The Super Elixir fra Supermodellen Elle Macpherson?

HVAD ER THE SUPER ELIXIR™?

THE SUPER ELIXIR™ er designet til at understøtte sund ernæring på celleniveau og optimere funktionerne i alle kroppens 11 systemer, herunder; fordøjelsessystemet, hormonbalancen (det endokrine system), hår, hud og negle (det integumentære system), kredsløbet og nervesystemet. Kosttilskuddet er blevet perfektioneret og afbalanceret for at skabe den mest effektive kombination ud fra en igangværende forskningsproces – fordi den rette balance af næringsstoffer stimulerer og styrker kroppens naturlige evner.

HVORFOR ER THE SUPER ELIXIR™ ANDERLEDES?

Hver eneste ingrediens i den unikke opskrift på THE SUPER ELIXIR™ Alkalising Greens er tilsat i den præcise mængde, der giver perfekt balance og optimal synergieffekt. Dette hjælper med at bringe kroppen tilbage i alkalisk tilstand og stimulerer alle 11 systemer.

Andre kosttilskud bliver ofte fremstillet og behandlet ved høje temperaturer, som kan dræbe næringsstofferne, hvilket betyder, at de ikke er “anvendelige” for kroppen. For at virke effektivt må næringsstofferne holdes i live, behandles skånsomt og være skabt af naturlige, ubearbejdede råvarer. Kun på den måde kan næringsstofferne optages og ”bruges” i kroppen.

Med THE SUPER ELIXIR™ kan du sige farvel til dine andre kosttilskud – blot 10 g pulver dagligt indeholder alle de vitaminer, mineraler og sporstoffer, der er nødvendige for din velvære og vitalitet. Og så koster det endda mindre end en kop kaffe! Den afbalancerede blanding af 45 nøgleingredienser, herunder biotilgængelige alkaliserende super greens (dvs. naturlige stoffer med væsentlige mængder af vitaminer og mineraler, som uændret når frem til kroppens systemiske kredsløb), kinesiske urter, fordøjelsesenzymer og den kræftbekæmpende Miatake-svamp, er nøje kombineret i videnskabeligt beregnede doser for at bevare din krop i den ønskede alkaliske tilstand.

THE SUPER ELIXIR™ opbevares optimalt i den UV-resistente krukke, designet af den australske glaskunstner Jasper Dowding. Krukkens særlige design modvirker nedbrydning af ingrediensernes unikke egenskaber og bevarer næringsstofferne intakte og anvendelige for kroppen.

Ingredienserne i The Alkalising Greens er af topkvalitet og omhyggeligt indkøbt fra pålidelige leverandører. Hver eneste ingrediens stammer fra naturlige, økologiske og ubearbejdede råvarer. Og alle er håndlavet i Australien.

FORDELE VED THE SUPER ELIXIR™ OG DEN ALKALISKE LIVSSTIL

Dr. Laubscher mener, at mange sundhedsmæssige problemer, som eksempelvis lavt energiniveau, tidlig ældning og overvægt, kan skyldes for meget syre i kroppen, og at et godt helbred er forbundet med en alkalisk kropstilstand.

THE SUPER ELIXIR™ er udviklet til at understøtte en sund ernæring på celleniveau. Kropstilskuddet optimerer funktionerne for alle kroppens 11 systemer, herunder fordøjelsessystemet, hormonbalancen (det endokrine system), hår, hud og negle (det integumentære system), kredsløbet og nervesystemet.

Fordele, brugere af THE SUPER ELIXIR™ kan opleve, er bl.a.:

Øget energiniveau
Større følelse af velvære
Kroppens aldringsprocessen sker langsommere
Modvirker vægtstigning

ANBEFALET BRUG AF THE SUPER ELIXIR™

THE SUPER ELIXIR™ kan anvendes af mænd og kvinder i alle aldre og bør indtages dagligt, f.eks. i smoothie, blandet med juice, drysset på salat eller yoghurt eller blot i vand. Prøv også Elle yndlingsservering: Mixet med køligt kokosvand.

Du kan se den fulde produktlinje og priser her