Jeg ville have en glattere hud med mere glød – og det fik jeg!

Vores skønne ambassadør, Emilia van Hauen, har prøvet vores Salicylsyrepeeling, der er nomineret til årets bedste skønhedsbehandling af Danish Beauty Award.
Peelingen er allerede ekstremt populær blandt både kunder og ambassadører – og med god grund! Behandlingen kan nemlig gøre underværker for alt fra mat hud, der har behov for et boost til hud med tydelige porer, pigmentering, fine linjer og urenheder.

Årets bedste skønhedsbehandling

”Jeg elsker Salicylsyrepeelingen, fordi den skaber synlige resultater. Allerede en uge efter behandlingen virkede min hud fastere og havde mere glød,” fortæller Emilia og fortsætter:

”Jeg valgte at få behandlingen, da jeg gerne ville have en glattere og mere klar hud med flottere glød – og det fik jeg! Jeg har fået behandlingen to gange nu, og min hud er blevet meget pænere, end jeg havde forventet,”

Hvad er Salicylsyrepeeling?

Salicylsyrepeeling er en mediumstyrke peeling, der består af 30% salicylsyre. Den effektive peeling virker antibakteriel, nedsætter pigmentdannelsen og trækker porerne sammen, samtidig med at den fjerner de døde hudceller. Derudover stimuleres din huds produktion af kollagen og elastin, der gør din hud glat og spændstig.

Perfekt sammen med andre behandlinger

”Salicylsyrepeelingen komplimenterer mine andre behandlinger virkelig godt. Jeg har fået Ultherapy og IPL-laser et par gange, der begge er med til at forynge min hud, men Salicylsyrepeelingen forstærker og forlænger de to behandlinger,” siger Emilia, der får mange komplimenter for sin smukke hud.

”Jeg får ofte at vide, at jeg har en meget flot hud, og at jeg ser yngre ud end mine 53 år – og det skyldes ikke bare gode gener. Der ingen tvivl om, at jeg vil forsætte med at få peelingen fremover,” afslutter Emilia.

Resultater du kan opnå med Salicylsyrepeeling:

  • Reduktion af rynker og linjer
  • Mere ensartet hudtone
  • Jævnere og glattere hudstruktur
  • Mere ungdommelig glød

Salicylsyrepeeling koster 1.750 kr.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette