Jeg ville have en glattere hud med mere glød – og det fik jeg!

Vores skønne ambassadør, Emilia van Hauen, har prøvet vores Salicylsyrepeeling, der er nomineret til årets bedste skønhedsbehandling af Danish Beauty Award.
Peelingen er allerede ekstremt populær blandt både kunder og ambassadører – og med god grund! Behandlingen kan nemlig gøre underværker for alt fra mat hud, der har behov for et boost til hud med tydelige porer, pigmentering, fine linjer og urenheder.

 

Årets bedste skønhedsbehandling

”Jeg elsker Salicylsyrepeelingen, fordi den skaber synlige resultater. Allerede en uge efter behandlingen virkede min hud fastere og havde mere glød,” fortæller Emilia og fortsætter:

”Jeg valgte at få behandlingen, da jeg gerne ville have en glattere og mere klar hud med flottere glød – og det fik jeg! Jeg har fået behandlingen to gange nu, og min hud er blevet meget pænere, end jeg havde forventet,”

Hvad er Salicylsyrepeeling?

Salicylsyrepeeling er en mediumstyrke peeling, der består af 30% salicylsyre. Den effektive peeling virker antibakteriel, nedsætter pigmentdannelsen og trækker porerne sammen, samtidig med at den fjerner de døde hudceller. Derudover stimuleres din huds produktion af kollagen og elastin, der gør din hud glat og spændstig.

Perfekt sammen med andre behandlinger

Salicylsyrepeelingen komplimenterer mine andre behandlinger virkelig godt. Jeg har fået Ultherapy og IPL-laser et par gange, der begge er med til at forynge min hud, men Salicylsyrepeelingen forstærker og forlænger de to behandlinger,” siger Emilia, der får mange komplimenter for sin smukke hud.

”Jeg får ofte at vide, at jeg har en meget flot hud, og at jeg ser yngre ud end mine 53 år – og det skyldes ikke bare gode gener. Der ingen tvivl om, at jeg vil forsætte med at få peelingen fremover,” afslutter Emilia.

Resultater du kan opnå med Salicylsyrepeeling:

  • Reduktion af rynker og linjer
  • Mere ensartet hudtone
  • Jævnere og glattere hudstruktur
  • Mere ungdommelig glød

Salicylsyrepeeling koster 1.750 kr.