CoolSculpting-kampagne

Særpris på fedtfrysning

Uønskede kilo i julegave? Du ikke den eneste. Byt dem til en CoolSculpting-behandling, hvor du i januar kan spare op til 25 % i et forløb med 8 påsætninger!

Når du køber 6 påsætninger, får du nemlig 2 påsætninger oveni helt gratis (8 i alt – du sparer 25 %). CoolSculpting er fantastisk til at reducere fedtceller fra det område, du ønsker – f.eks. arme, flanker, lår eller mave, og det er den eneste teknologi på markedet, der der er FDA-godkendt; det er din sikkerhed for at undgå frostskader.

Du kan også købe 4 påsætninger og få 1 påsætning oveni (5 i alt – du sparer 20 %).

Hvad er en påsætning? Når vi påsætter en applikator – som vist på billedet herunder – i et område, kaldes dette en påsætning. Det vil sige, at det som minimum kræver to påsætninger, hvis man skal behandles på eksempelvis arme eller ben (én påsætning på hver arm eller hvert ben). Antallet af påsætninger afhænger af området og mængden af fedt, men typisk skal der mere end én påsætning til per arm eller ben for at få et flot og synligt resultat.

Hvordan bruger jeg kampagnen?

Hvis du er eksisterende kunde, der er bekendt med CoolSculpting, skal du blot logge ind og bestille en tid til CoolSculpting på en klinik nær dig. Vælg her, hvilket område du ønsker behandlet, og fortæl ved ankomst til klinikken og til behandlingen, at du gerne vil benytte dig af kampagnen. Er du i tvivl om, hvilke områder du ønsker behandlet, skal du i stedet blot booke en konsultation.

Er du ny kunde, skal du bare booke en konsultation. Til konsultationen skal du også oplyse den kosmetiske sygeplejerske om, at du gerne vil bruge kampagnen, og så vil I sammen lægge en plan for, hvor og hvornår du skal have behandlingen.

Kampagnen gælder på CoolSculpting-behandlinger udført inden 31. januar 2023 og kan ikke kombineres med andre kampagner, gavekort eller klubpoint. Husk at vise sms, denne side eller nyhedsbrev ved behandling.

De 5 mest stillede spørgsmål om CoolSculpting

1. Hvordan virker CoolSculpting? Behandlingen virker ved at fryse fedtcellerne ned til -11 grader, hvilket krystalliserer fedtcellerne, som herefter ødelægges, og så udskilles de helt naturligt gennem lymfesystemet i op til fire måneder efter behandlingen – og de kommer aldrig igen, da kroppen ikke danner nye fedtceller.

2. Gør behandlingen ondt? I starten af behandlingen vil du kunne mærke en prikkende og stikkende følelse. Denne aftager efter cirka 5 minutter, hvorefter du kun vil mærke meget lidt. Efter behandlingen masserer sygeplejersken det behandlede område, så varmen kommer tilbage til vævet. Det kan føles en smule ubehageligt, men er hurtigt overstået.

3. Hvor længe holder resultatet? Resultatet er permanent, men er ikke en erstatning for sund livsstil og træning. Du kan altså godt tage på igen efter behandlingen. Fedtceller vokser i størrelse, når man tager på – ikke antal. CoolSculpting er altså ideel til dig, der holder vægten, og som ønsker at skulpturere dine fedtdepoter.

4. Hvor mange behandlinger skal jeg have? I langt de fleste tilfælde er det nok med en enkelt behandling, da fedtcellerne ikke kommer igen.

5. Kan jeg få det på hele kroppen? Ja, hvis der er nok fedt! Hvad end det er dobbelthagen, bh-dellerne, mormorarmene eller dansehåndtagene, du vil have fjernet, kan det lade sig gøre med CoolSculpting.  

Tak til vores mange glade kunder

5
3 timer siden
Hos Nage er man i trygge hænder
Hos Nage er man i trygge hænder. Sød, rolig og professionel behandling. Man bliver altid...
Pernille Lorentz
5
11 timer siden
Professionel og behagelig
Hos N'age får man altid en professionel og god behandling. De er søde og venlige...
Anne Kofoed Nannerup
5
1 dag siden
IPL og FRAXEL
Har fået min første behandling med ipl og fraxel mod rødme og ujævn hud struktur....
Rikke
5
1 dag siden
Rigtig god rådgivning og meget søde og…
Rigtig god rådgivning og meget søde og serviceminded. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang...
Freja Carlsen
5
2 dage siden
God service dygtige medarbejdere man…
God service dygtige medarbejdere man føler sig meget forkælet og får mega god vejledning ...
Birte Lund Nielsen
5
2 dage siden
Venlig kompetent behandler
Venlig kompetent behandler ...
Lone Serup Og Paul Thomas Branda
5
2 dage siden
Kompetent sygeplejerske
Kompetent sygeplejerske. God behandling og rådgivning. ...
Tonny Solveig Reimers
5
2 dage siden
Super tilfreds med vejledning og…
Super tilfreds med vejledning og resultat ...
Camilla Bergholdt
5
2 dage siden
Super skøn oplevelse! Kan klart anbefale ❤️
Blev taget så godt imod🤩 der ikke ikke lang tid før jeg blev forstået hvad...
Camilla H. Schmidt
5
3 dage siden
Skønneste personale som er…
Skønneste personale som er imødekommende og gør en tryg ved behandlingen samt gode resultater ...
Pernille