Mette Bloch

Her giver vi dig Mette Blochs oplevelse af den nye Ultherapy-behandling, som også kan give dig et effektivt løft af træt og slap hud i ansigtet og på halsen…

Mette, hvorfor valgte du Ulthera fremfor andre behandlinger?

“Jeg har før prøvet Liposonix og Thermage, men jeg havde set før og efterbilleder på Ultherapy-behandlingen, og var vild med resultaterne!”

Hvordan oplevede du selve behandlingen?

“Jeg kom ind til Christian, der både lavede te og var i superhumør, så allerede dér blev jeg mere rolig… Han fortalte at han selv havde prøvet behandlingen og at han ikke syntes det var slemt…”
“Vi gik op, og hud blev renset af, han tegnede mit ansigt op med en farveblyant og til sidst fik jeg gel i hele ansigtet”.
“Så skulle vi i gang. Han holdt apparatet stramt mod min kæbe, hvilket var rart, for det fjernede fokus fra de prikkende ‘skud’ der kom fra maskinen”.
“Efter halvanden time var jeg færdig… og kunne med det samme se at jeg havde fået en mere markeret hage og at jeg havde rødmen i ansigtet som man skal…”

Hvordan har du det nu, hvor der er gået nogle dage?

” Min hud er stadig øm, især på kæben, men jeg kan mærke at den er meget mere fast og hård i det, og jeg kan tydeligt se at mine øjenbryn er løftet…”
“Jeg ser ikke nær så tung ud i panden og om øjnene!

Hvad siger du til vennerne om behandlingen?

“Det er en behandling jeg KLART kan anbefale, og jeg ville ikke tøve et øjeblik med at få en mere!”
“Helt klart min favorit nye hos N’Age… dén og Restylane – så er jeg dælme flyvende!!”