Mød Marianne og vind en facial!

Hudterapeut Marianne Flindt Jeppesen har arbejdet hos n’age i København i snart 11 år. I vinterhalvåret arbejder hun med forskellige former for kemiske peelinger (af biologisk oprindelse), et område hun har specialisteret sig i. Vi har stillet hende et par hurtige spørgsmål om hud og sundhed:

Hvad er den største skønheds fejl folk begår?

Det er helt klart at overrense huden, det affedter den totalt hvis du skrubber og skurer hele tiden. Det giver rødme, irritation, karsprængninger og afføder i øvrigt også mere uren hud. Rens derfor kun din hud én gang i døgnet, om aftenen.

Hvad med pleje og fugt?

Gå efter produkter med et højt indhold af antioxidanter og hyaluronsyre, de ingredienser er hudens bedste ven. Husk at variere sommer og vinter, din huds behov er forskellige når årstiderne skifter.

Og så er det selvfølgelig vigtigt at drikke vand, men jeg oplever mange kunder som drikker store mængder vand, men helt glemmer de sunde fedtstoffer. Det giver tør og kedelig hud. Du kan eventuelt starte med at lave et dagligt olie shot med tranebær juice fra MK Olier.

Hvad er dit bedste skønheds tip?

Mit svar er desværre lidt kedeligt, men ikke desto mindre vigtigt; minimum 8 timers søvn, huden skal have tid til at regenerere.

Og har du et sundheds tip?

Alt indenfor friskpressede juicer med frugt og grøntsager. Gerne en halv liter om dagen, det renser godt igennem.

Hvad er dit bedste skønheds tip? Skriv det nedenfor her på bloggen, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en luksus ansigtsbehandling på 70 minutter (værdi 750 kr.) på klinikken i København. Del dine tips med os, vi vil så gerne høre fra jer! ?

Se Mariannes forskellige behandlinger her