Tænk at starte 2018 10 år yngre end i 2017

”Guuuud! Hvem er den gamle dame!?”

 

Ordene var Janne Riises, da hun så sine før-billeder efter en behandling med Restylane og Botulinum Toxin.

Jeg har jo i mange år vidst, at mine veninder havde fået lavet lidt behandlinger, men det var som sådan ikke noget vi talte om, og jeg tænkte egentligt heller ikke, at det var nødvendigt for mig. Men en dag sad jeg og så på nogle billeder af mig selv og mine børn, fra da de var små. Og pludselig virkede det som om, at jeg var ældet meget hurtigere end mine børn på de ti år der var gået – jeg syntes, at jeg så gammel og træt ud” fortæller Janne, som er 49 år og bor i Birkerød med sin mand og tre børn.

Jeg fik konstateret slidgigt i starten at tyverne, så jeg har altid døjet med smerter i perioder. Men i dag er jeg relativt velmedicineret, og så er det altså irriterende, at se meget ældre ud, end man føler sig. Hvis man  ligner en hængt kat, så føler man sig automatisk også bare som en hængt kat. Selvfølgelig påvirker ens udseende også ens glæde og velvære”.

Kombinationen af at se sig selv på billeder og en samtale med en veninde, fik Janne til at tage springet ud i de kosmetiske behandlinger.

Når man aldrig har prøvet det før, så er det altså lidt grænseoverskridende, at lade nogen stikke en nål i ens ansigt. Man har jo set skrækeksempler på totalt overdrevne og grimme resultater, så selv om jeg var fristet af at prøve en kosmetisk behandling, så var jeg samtidigt bange for, om det nu ville blive pænt. Men jeg har en veninde, som bliver behandlet hos N’AGE, og hun ser simpelthen så smuk, fin og naturlig ud, og det fik mig til at booke en konsultation hos Ida Bille Brahe”.

Jeg vidste jo ikke, hvad jeg skulle have lavet, men Ida forklarede stille og roligt, hvorfor hun anbefalede en kombinationsbehandling med Restylane og Botulinum toxin til lige præcis mit ansigt

Janne havde den helt typiske bekymringsrynke og derudover ret markante rynker i både pande og ved øjnene. Derudover havde hun tabt fylde på specielt kinderne.

For at udglatte bekymringsrynken er Janne blevet behandlet med Botulinum Toxin, som får musklerne til at slappe af og rynken til at glatte sig ud. For at bringe den ungdommelige volumen tilbage og give glød har Janne fået en Restylane Skinbooster kur, som er en tynd stabiliseret filler, som plummer huden ud indefra.
Jannes udbrud var ret tydeligt, da hun til sin kontrol så de billeder, som var taget inden behandlingens opstart: ”Guuud, hvem er den gamle dame?!”.

Jeg blev faktisk overrasket over at se, hvor træt jeg så ud på billederne inden behandlingen” fortæller Janne.”Man vænner sig lynhurtigt til at se på sit nye, friskere ansigt, og man glemmer hurtigt hvor træt og udkørt, man faktisk så ud før behandlingerne. Jeg er simpelthen SÅ glad” siger hun og fortsætter; ”Jeg synes, der er så kæmpestor en forskel, og jeg føler mig så meget gladere. Og så er det jo virkelig dejligt at få en masse positive kommentarer om, at man ser superfrisk og godt ud

Det hjælper måske også, at jeg er begyndt at bruge lidt mere make up – men det er bare sjovere at bruge tid på sit udseende, når man føler sig frisk og godt tilpas. Og så er det altså også lettere at lægge en pæn make up på glat hud” fortæller Janne.

Hvis jeg havde vidst, hvor meget personligt det giver mig, så havde jeg gjort det noget før” siger Janne.

Jeg ved ikke hvad jeg frygtede, men jeg er slet ikke i tvivl om at jeg vil vedligeholde resultatet, så jeg har allerede bestilt tid til min næste behandling om et halvt år”.

Tænk at springe ind i 2018 og se ti år yngre ud, end da jeg sprang ind i 2017 – det er altså magi på et højere plan” griner Janne.

Book tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og se, hvad en kombinationsbehandling kan gøre for dit ansigt >>>