LACTOClear sæt

 LACTOClear Sæt er en sampak med 3 produkter, der er specielt udviklet til uren hud. LACTOCLEAR™ HUDPLEJESYSTEM til nænsom og effektiv pleje af uren hud. Et komplet sæt med Face Wash, Active Cream og Spot Ampoule.

LACTOCLEAR™ RENSER OG PLEJER den udsatte hud og genskaber balancen.

Nænsom ansigtsvask,  24-timers fugtighedscreme og Spot Ampoule, som er udviklet specielt til at bekæmpe bumser.

LACTOClear™ Anti-Blemish Face Wash – Nænsom ansigtsvask som renser uden at udtørre

LACTOClear™ Anti-Blemish Active Cream – tilfører huden tiltrængt næring og genskaber balancen

LACTOClear™ Anti-Blemish Spot Ampoule – hurtig førstehjælp mod bumser og uren hud

FRI for: Parfume og salicylsyre

 

ANVENDELSE:

Step 1:

Anti-Blemish Face Wash

Nænsom ansigtsvask

  • Renser uden at udtørre
  • Ekstra fugtende

LACTOClear™ Anti-Blemish Face Wash 150 ml fjerner snavs, overskydende sebum, makeup og døde hudceller ultrablødt og nænsomt. De tilstoppede porer åbnes, så effekten af LACTOClear™ Anti-Blemish Active Cream øges.

Anvendes morgen og aften. Fugt huden med vand og massér det bløde skum nænsomt ind i huden med cirkelbevægelser. Huden skylles efter med lunkent vand og duppes tør – så er huden ren og klar til den efterfølgende pleje.

Step 2:

Anti-Blemish Active Cream
Aktiv creme til uren hud

  • 24-timers fugtighedscreme
  • Næring til huden

LACTOClear™ Anti-Blemish Active Cream 50 ml er udviklet specielt til at pleje uren hud og bekæmpe bumser helt uden irritation og udtørring. Cremen tilfører næring til huden og genskaber en naturlig balance.

Anvendes dagligt morgen og aften. For at opnå den bedst mulige effekt, masseres cremen blidt ind i huden. Anvend LACTOClear™ Anti-Blemish Face Wash, så din hud er renset inden cremen påføres.

Step 3:

Anti-Blemish Spot Ampoule
SOS pleje

  • Førstehjælp mod bumser
  • Virker hurtigt

LACTOClear™ Anti-Blemish Spot Ampoule 5 ml er en gel, som er udviklet specielt til at bekæmpe bumser hurtigt og effektivt. Anti-Blemish Spot Ampoule er tilsat fugtgivende og beskyttende hyaluronsyre, der hjælper med at bevare den værdifulde hudflora.

Anvendes så snart de første tegn på en bums opstår.  Påfør 1-2 dråber direkte på problemområdet efter behov. Rens med fordel ansigtet hver morgen og aften med LACTOClear™ Anti-Blemish Face Wash, der blidt fjerner snavs og døde hudceller.

PRIS: 349,00 DKK

Kurven er tom