Skingain plus

Skingain Plus: Naturligt boost af kollagen til din hud

Skingain plus bidrager til naturlig dannelse af kollagen, som forynger huden indefra og mindsker aldringstegn. Produktet har en unik patenteret blanding af type I kollagen og type II kollagen, samt vitamin C, hyaluronsyre og antioxidanter.

Kollagen: Kollagen er et naturligt protein og en af kroppens vigtigste byggesten til bl.a hud, sener, knogler m.m. Med alderen falder vores kollagenproduktionen, hvilket betyder, at huden vil begynde at hænge, rynke og føles slappere. Skingain plus booster kroppens kollagenproduktion, hvilket resulterer i en smukkere, glattere og og friskere hudstruktur.

Vitamin C: Øger optagelsen af kollagen. Vitamin C bidrager også til et sundt og stærkt immunforsvar.

Pycnogenol: Er en stærk antioxidant, som fugter huden, øger elasticiteten og reducerer pigmenteringen for en jævn hudstruktur og smuk glød.

Hyaluronsyre: Er en af hudens vigtigste byggeklodser, som holder hudstrukturen stærk, elastisk, giver volumen, og øger evnen til at holde på fugt. Hudens naturlige produktion falder med tiden, hvorfor det er vigtigt at hjælpe huden på vej med et hyaluronboost fx. igennem en behandling med Restylane eller profhilo og dertil med et hyaluronrigt kosttilskud som Skingain.

Dosering: 1-2 breve pr. dag.

Tøm brevets indhold i et glas koldt vand (150 – 200 ml). Rør grundigt indtil pulveret er opløst. Pulveret kan også tilsættes en varm drik, smoothie, grød eller andet mad.

1 pakke Skingain Plus indeholder:

30 breve med pulver.

1 brev indeholder:

Daglig dosisMængdeEnhedRI
Type 1 kollagen4783mg
Type 2 kollagen287mg
Vitamin C50mg125%
Pycnogenol50mg
Hyaluronsyre13mg

IngredienserHydrolyseret kollagen I (fra kohud), Hydrolyseret kollagen II (fra fisk), Surhedsregulerende middel (citronsyre), Aromaer (lime & citron (naturlig aroma)), Ascorbinsyre (C-vitamin), antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat & kiseldioxid), fyrrebarkekstrakt Pycnogenol

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

PRIS: 499,00 DKK

Kurven er tom