Optimer din behandling derhjemme

Jo bedre du passer og plejer din hud, desto smukkere, glattere og friskere ser du ud gennem hele livet.

Bred vifte af behandlinger og produkter

Hos N’AGE tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, som virker effektivt og med synlige resultater. Men vi anbefaler selvfølgelig også, at du passer godt på din hud imellem dine besøg hos N’AGE. Derfor rådgiver vi altid om, hvordan du bedst muligt kan vedligeholde dine kosmetiske behandlinger samtidig med, at du opretholder de naturlige processer i huden, som holder aldringstegnene på afstand.

Vi tilbyder en række produkter både i klinikkerne og på webshoppen, som alle er veldokumenterede, så du opnår de bedste resultater derhjemme.

Dermaroller®

Hos N’AGE anbefaler vi Dermaroller® til hjemmebrug som en del af din hudplejerutine. Dermaroller® til hjemmebrug øger mikrocirkulationen i huden, således at huden bliver påvirket til at forynge sig i overfladen samtidigt med, at du optager de aktive ingredienser i dine hudplejeprodukter. Dermaroller® kan bruges op til 3 gange om ugen og vedligeholder og forbedrer effekten af dine N’AGE behandlinger.

Se produktudvalget her.

Se videoguide til, hvordan du anvender din Dermaroller derhjemme >>

SkinCeuticals®

I N’AGE har vi anbefalet SkinCeuticals® siden 2003, og vi er fortsat meget begejstrede for produkterne. SkinCeuticals® er en avanceret hudplejeserie med meget potente formuleringer af rene og aktive ingredienser, der klinisk bevist har effekt og trænger optimalt ind i huden. SkinCeuticals® er kendt for omfattende forskning i antioxidanter. SkinCeuticals® er en bred serie af produkter, der forebygger, beskytter, korrigerer og fugter, og som er gode før og efter en æstetisk behandling.

Hos N’AGE kan du altid få skræddersyet et hudplejeprogram tilpasset netop din hudstruktur.

Se produktudvalget her.

The Super Elixir®

I N’AGE går vi ind for sund livsstil, at vi spiser sundt og dyrker motion. The Super Elixir Alkalising Greens® indeholder vitaminer, mineraler og sporstoffer, der stimulerer kroppens velvære og styrker dens vitalitet. Super Elixir® er udviklet til at understøtte en sund ernæring og opretholde kroppens pH-balance og indeholder 45 naturlige ingredienser, heriblandt Super Greens, kinesiske urter og fordøjelsesurter. Produktet er udviklet til optagelse i kroppen på celleniveau, og der ses hurtigt forbedring på hår, hud og negle samt på fordøjelsen, når man drikker Super Elixir®.

Se produktudvalget her.

Feel Iceland®

Rigtig mange af vores behandlinger booster og understøtter huden egen dannelse af kollagen. Kollagen er et af hudens vigtigste byggesten, og jo ældre man bliver, des mindre kollagen producerer kroppen selv. Men med kollagen-tilskud fra Feel Iceland kan du hjælpe huden med at opretholde sin elasticitet. Kollagen hjælper også på blodårernes elasticitet og kan hjælpe med at reducere ledsmerter. Feel Iceland fås både i pulver- og pilleform.

Se produktudvalget her.

Kurven er tom