Optimer din behandling derhjemme

Jo bedre du passer og plejer din hud, desto smukkere, glattere og friskere ser du ud gennem hele livet.

Bred vifte af behandlinger og produkter

Hos N’AGE tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, som virker effektivt og med synlige resultater. Men vi anbefaler selvfølgelig også, at du passer godt på din hud imellem dine besøg hos N’AGE. Derfor rådgiver vi altid om, hvordan du bedst muligt kan vedligeholde dine kosmetiske behandlinger, samtidig med at du opretholder de naturlige processer i huden, som holder aldringstegnene på afstand.

Vi tilbyder en række produkter både i klinikkerne og på webshoppen, som alle er veldokumenterede, så du opnår de bedste resultater derhjemme.

Dermaroller®

Hos N’AGE anbefaler vi Dermaroller® til hjemmebrug som en del af din hudplejerutine. Dermaroller® til hjemmebrug øger mikrocirkulationen i huden, således at huden bliver påvirket til at forynge sig i overfladen, samtidig med at du optager de aktive ingredienser i dine hudplejeprodukter. Dermaroller® kan bruges op til 3 gange om ugen og vedligeholder og forbedrer effekten af dine N’AGE-behandlinger.

Se produktudvalget her.

Se videoguide til, hvordan du anvender din Dermaroller derhjemme >>

SkinCeuticals®

I N’AGE har vi anbefalet SkinCeuticals® siden 2003, og vi er fortsat meget begejstrede for produkterne. SkinCeuticals® er en avanceret hudplejeserie med meget potente formuleringer af rene og aktive ingredienser, der klinisk bevist har effekt og trænger optimalt ind i huden. SkinCeuticals® er kendt for omfattende forskning i antioxidanter. SkinCeuticals® er en bred serie af produkter, der forebygger, beskytter, korrigerer og fugter, og som er gode før og efter en æstetisk behandling.

Hos N’AGE kan du altid få skræddersyet et hudplejeprogram tilpasset netop din hudstruktur.

Se produktudvalget her.

Skingain Plus

Skingain Plus bidrager til naturlig dannelse af kollagen, som forynger huden indefra og mindsker aldringstegn. Produktet har en unik patenteret blanding af type I og type II kollagen, samt vitamin C, hyaluronsyre og antioxidanter.

Se produktudvalget her.

Kurven er tom