Botox

BOTOX OG AZZALURE

Vi får dem alle sammen: rynkerne i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Det skyldes, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen og får huden til at folde. Mange mennesker er kede af netop de rynker, fordi de får deres ansigt til at se vredt, stresset og bekymret ud. Den slags rynker kaldes mimiske rynker og kan reduceres med Botulinum Toxin, som typisk omtales som botox. Botox kan mindske uønskede rynker, forebygge rynker og give et friskere udseende. Vi ved, at der findes mange myter og misforståelser om botox, så hvis du vil blive klogere på behandlingen, kan du læse mere om den på siden her.

Dit behandlingsforløb med Botulinum Toxin

Hos N’AGE starter du dit behandlingsforløb med Botulinum Toxin med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores hudlæger. Behandlingerne med Botulinum Toxin udføres af læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. Der findes rigtig mange behandlingsmuligheder med botox, som ikke kun er rynkereducerende eller foryngende. Hos N’AGE er vi også eksperter i at udføre kombinationsbehandlinger for at skabe det bedste resultat med botox.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter
Cirka 15 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Du må ikke lægge makeup eller massere huden 2-3 timer efter behandling
2-3 timer
Resultat
Resultat
3-10 dage efter behandling
3-10 dage
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Vi anbefaler
botox til at

  • reducere smilerynker og “kragetæer”
  • reducere bekymringsrynken mellem brynene
  • løfte nedadvendte mundvige tilbage på plads
  • reducere tandkødssmil
  • øjenbrynsløft
  • reducere rynker om læberne
  • afslappe kæbemusklen for et smallere og mere hjerteformet ansigt

Resultater med botox-behandling

Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, i pande og brynløft samt konturering og læbevolumen med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, i pande og brynløft samt konturering og læbevolumen med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, i pande og brynløft og fået reduceret synlige linjer samt mere volumen i hage og læber med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, i pande og brynløft og fået reduceret synlige linjer samt mere volumen i hage og læber med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, pande, kragetæer, rygerynker og brynløft samt reduceret rynker med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, pande, kragetæer, rygerynker og brynløft samt reduceret rynker med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, i pande og brynløft samt konturering og volumen med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, i pande og brynløft samt konturering og volumen med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, i pande og brynløft samt reduceret mørke rande og linjer med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene, i pande og brynløft samt reduceret mørke rande og linjer med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene og i pande samt reduceret mørke rande og fylde i læber og hage med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox mellem brynene og i pande samt reduceret mørke rande og fylde i læber og hage med Restylane.

Sådan virker botox – vores erfaring er din sikkerhed

Ved brug af ganske små mængder af botox og Azzalure får man bestemte muskler til at slappe af. På den måde bliver huden og rynkerne udglattet, uden at det ser kunstigt ud – du får blot et mere åbent, imødekommende og yngre udtryk ved for eksempel at reducere rynker i panden, rygerynken eller bekymringsrynken mellem brynene.

Behandlingerne med botox udføres af læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. Inden en behandling med botox eller Azzalure skal du til en konsultation hos en af vores N’AGE-hudlæger. Vores høje sikkerhed garanterer en tryg behandling.

Der findes rigtig mange behandlingsmuligheder med botox, som ikke kun er rynkereducerende eller foryngende behandlinger. Hos N’AGE er vi også eksperter i at udføre shaping-behandlinger, der løfter og former ansigtet. Derudover anvender vi ofte botox i kombinationsbehandlinger for at skabe det flotteste resultat. Vores speciallæger er også trænede i behandlingsområder såsom svedgener som øget svedtendens. Hos N’AGE behandler vi også mænd med botox – det kan du læse meget mere om her.

Botox-behandling – det naturlige resultat

Der er mange fordomme forbundet med botox-behandlinger. De fleste stammer fra mediernes billeder af skrækeksempler på personer, som er blevet fuldstændigt mimikløse, eller som konstant ser overraskede ud uden følelse i ansigtet. Denne type resultat er dog aldrig muligt at få, når du bliver behandlet hos N’AGE.

Dét, vi lægger vægt på hos N’AGE, er i stedet det naturlige resultat og at skabe balance i ansigtet. Det smukkeste resultat er det resultat, hvor man ikke helt kan sætte en finger på, hvad der er forandret – blot at du ser mere frisk ud.

Botox og Azzalure reducerer rynken – ikke mimikken

Vores holdning hos N’AGE er, at et ansigt skal være levende. Derfor tilpasser vi behandlingen med botox eller Azzalure, så dit ansigt fremtræder både naturligt og aldersløst, og så mimikken bevares. Man kan for eksempel lægge flere små doser, så man kun dæmper muskulaturen en smule og derfor bevarer både mimik og måske lidt af de finere, charmerende rynker.

Er en botox- eller Azzalure-behandling det rigtige for dig?

Vi tilbyder mange forskellige rynkereducerende og hudforyngende behandlinger hos N’AGE netop for bedst at kunne indfri vores kunders behov og skabe det bedste resultat. For at finde ud af, hvilken behandling der passer til dig, skal du først booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Vi kan allerbedst vejlede dig og tale om dine ønsker og behov, når vi sidder foran dig. Er du usikker på, hvilken behandling der er den rette for din hud, kan du læse vores guide til de bedste behandlinger til din alder her.

Botox i panden

En af vores populære behandlinger er botox mod rynker i panden. De fleste af os går og trækker de små muskler i panden sammen i løbet af en dag, hvilket for mange resulterer i, at rynker i panden med tiden blive permanente. Permanente rynker i panden kan være enormt generende, da man kan syne ældre og ikke mindst mere vred. Heldigvis kan disse rynker behandles med botox, og du vil opnå et utrolig smukt resultat. Hos N’AGE er tryghed og sikkerhed i fokus, og vi vil ud fra dine ønsker og vores æstetiske blik sikre dig et smukt og naturligt resultat. Lyder dette som noget for dig, kan du læse mere om behandlingen her og booke tid til en gratis konsultation.

Inden din botox-behandling

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres hos en hudlæge inden en behandling med botox. Hos N’AGE har vi specialuddannede hudlæger tilknyttet alle vores klinikker, hvor du nemt kan blive konsulteret.

Inden den nødvendige konsultation hos en hudlæge starter du dit forløb med en uforpligtende samtale hos en kosmetisk sygeplejerske. Konsultationen er gratis som en del af vores service og kan bookes her. Her vil du ud fra dine ønsker og behov få tilbudt en skræddersyet behandlingsplan, hvorefter du vil blive booket ind til en hudlægekonsultation, hvis du ønsker en botox-behandling. Vores grundighed sikrer dig det allerbedste og mest naturlige resultat.

Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Efter din konsultation hos hudlægen har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Inden din konsultation skal du downloade og læse vores samtykkeerklæring. Den kan du downloade her.

Selve botox-behandlingen

En behandling med botox eller Azzalure starter altid med, at din behandler tjekker din mimik og vurderer dine individuelle behov og ønsker, før de markerer de forskellige behandlingsområder og injektionssteder. Er du nervøs for behandlingen, hjælper og beroliger vores behandlere dig, så du hele tiden føler dig i trygge hænder.

Selve behandlingen foretages med en meget lille og tynd nål, og din behandler vil herefter punktvis og kontrolleret injicere produktet i de valgte områder. Her vil de mikroskopiske doseringer af botox afslappe musklen over de næste 14 dage. Behandlingen er stort set smertefri og tager ikke mere end 15 minutter fra start til slut.

Efter din botox-behandling

Umiddelbart efter din behandling vil du kunne se nogle små myggestik lignende prikker i din hud, hvor Azzalure er blevet injiceret. Disse små hævelser vil aftage efter et par timer. Vi anbefaler alle vores kunder ikke at dyrke hård motion i de efterfølgende 24 timer efter en behandling. Du må heller ikke massere huden eller påføre makeup de efterfølgende 2 til 3 timer.

De fleste vil se resultatet af behandlingen allerede et par dage efter, men som udgangspunkt går der mellem 3-10 dage, før du ser det endelige resultat. Her vil huden ikke længere lægge sig i lige så kraftige folder i de behandlede områder, hvilket giver et friskere, mere åbent og imødekommende udseende. En behandling holder mellem 3-6 måneder, hvorefter du skal have en opfølgende behandling.

Kontrol af din botox-behandling

Cirka 14 dage efter din behandling skal du tilbage til klinikken til en kontrol af din behandling. Her vil dit fulde resultat nu være synligt, og du vil sammen med din behandler vurdere, om resultatet indfrier dine ønsker. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Download samtykkeerklæringen for behandlinger med botox her

Priser på botox

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Øjne
2.400 DKK
Glabella (bekymringsrynken)
2.400 DKK
Pande + brynløft
3.100 DKK
Pande
2.400 DKK
Brynløft
1.400 DKK
Pande, brynløft + øjne
4.750 DKK
Pande + glabella
4.050 DKK
Pande, brynløft + glabella
4.750 DKK
Pande el. glabella + øjne
4.050 DKK
Alle tre områder
5.450 DKK
Hals
4.400 DKK
Hage
1.400 DKK
Mundvige
1.400 DKK
Hage og mundvige
2.100 DKK
Under næsen/tandkødssmil
1.400 DKK
Læber
1.400 DKK
Bunny lines (næserynker)
1.400 DKK
Masseter
3.800 DKK
Under arme/svedbehandling
5.900 DKK
Bestil gratis konsultation

Myter og sandheder om botox og Azzalure

MYTE: BOTOX SER ALTID UNATURLIGT UD

Sandhed: Vi hører ofte, at vores kunder er bange for at komme til at se unaturlige ud med botox på baggrund af fordomme og skrækeksempler i medierne. Du kan dog være helt rolig, når du kommer til N’AGE: Vi laver udelukkende naturlige resultater, der passer til dit ansigt, dine ønsker og dine behov. Det gør vi ved at have dine ønsker for øje under hele behandlingsforløbet og ved at følge op på resultatet ved kontrollen efter behandlingen. Ved din første behandling lægger vi desuden lidt mindre botox, så vi sammen kan finde ud af, om du skal have mere, når du kommer til kontrol efter 14 dage.

Det gode ved behandlingen er også, at effekten kommer stille og roligt over tid, så du kan vænne dig til resultatet gradvist, som det viser sig. Desuden forsvinder resultatet efter 3-6 måneder, så du skal have det opfrisket, hvis du ønsker at bevare det.

MYTE: BOTOX FYLDER LINJER UD

Sandhed: Botox virker ikke ved at fylde linjer ud, men reducerer i stedet mimiske rynker, der på grund af aldring i huden har sat sig fast. For at fylde dybe rynker eller furer ud anvender vi Restylane, der er en filler. Mange blander ofte behandlingerne sammen, da de begge anvendes til rynkereducering og hudforyngelse. Botox behandler blandt andet bekymringsrynken mellem brynene, smilerynker, nedadvendte mundvige, tandkødssmil og små næserynker.

MYTE: DU KAN FÅ BOTOX I LÆBERNE

Sandhed: Mange tror, at en læbebehandling sker med botox-behandlingen. Det skyldes igen fordommen om, at en botox-behandling er lig unaturlige resultater, som man ofte ser i medierne. Det er i stedet filler, der giver fylde og form til læberne. Du kan dog få en behandling med botox til at lave et ”lip flip”, der afslapper musklerne omkring overlæben, så den ikke trækker sig indad. Hos N’AGE kan du altid forvente et naturligt resultat, der passer til dit ansigt.

Spørgsmål og svar om botox

Hvor booker jeg tid hos en N’AGE-hudlæge?

Inden din behandling med botox eller Azzalure skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed konsulteres af en hudlæge. Inden da tilbyder vi en gratis og uforpligtende vejledning med en kosmetisk sygeplejerske, der hjælper dig med at lægge en behandlingsplan og booke tid til en N’AGE-hudlæge. Efter din konsultation med hudlægen får du 48 timers betænkningstid, inden du må blive behandlet.

Hvordan foregår behandlingen?

En behandling med botox starter med en gratis konsultation hos en af vores hudlæger. Herefter har du en betænkningstid på 48 timer, før du kan få udført behandlingen.

Selve behandlingen foregår ved, at en kosmetisk sygeplejerske vurderer dine ønsker og behov, markerer behandlingsområderne og injicerer botox med en lille, fin nål i det ønskede område. Behandlingen er stort set smertefri og tager cirka 15 minutter.

De efterfølgende 2-3 timer skal du undgå at bære makeup, ligesom hård motion i de første 24 timer også frarådes. Det fulde resultat viser sig efter 3-10 dage.

Efter cirka 14 dage skal du til kontrol hos os, så vi kan sikre os, at du er tilfreds med resultatet.

Hvordan virker botox?

Botox virker ved at få musklerne til at slappe af, så rynkerne og huden bliver udglattet. Din mimik bliver bevaret, og dit ansigt vil stadig se levende og helt naturligt ud efter en botox-behandling hos N’AGE.

Får man botox i læberne?

Nej, botox fylder ikke noget ud. Man får filler i læberne med Restylane. Du kan dog få et “lip flip” med botox. Botox virker ved at få musklerne ved overlæben til at slappe mere af og gør derved læben større.

Hvor lang tid holder en behandling med botox?

Det er individuelt, hvor lang tid en behandling en kosmetisk behandling med botox holder, men for de fleste begynder virkningen at aftage efter 3-6 måneder, hvorefter en gentagne behandlinger kan være ideel.

Er der bivirkninger ved botox?

Der kan optræde forbigående mindre gener i relation til injektionerne, såsom let rødme, hævelse, blå mærker og kløe. Øvrige bivirkninger som allergiske reaktioner eller influenzalignende symptomer er sjældne.

Gør en behandling ondt?

Smerte i forbindelse med kosmetiske behandlinger varierer meget fra person til person. Smerten ved botox-behandlinger beskrives ofte som stikkende og/eller prikkende. Ved botox-behandlinger er smerten dog hurtigt overstået, og injektionerne sker med en meget tynd nål. Er du nervøs for smerten ved en behandling, vil din behandler altid hjælpe og guide dig.

Udtalelser fra vores Ambassadører

Lina Rafn

Lina Rafn

“Det er vigtigt for mig at stå ved, at hvordan jeg ser ud ikke er noget tilfældigt. Det er ikke noget, jeg er kommet sovende til, og det er OK, at jeg er lige så ambitiøs, fokuseret og kompromisløs omkring mit udseende, som jeg er det omkring mit arbejde eller min rolle som mor.”
Uffe Buchard

Uffe Buchard

“Hos N’AGE har jeg fundet en effektiv og fin balance, der ved blot 2-3 korte besøg om året holder de værste trætheds- og alderdomstegn i ansigtet for døren. To gange årligt får jeg to skud Botulinum Toxin i bekymringsrynken mellem øjnene, så jeg ikke på forhånd ser vred ud, når jeg møder folk.”
molly egelind

Molly Egelind

“Som skuespiller er det vigtigt for mig at passe ordentligt på min hud. Derfor har jeg valgt at gå hos N’AGE, der vejleder mig med stor faglighed og kompetence. Jeg føler mig tryg i, at jeg kun får anbefalet behandlinger og produkter, der passer specifikt til mig og mine behov – og aldrig noget, jeg ikke har brug for.”
lisbeth østergaard

Lisbeth Østergaard

“Jeg har valgt N’AGE, fordi de står for professionalisme, æstetik, har masser af erfaring, men alligevel er nytænkende. Jeg føler mig i virkelig gode og sikre hænder hos al personalet hos N’AGE.”

julie ølgaard

Julie Ølgaard

“Når jeg kigger mig selv i spejlet, vil jeg gerne kunne se minderne og livet, der er levet, samtidig med at jeg som sagt ser så naturlig og frisk ud som muligt – derfor er N’AGE det helt rigtige valg for mig.”

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh