Ultherapy

ULTHERAPY® – NATURLIG OPSTRAMNING AF HUDEN


Huden bliver mere løs og indsunken med alderen – det er for de fleste uundgåeligt, men ikke desto mindre et tydeligt og ikke altid flatterende tegn på aldring. Med den banebrydende Ultherapy®-behandling kan vi løfte og opstramme hud ved kæbelinje, øjne, hals, décolleté og mave. Vi kan behandle hele ansigtet og halsen på én gang – helt uden kirurgi eller langvarig downtime.

ULTHERAPY – DET NATURLIGE ANSIGTSLØFT UDEN RISICI OG KIRURGI

Ultherapy® er en patenteret og fokuseret ultralydsbehandling, som leverer energi i form af ultralyd til de dybe, underliggende lag i huden, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft. Energien varmer punktvist de underliggende hudlag op, hvorved de stimuleres til selv at danne frisk, ny kollagen og styrke de svage kollagene fibre.

De kollagene fibre kan sammenlignes med elastikker i huden, og når de styrkes og trækker sig sammen, strammes huden op. Man kickstarter med andre ord sin hud til at stramme sig selv op.

Antallet af behandlinger og varighed afhænger af alder og hudkvalitet og drøftes ved en gratis og uforpligtende konsultation.

Helena Christensen bliver behandlet med Ultherapy, og som hun selv siger: “Jeg elsker det naturlige løft, Ultherapy giver mig”.

DEN SIKRESTE ULTRALYDSBEHANDLING PÅ MARKEDET

Ultherapy®-maskinen er den eneste maskine, som har opnået FDA-godkendelse. FDA er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr på verdensplan. De spiller en væsentlig rolle i lægemiddelsikkerhed og i at sikre, at effekten af lægemidler og medicinsk udstyr er videnskabeligt dokumenteret på allerhøjeste niveau for både behandlingseffekt og patientsikkerhed.

Vores Ultherapy®-maskine er udstyret med både scanningsfunktion og ultralydsbillede. Dermed er vores dygtige behandlere altid i kontrol over, hvilket lag i huden de behandler. Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede til at læse ultralydsbillederne, og under en behandling vil de konstant scanne og overvåge hudlagene for at sikre, at de rammer det helt rigtige hudlag. Dette gør vores Ultherapy®-behandling både effektiv og smertefri.

HVAD ER ULTHERAPY?

Ultherapy® er en patenteret og FDA-godkendt ultralydsbehandling, som har en opstrammende effekt i de dybere hudlag. Ultherapy er et ikke-kirurgisk alternativ til et ansigtsløft. Det er en effektiv behandling, der er velegnet til opstramning af løs eller slap hud ved kæbepartiet, ”hamsterposer” eller ved øjenomgivelserne. Hos N’AGE kan vi også tilbyde Ultherapy-behandlingen til opstramning af løs hud på arme eller mave – for eksempel efter en graviditet eller et større vægttab. Er du usikker på, hvilken behandling der er den rette for din hud, kan du læse vores guide til de bedste behandlinger til din alder her.

HVORDAN VIRKER ULTHERAPY?

Ultherapy® er en fokuseret ultralydsbehandling, der sender ultralyd i form af varmebølger præcist og kontrolleret ned i specifikke hudlag. Hermed varmes huden kraftigt op, hvilket aktiverer hudens egen kollagenproduktion, som resulterer i, at huden opstrammes og bliver mere spændstig.

Effekten af behandlingen vil variere afhængigt af den enkelte persons hudstruktur og alder. De fleste vil se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil dog for de flestes vedkommende vise sig efter 2-3 måneder, efterhånden som de nye kollagene fibre dannes.

Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et gradvist løft og en opstramning af huden i ansigtet og på halsen samt en udglatning og opstramning af huden på décolleté, afhængigt af hvilket område der er blevet behandlet. Se de mange før- og efterbilleder af vores kunders smukke resultater længere nede på siden.

OPSTRAMNING AF HUDEN – HELT UDEN KIRUGI

Ultherapy-behandlingen har den enestående effekt at kunne opstramme huden, uden langvarig downtime som for eksempel ved kirurgiske indgreb. Ultherapy kan opstramme huden ved kæbelinjen, hals, øjne, décolleté og mave. Behandlingen har et smukt resultat, og opstrammer huden på en naturlig måde. Er du interesseret i at høre med om Ultherapy-behandlingen, og hvad den kan gøre for dig, kan du bestille en tid til en gratis konsultation med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Du kommer ind til N’AGE til en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor vi afgør, om behandlingen er den rette, og om den bør kombineres med andre behandlinger. Herefter møder du til behandling, som tager cirka 1-1,5 time afhængigt af området. Du tilbydes lidt smertestillende inden behandlingen.

Inden selve behandlingen tegner den kosmetiske sygeplejerske de forskellige hudzoner op. Med scanningsapparatet og ultralydsbilledet sikrer sygeplejersken, at det korrekte hudlag behandles, mens knogler og irrelevante områder undgås – kun herved sikres et effektivt resultat.

Selve behandlingen foregår ved, at de områder, der skal behandles, markeres. Derefter påsmøres et tyndt lag ultralydsgel, og din behandler scanner din hud ved hjælp af et ultralydsbillede, så de nøjagtige strukturer under hudens overflade identificeres. Herefter sendes kontrollerede og punktvise ultralydsenergiafladninger ned i de korrekte hudlag. Dette vil føles som en kortvarig, prikkende varme.

HOLLYWOOD-BEHANDLINGEN

Ultherapy® er blevet en ekstremt populær behandling hos N’AGE – ikke mindst hos vores ambassadører, som elsker behandlingen, fordi den virker effektivt, samtidigt med at de kan passe deres arbejde på tv og i offentligheden. Behandlingen går også under navnet ”Hollywood-behandlingen”, da den oprindeligt blev udført på Hollywood-stjerner, som gerne ville have et ansigtsløft med et garanteret naturligt resultat uden risici og downtime. Det er også en af grundene til, at vores skønne ambassadør Helena Christensen sværger til Ultherapy.

KONSULTATION INDEN BEHANDLING MED ULTHERAPY

Inden din Ultherapy-behandling skal du til konsultation. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, og konsultationen er en del af vores service. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for Ultherapy inden din behandling.

Se før- og efterbilleder nedenfor

Resultater med Ultherapy

Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i hele ansigtet og hals. Kunden har ligeledes fået botox i glabella og brynløft og reduceret rynker med Restylane.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i øjenområdet.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy på halsen inkl. kæbeløft.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i underansigt inkl. kæbeløft samt hals.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i underansigtet.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i øjenområdet.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i underansigt inkl. kæbeløft samt hals.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i øjenområdet.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy på maven.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy på décolleté.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i hele ansigtet og Profhilo.
Læs min historie
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy på halsen inkl. kæbeløft.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy og Profhilo på maven.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i underansigt inkl. kæbeløft samt hals.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i underansigt inkl. kæbeløft samt hals.
Ultherapy
Før
Efter
Ultherapy
Kunden er behandlet med Ultherapy i øjenområdet.

Vi anbefaler
Ultherapy til at

  • opstramme løs hud ved kæbelinjen
  • reducere hamsterposer
  • opstramme løs hud ved hals og hage
  • opstramme kreppet hud på décolleté
  • give et løft ved øjenomgivelserne
  • opstramme løst maveskind efter vægttab eller graviditet
  • opstramme løs hud på armene

Dit behandlingsforløb med Ultherapy

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, om Ultherapy passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. På behandlingsdagen er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet, præcist som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Cirka 60 minutter
Behandlingen tager cirka 60 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen downtime ved denne behandling
Ingen downtime
Resultat
Resultat
Det endelige resultat ses efter 6 måneder
Det endelige resultat ses efter 6 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
1-5 år afhængigt af hudkvalitet
1-5 år afhængigt af hudkvalitet

Priser på Ultherapy

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Brynløft
8.000 DKK
Øjne inkl. brynløft
12.000 DKK
Décolleté (brystparti)
18.000 DKK
Underansigt inkl. kæbeløft
18.000 DKK
Hals inkl. kæbeløft
14.000 DKK
Hele ansigtet (underansigt inkl. kæbeløft, øjne og brynløft)
23.000 DKK
Underansigt inkl. kæbeløft og hals
23.000 DKK
Hele ansigtet (underansigt inkl. kæbeløft og øjne samt brynløft og hals)
29.000 DKK
Hele ansigtet (underansigt inkl. kæbeløft, øjne, brynløft, décolleté og hals)
35.000 DKK
Mave (lille område)
fra 17.000 DKK
Mave (mellem område)
fra 22.000 DKK
Mave (stort område)
fra 27.000 DKK
Knæ
17.000 DKK
Arme
Fra 42.000 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med Ultherapy

Hvordan foregår en behandling med Ultherapy?

Ultherapy er en ultralydsbehandling, som sender varmepunkter i underhuden. De varmepunkter rammer SMAS-laget i huden, der bærer fedtet i huden. Disse små varmepunkter gør, at fibrene i huden begynder at trække sig sammen. Når huden varmes kraftigt op, aktiveres hudens egen kollagenproduktion, som resulterer i, at huden opstrammer sig selv og bliver mere spændstig. Herefter går der 3-6 måneder, hvor behandlingsområdet bliver strammere og strammere.

Hvem er Ultherapy-behandlingen egnet til?

Ultherapy er et ikke-kirurgisk alternativ til et ansigtsløft. Det er en effektiv behandling til dig, der ønsker opstramning af løs eller slap hud i ansigtet eller på kroppen.

Hvor ofte skal jeg have Ultherapy?

Holdbarheden af en Ultherapy®-behandling afhænger af alder og hudkvalitet. Vi plejer som tommelfingerregel at sige fem år, hvis du er under 40 år, cirka to år, hvis du er mellem 40 og 55 år, og cirka et år, hvis du er over 55 år. Når du er til konsultation, får du naturligvis vejledning i forhold til ens egen hudstruktur.

Hvordan er smerteniveauet ved en Ultherapy-behandling?

Behandlingen er ikke helt smertefri og kan føles som en prikkende varme i huden. Du kan enten tage lidt smertestillende hjemmefra, eller du kan komme i god tid inden behandlingen og tage det smertestillende på klinikken.

Kan Ultherapy reducere tunge øjenlåg?

Ultherapy kan give et effektivt løft af øjen- og brynområdet, alt efter hvor tungt øjenlåget er. Til et kirurgisk øjenlågsløft anbefaler vi Aleris-Hamlet, der har over 20 års erfaring med kosmetiske indgreb.

Er der downtime efter min behandling med Ultherapy?

Da Ultherapy sender ultralydsbølger ned i huden og dermed ikke påvirker overfladen, vil man som oftest ikke være mærket af behandlingen efterfølgende og kan derfor gå direkte ud og fortsætte sin hverdag. For at minimere hævelse er det dog en god idé at holde sig fra sauna og meget varme bade i 1-2 dage. Makeup og hudpleje kan anvendes med det samme.

Kan der være bivirkninger ved behandling med Ultherapy?

Der er ingen voldsomme bivirkninger af Ultherapy-behandlingen, og du vil kunne gå direkte tilbage til dine daglige gøremål efter behandlingen. Du vil måske kunne se noget rødme i huden et par timer efter behandlingen som resultat af opvarmingsprocessen. En mild hævelse kan forekomme hos nogle, men dette varer som oftest kun i et par dage.

Findes der tilsvarende behandlinger?

Ultherapy er den eneste FDA-godkendte maskine på markedet med scanningsenhed og ultralydsbilleder, som sikrer korrekt og effektiv behandling. Hos N’AGE er sikkerhed en kerneværdi, og vi går aldrig på kompromis med udstyr. Der findes klinikker, som tilbyder andre ultralyds-behandlinger, men som vi ikke kan stå inde for sikkerhed eller effekt af.

Derudover findes der andre behandlingstyper, som giver en opstrammende effekt i hudoverfladen – eksempelvis Fraxel eller Profhlio, men disse behandlinger har kun effekt i det øverste hudlag. De kan i flere tilfælde med fordel kombineres med Ultherapy.

Hvem må behandle med ultralyd?

1. Styrelsen for Patientsikkerhed kræver, at man skal være kosmetisk sygeplejerske for at udføre ultralydsbehandling

2. Kosmetologer er ikke godkendt til at behandle med ultralyd

3. Tjek, at din behandlingsklinik er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja