Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

For os hos N’AGE er det vigtigt at kunne tilbyde en helhedsoplevelse omkring de kosmetiske behandlinger – både for at give dig som kunde en bred palet af produkter og behandlinger, men også for at kunne tilbyde optimal vedligeholdelse af dine resultater, hvad enten det er vedligeholdelse derhjemme, eller det er supplering og vedligeholdelse hos os i klinikkerne. Derfor tilbyder vi en række produkter og ansigtsbehandlinger i form af peelings, som udføres af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

ANSIGTSBEHANDLINGER OG PEELINGS HOS N’AGE

Vores ansigtsbehandlinger booster, forbedrer og plejer din hud, hvad enten du har fået foretaget kosmetiske behandlinger eller ej. Da vi alle har forskellige hudtyper grundet faktorer som hormonbalance, levevaner og gener, tilbyder vi altid en gratis hudanalyse – enten i forbindelse med din behandling eller som en enestående analyse.

Huden er kroppens største organ og er for mange fundamentet for et sundt og smukt udseende. Hvis man sørger for at passe ordentligt på sin hud, kan det forebygge rynker, pigmentering og mange andre aldringstegn – man kan endda også korrigere disse med regelmæssige ansigtsbehandlinger. Således sørger man nemlig for, at ens hud har de optimale betingelser for at regenerere.

I denne forbindelse er det ofte en god ide at søge professionel rådgivning for at sikre, at ens huds eventuelle problemer bliver håndteret på korrekt vis. Mange får ofte gjort mere skade end gavn, når de for eksempel forsøger at fjerne urenheder. Hvis din hud er fundamentalt velplejet, vil dette også optimere din øvrige hudpleje, da produkterne vil trænge bedre ind i din hud. Der er altså mange goder at hente ved at blive behandlet jævnligt med ansigtsbehandlinger.

Ansigtsbehandling af kosmetiske sygeplejersker og hudlæger

Hos N’AGE er du i kyndige og kompetente hænder, når du kommer ind til din ansigtsbehandling. Vi lægger stor vægt på vores høje faglighed, så vi er sikre på altid at kunne tilbyde dig det ypperste inden for det kosmetiske marked. Vores ansigtsbehandlinger i form af peelings udføres af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker og hudlæger, alt efter hvor kraftig behandlingen er. Det er din garanti for, at du bliver korrekt behandlet og et udtryk for vores tre kerneværdier: æstetik, etik og sikkerhed.

Hvad sker der med huden?

Huden bliver hver dag udsat for adskillige påvirkninger, både indefra og udefra. Maden, som vi spiser, solen, rygning og mange andre faktorer påvirker vores hud. Som resultat ældes vores hud, og den kan komme til at se grov og ujævn ud. De dybere rynker og sværere aldringstegn kræver mere omfattende kosmetiske behandlinger, såsom Ultherapy eller Botulinum Toxin. Mindre ujævnheder, såsom dehydrering, pigmentering, rødme, tilstoppede porer og en generelt mat hud kan dog fjernes eller reduceres kraftigt med ikke-invasive metoder som ansigtsbehandlinger i form af peelings.

Peelings kan i denne forbindelse være gavnlige at inkorporere i sin hudplejerutine, så hudens processer kan blive genoprettet og endda forbedret. De kan benyttes til at skabe balance i huden og fjerne de allermest overfladiske skader.

Peelings

En peeling virker ved at ’skrælle’ det øverste hudlag væk. Derved boostes og forstærkes din egen celleomsætning samt eksfolierende processer i huden. Det kan lyde lidt voldsomt, men en peeling kan sammenlignes med en meget grundig scrub af huden. En peeling kan afhjælpe et væld af problemer: Alt fra pigmentering, til ar, akne, dehydrering og fine linjer kan alt sammen behandles med peelings. Din hud vil blive glattere, mere jævn, og den generelle hudstruktur vil blive markant forbedret. Således kan peelings med fordel bruges i kombination med dine øvrige kosmetiske behandlinger for at opnå et fuldendt resultat.

Under behandlingen vil du muligvis kunne mærke en let sitren, når produktet går ned og virker med din hud. Det er dog ikke smertefuldt.

Peelingens styrke afgør, hvor meget downtime der er – det vil sige, hvor længe der går, før din hud har optaget alle goderne fra peelingen og er faldet ned igen. Vores milde peelings giver dig blot en friskere og sundere glød, så du kan gå på arbejde umiddelbart efter behandlingen. Andre er af stærkere karakter og vil gå dybere ned i hudens overflade, så din hud kan fremstå rød eller endda skalle i de efterfølgende dage.

Hos N’AGE tilbyder vi peelings i tre forskellige styrker: Milk Peeling, salicylsyrepeelings og TCA-peelings. Da en peeling fjerner det øverste hudlag, bliver din hud ekstra sensitiv overfor solens stråler efter en peeling. Derfor kan det være en god ide ikke at få peelings om sommeren eller inden en ferie, da man kan risikere at skulle holde sig ude af solen i op til flere dage efter behandlingen.

Du kan høre mere om, hvilken behandling der passer til dig og dine ønsker ved en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Klik her for at booke.

Hvordan skal du forberede dig inden en ansigtsbehandling eller en peeling?

Det er en god ide at have styr på, hvilke produkter man bruger til sin hud, inden man kommer til sin behandling. Du bør også oplyse, hvis du har nogle generelle hudproblemer eller hudtilstande. Dette vil gøre det lettere for vores hudspecialist at rådgive dig og sikre sig, at du opnår de ønskede resultater.

Desuden rådgives du til at undgå at anvende kraftigt eksfolierende produkter fire dage inden din behandling. Det er heller ikke ideelt at være blevet forbrændt af solen inden en behandling. I disse tilfælde vil du ikke kunne få foretaget en peeling, men nogle ansigtsbehandlinger kan stadig udføres. Pas derfor på med at være for meget i solen dagene inden din behandling. I øvrigt rådes du til altid at have solcreme på for at forebygge din hud mod både aldringstegn, men især alvorlige hudsygdomme.

Mænd bør ikke barbere sig på selve dagen før behandlingen, da barberingen kan gøre din hud sart og porøs. Derudover er det også fordelagtigt ikke at have for mange grove skægstubbe, da stubbene potentielt kan hindre, at produkterne trænger helt ned i dine porer. Du anbefales derfor at have barberet dig dagen før.

Er behandlingen et led i din forberedelse til et bryllup eller en anden særlig anledning? Så bør du ikke planlægge ansigtsbehandlingen aftenen før. Efter en peeling kan din hud skalle, og det er ikke unormalt at få urenheder efter en ansigtsbehandling. Book derfor din tid mindst et par dage før, så din hud kan se allersmukkest ud på den store dag.

Slutteligt er det en god ide ikke at have smykker på under en behandling, da din décolleté som regel også har godt af at blive behandlet. Derfor skal du helst tage dem af inden behandling, da de ellers kan blive snasket til i produkterne. De kemiske peelings indeholder også syre, hvilken kan skade metallerne i dine smykker.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 timer siden
Hos Nage er man i trygge hænder
Hos Nage er man i trygge hænder. Sød, rolig og professionel behandling. Man bliver altid...
Pernille Lorentz
5
11 timer siden
Professionel og behagelig
Hos N'age får man altid en professionel og god behandling. De er søde og venlige...
Anne Kofoed Nannerup
5
1 dag siden
IPL og FRAXEL
Har fået min første behandling med ipl og fraxel mod rødme og ujævn hud struktur....
Rikke
5
1 dag siden
Rigtig god rådgivning og meget søde og…
Rigtig god rådgivning og meget søde og serviceminded. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang...
Freja Carlsen
5
2 dage siden
God service dygtige medarbejdere man…
God service dygtige medarbejdere man føler sig meget forkælet og får mega god vejledning ...
Birte Lund Nielsen
5
2 dage siden
Venlig kompetent behandler
Venlig kompetent behandler ...
Lone Serup Og Paul Thomas Branda
5
2 dage siden
Kompetent sygeplejerske
Kompetent sygeplejerske. God behandling og rådgivning. ...
Tonny Solveig Reimers
5
2 dage siden
Super tilfreds med vejledning og…
Super tilfreds med vejledning og resultat ...
Camilla Bergholdt
5
2 dage siden
Super skøn oplevelse! Kan klart anbefale ❤️
Blev taget så godt imod🤩 der ikke ikke lang tid før jeg blev forstået hvad...
Camilla H. Schmidt
5
3 dage siden
Skønneste personale som er…
Skønneste personale som er imødekommende og gør en tryg ved behandlingen samt gode resultater ...
Pernille