Få filler i næsen og hage

Få filler i næsen og hage

Med filler i næsen kan du få en lige næse – helt uden en operation. Har du et bump på næsen, som du er træt af, kan filler hjælpe dig. Filler kan skulpturere ved at give fylde, og derfor vil en udligning af bumpet give en lige og smuk næse. Ved at lægge filler i hagen, fremhæves din kæbelinje, så du får en mere markeret og symmetrisk profil!

En næse, der passer til dit ansigt

Mange er kede af deres bump på næsen, fordi de ikke føler, at det passer til deres ansigts symmetri. En lige næseryg er æstetisk flot og giver en smuk profil, hvilket giver et mere harmonisk udseende. Du behøver dog ikke en næseoperation for at få en flot og lige næse. Med Restylane kan du få udfyldt dit bump på næsen let, hurtigt og bedst af alt: uden at skulle under kniven! Derudover kan filler også gøre en bred næse smallere ved at løfte næseryggen op, så din næse får nogle andre dimensioner og på den måde fremstår smallere.

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 2 % hyaluronsyre og 98 % vand. Hyaluronsyre er et naturligt fugtbindende sukkerstof, som allerede findes i huden. Det betyder, at filleren nedbrydes naturligt, og at resultatet skal genopfriskes.

Hos N’AGE er vi eksperter – og de bedste i branchen. Vi laver kun resultater, der passer til dig og dit ansigts proportioner. Vores faglighed er din sikkerhed for et smukt resultat!

Ikke-kirurgisk næsekorrektion

Inden din behandling med filler i næsen skal du konsulteres hos en kosmetisk sygeplejerske i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds retningslinjer. Til konsultationen vil behandlingen blive gennemgået grundigt, så du føler dig i trygge hænder.

Til selve behandlingen bliver du tilbudt en bedøvende creme på området, mens der også er 0,3 % lidocain i Restylane. Lidocain er et lokalbedøvende middel, så området også bedøves, når filleren injiceres. Filleren lægges i næsen de steder, hvor den er ujævn, så næsen bliver mere lige. Du vil kunne se resultatet med det samme efter behandlingen, om end huden kan være en smule hævet.

Efter behandlingen bliver du tilbudt en kontroltid, så vi kan sikre os, at resultatet er blevet, præcist som du ønskede. En ikke-kirurgisk næsekorrektion med filler holder mellem 6-12 måneder.

Gør det ondt at få filler i næsen?

Smerteniveauet for filler i næsen er mildt grundet bedøvelsen. Har du det svært med nåle eller en lav smertetærskel, er det en god idé at nævne det allerede til konsultationen, så vi kan gøre oplevelsen så tryg som muligt for dig. Behandlingen varer desuden kun omkring 15 minutter.  

Filler i hagen

Vi ser ofte kunder, der er kede af deres kæbeparti. En mindre fremtrædende kæbelinje eller hage kan nemlig give en dobbelthage eller se ud, som om man er duknakket. Ved at lægge filler i hagen og kæbelinjen kan vi let, diskret og uden kirurgi give mere form til ansigtet. På den måde fremhæves dit kæbeparti, så du får en mere markeret og æstetisk flot profil.

Tak til vores mange glade kunder

5
12 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
18 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
18 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
19 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen