Få filler i næsen og hage

Få filler i næsen og hage

Med filler i næsen kan du få en lige næse – helt uden en operation. Har du et bump på næsen, som du er træt af, kan filler hjælpe dig. Filler kan skulpturere ved at give fylde, og derfor vil en udligning af bumpet give en lige og smuk næse. Ved at lægge filler i hagen, fremhæves din kæbelinje, så du får en mere markeret og symmetrisk profil!

En næse, der passer til dit ansigt

Mange er kede af deres bump på næsen, fordi de ikke føler, at det passer til deres ansigts symmetri. En lige næseryg er æstetisk flot og giver en smuk profil, hvilket giver et mere harmonisk udseende. Du behøver dog ikke en næseoperation for at få en flot og lige næse. Med Restylane kan du få udfyldt dit bump på næsen let, hurtigt og bedst af alt: uden at skulle under kniven! Derudover kan filler også gøre en bred næse smallere ved at løfte næseryggen op, så din næse får nogle andre dimensioner og på den måde fremstår smallere.

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 2 % hyaluronsyre og 98 % vand. Hyaluronsyre er et naturligt fugtbindende sukkerstof, som allerede findes i huden. Det betyder, at filleren nedbrydes naturligt, og at resultatet skal genopfriskes.

Hos N’AGE er vi eksperter – og de bedste i branchen. Vi laver kun resultater, der passer til dig og dit ansigts proportioner. Vores faglighed er din sikkerhed for et smukt resultat!

Ikke-kirurgisk næsekorrektion

Inden din behandling med filler i næsen skal du konsulteres hos en kosmetisk sygeplejerske i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds retningslinjer. Til konsultationen vil behandlingen blive gennemgået grundigt, så du føler dig i trygge hænder.

Til selve behandlingen bliver du tilbudt en bedøvende creme på området, mens der også er 0,3 % lidocain i Restylane. Lidocain er et lokalbedøvende middel, så området også bedøves, når filleren injiceres. Filleren lægges i næsen de steder, hvor den er ujævn, så næsen bliver mere lige. Du vil kunne se resultatet med det samme efter behandlingen, om end huden kan være en smule hævet.

Efter behandlingen bliver du tilbudt en kontroltid, så vi kan sikre os, at resultatet er blevet, præcist som du ønskede. En ikke-kirurgisk næsekorrektion med filler holder mellem 6-12 måneder.

Gør det ondt at få filler i næsen?

Smerteniveauet for filler i næsen er mildt grundet bedøvelsen. Har du det svært med nåle eller en lav smertetærskel, er det en god idé at nævne det allerede til konsultationen, så vi kan gøre oplevelsen så tryg som muligt for dig. Behandlingen varer desuden kun omkring 15 minutter.  

Filler i hagen

Vi ser ofte kunder, der er kede af deres kæbeparti. En mindre fremtrædende kæbelinje eller hage kan nemlig give en dobbelthage eller se ud, som om man er duknakket. Ved at lægge filler i hagen og kæbelinjen kan vi let, diskret og uden kirurgi give mere form til ansigtet. På den måde fremhæves dit kæbeparti, så du får en mere markeret og æstetisk flot profil.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF