Få filler i næsen og hage

Få filler i næsen og hage

Med filler i næsen kan du få en lige næse – helt uden en operation. Har du et bump på næsen, som du er træt af, kan filler hjælpe dig. Filler kan skulpturere ved at give fylde, og derfor vil en udligning af bumpet give en lige og smuk næse. Ved at lægge filler i hagen, fremhæves din kæbelinje, så du får en mere markeret og symmetrisk profil!

En næse, der passer til dit ansigt

Mange er kede af deres bump på næsen, fordi de ikke føler, at det passer til deres ansigts symmetri. En lige næseryg er æstetisk flot og giver en smuk profil, hvilket giver et mere harmonisk udseende. Du behøver dog ikke en næseoperation for at få en flot og lige næse. Med Restylane kan du få udfyldt dit bump på næsen let, hurtigt og bedst af alt: uden at skulle under kniven! Derudover kan filler også gøre en bred næse smallere ved at løfte næseryggen op, så din næse får nogle andre dimensioner og på den måde fremstår smallere.

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 2 % hyaluronsyre og 98 % vand. Hyaluronsyre er et naturligt fugtbindende sukkerstof, som allerede findes i huden. Det betyder, at filleren nedbrydes naturligt, og at resultatet skal genopfriskes.

Hos N’AGE er vi eksperter – og de bedste i branchen. Vi laver kun resultater, der passer til dig og dit ansigts proportioner. Vores faglighed er din sikkerhed for et smukt resultat!

Ikke-kirurgisk næsekorrektion

Inden din behandling med filler i næsen skal du konsulteres hos en kosmetisk sygeplejerske i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds retningslinjer. Til konsultationen vil behandlingen blive gennemgået grundigt, så du føler dig i trygge hænder.

Til selve behandlingen bliver du tilbudt en bedøvende creme på området, mens der også er 0,3 % lidocain i Restylane. Lidocain er et lokalbedøvende middel, så området også bedøves, når filleren injiceres. Filleren lægges i næsen de steder, hvor den er ujævn, så næsen bliver mere lige. Du vil kunne se resultatet med det samme efter behandlingen, om end huden kan være en smule hævet.

Efter behandlingen bliver du tilbudt en kontroltid, så vi kan sikre os, at resultatet er blevet, præcist som du ønskede. En ikke-kirurgisk næsekorrektion med filler holder mellem 6-12 måneder.

Gør det ondt at få filler i næsen?

Smerteniveauet for filler i næsen er mildt grundet bedøvelsen. Har du det svært med nåle eller en lav smertetærskel, er det en god idé at nævne det allerede til konsultationen, så vi kan gøre oplevelsen så tryg som muligt for dig. Behandlingen varer desuden kun omkring 15 minutter.  

Filler i hagen

Vi ser ofte kunder, der er kede af deres kæbeparti. En mindre fremtrædende kæbelinje eller hage kan nemlig give en dobbelthage eller se ud, som om man er duknakket. Ved at lægge filler i hagen og kæbelinjen kan vi let, diskret og uden kirurgi give mere form til ansigtet. På den måde fremhæves dit kæbeparti, så du får en mere markeret og æstetisk flot profil.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias