filler i hagen

Filler i hagen

Ønsker du mere harmoni i dit ansigts proportioner? N’AGE kan hjælpe! Størrelsen på hagen betyder enormt meget for proportionerne i ansigtet, og til at skabe mere harmoni eller give et mere feminint- eller maskulint udtryk i ansigtet anvender vi derfor filler i hagen. Med filler i hagen kan vi blandt andet reducere kløft i hagen og skabe en mere skarp profil, der får kæbelinjen til at synes mere markeret og en eventuel dobbelthage til at synes mindre. En simpel behandling, der kan gøre en stor forskel!

Hos N’AGE har vi som den eneste klinik i Danmark 20 års erfaring inden for kosmetiske skønhedsbehandlinger, og du er med vores professionelle og æstetiske blik sikret et trygt og sikkert behandlingsforløb og et fantastisk resultat.

Volumen og konturering

Skal dit ungdommelige udtryk genskabes, er filler i langt de fleste tilfælde løsningen! De mest tydelige aldringstegn skyldes nemlig sjældent rynker og fine linjer men i stedet tab af fylde i ansigtet. Volumenbehandling og konturering af ansigtet med filler er altså overordnet set en genskabning af de unge og bløde konturer i ansigtet, vi mister med alderen. Med alderen bevirker tyngdekraften i højere grad huden, og ansigtet vil se mere tungt ud. Med filler kan vi løfte konturerne tilbage på plads igen, så de ungdommelige træk er at se igen.

Hvad er filler og hvordan virker det?

Til volumen og konturering af ansigtet bruger vi filler, mere specifikt Restylane. Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i huden, men med alderen producerer huden mindre hyaluronsyre, hvilket påvirker hudens fasthed og fylde. Restylane er en tynd gel, der bliver injiceret med en fin nål i huden. Produktet er stabiliseret og nedbrydes naturligt i løbet af cirka 12 måneder. Ved volumenbehandling i læberne sker nedbrydningen dog i løbet af 6-9 måneder.

-I løbet af nedbrydningen bindes væsken i vævet, og resultatet ses derfor stort set uændret, indtil behandlingen skal fornyes. Restylane har tilmed en foryngende effekt på huden, da den stimulerer huden til at danne mere kollagen, som er det, der gør huden spændstig og modstandsdygtig. Når behandlingen skal fornyes, vil det derfor ofte kræve en mindre behandling end den tidligere, fordi hudens kvalitet vil have forbedret sig.

Behandling med filler i hagen

Til en behandling med filler i hagen ser vi altid på ansigtet som helhed, og hvordan der bedst muligt kan skabes harmoni i proportionerne. En hagekløft kan for nogle være generende, og også her kan filler i hagen hjælpe dig ved at udfylde hullet i hagen. Filler i hagen kan eksplicere dine feminine træk i ansigtet og kan tilmed definere kæbelinjen mere og få en dobbelthage til at syne mindre.

Mange mænd benytter sig også af filler i hagen! Ønsker du et mere maskulint udtryk, kan filler i hagen injiceres og medføre at hagen syne bredere.

Altid gratis konsultation

Din tryghed er i førersædet hos N’AGE! Forud for enhver behandling hos N’AGE er en gratis og uforpligtende konsultation. Vi værner om din sikkerhed, ønsker og forventninger, og vores professionelle kosmetiske sygeplejersker står altid klar til at hjælpe dig. Din behandler vil med et professionelt og æstetisk blik klarlægge et forventet resultat ud fra dine ønsker og muligheder. På selve behandlingsdagen vil der altid være afsat god tid, så du føler dig tryg med plads til spørgsmål og undren.

Når dit behandlingsforløb afsluttes, vil du altid blive tilbudt en mulig kontroltid. Her kan du sammen med din behandler følge op på dit resultat, og sikre, at alt lever op til dine ønsker og forventninger.

Dit behandlingsforløb med filler i hagen

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 30 minutter
Cirka 30 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Du kan se resultatet af din filler-behandling med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
En behandling med filler holder omkring 6-12 måneder
6-12 måneder

Priser på behandling med Restylane

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med IPL mod ar
Fra 2.750 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med IPL mod ar

Hvad er forskellen mellem filler og botox?

Filler og altså Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 98% vand og 2% hyaluronsyre, og er et sukkerstof der naturligt findes i huden. Filler er en udfyldende gel, der bruges til at opnå volumen eller konturering i for eksempel læber, kinder og hage, hvorimod botox er et muskelafslappende præparat, der bruges til af afslappe muskler i ansigtet, for eksempel rynken mellem bryn, rundt om øjnene eller i panden. Mange forveksler ofte botox og filler, da botox i mange fordomme er blevet synonym for kunstighed, som er et resultat, der ofte opnås ved at få for meget filler i enten læber eller ansigt. Hos N’AGE laver vi udelukkende diskrete, naturlige resultater.

Er der noget, jeg skal forberede inden min første konsultation?

Inden din behandling med filler i hagen skal du læse og underskrive samtykkeerklæringen om Restylane. Du får den også udleveret til din konsultation.
Læs samtykkeerklæringer her

Gør det ondt?

Smerte er meget individuelt, og den enkeltes smertetærskel afgør, hvor meget smerte man føler i forbindelse med behandlingen. Inden behandlingen vil du få smurt bedøvelse på området, der skal behandles, som tager en del af smerten. Mange beskriver det som et lille niv, når nålen injiceres. Efter behandlingen kan man være lidt øm og eventuelt lidt blå i det behandlede område – dette vil dog gå over igen inden for et par dage.

Hvor længe holder en behandling med filler i hagen?

Restylane nedbrydes i huden i løbet af 12 måneder, da den består af vand og hyaluronsyre, som allerede findes i huden fra naturens side. Under nedbrydningen bindes væsken i vævet, og resultatet vil derfor være stort set uændret indtil behandlingen skal fornyes. Restylane forynger tilmed huden og får den til at danne mere naturlig kollagen, så din hud vil fremstå bedret til næste behandling.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias