CO2-laser

FRAKTIONERET CO2-LASER

Fraktioneret CO2-laser er ideel til at lave en langvarig overfladebehandling af blandt andet solskader, ar og rynker på små eller større områder – for eksempel solskadet hud på brystet eller rynker i de fine områder omkring øjnene. Derudover er den særligt god til at reducere ujævnheder i huden, give en glattere og fastere hudtekstur og skabe en smukkere og mere ensfarvet glød, som holder i årevis.

Dit behandlingsforløb med fraktioneret CO2-laser

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres hos en af vores hudlæger inden en behandling med fraktioneret CO2-laser. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om laserbehandlingen. Konsultationen er gratis og en del af vores service.

Behandlingstid
Behandlingstid
2-3 behandlinger à 30-60 minutter over 3-4 måneder
2-3 behandlinger à 30-60 minutter over 3-4 måneder
Restitutionstid
Restitutionstid
Helingen varer 3-7 dage
3-7 dage
Resultat
Resultat
Det færdige resultat viser sig 4-5 måneder efter sidste behandling
4-5 måneder efter sidste behandling
Holdbarhed
Holdbarhed
Resultatet holder i årevis og forsvinder, i takt med at huden ældes
I årevis

Ved CO2-laserbehandling rettes et meget tyndt strålebundt af energirigt lys mod det væv, der skal behandles. Herved opvarmes vævet, så det fordamper. Man kan ved hjælp af en scanner styre laserstrålen, så den behandler huden i punkter og efterlader den omgivende hud ubehandlet. Mængden af energi i det enkelte punkt kan afstemmes, og de enkelte punkter kan placeres mere eller mindre tæt, alt efter hvor kraftig en effekt du ønsker.

En behandling med fraktioneret CO2-laser er særdeles velegnet til moderate til svære rynker, solskadet hud eller fine rynker i hele ansigtet, slap hud omkring øjnene, alderspletter eller ar efter akne. Vi behandler primært med fraktioneret CO2-laser i ansigtet, men den kan også anvendes på hals, bryst og hænder.

Laserbehandlingen udføres udelukkende af erfarne N’AGE-hudlæger, som er speciallæger i dermatologi. Du bliver grundigt vejledt omkring behandlingsforløbet til konsultationen hos lægen, som også behandler dig.

konsultation laser

HVAD KAN EN CO2-LASERBEHANDLING?

Den fraktionerede CO2-laser behandling giver en overfladisk fornyelse af huden og en dybere stimulation af bindevævsdannelsen, der tilsammen giver en reduktion af rynkerne og en opstramning af huden, som holder i årevis. Laseren reducerer ujævnheder i hudstrukturen, hvilket gør den oplagt til behandling af dybe akne-ar og rynker.

Vær opmærksom på, at huden skal beskyttes mod sol efter en fraktioneret CO2-laserbehandling i cirka tre måneder. Behandlingen er derfor typisk meget populær i vinterhalvåret og forårsmånederne.

Du kan kun blive behandlet med CO2-laser i klinikken på Kongens Nytorv og i Aarhus.

BEHANDLINGSFORLØBET

Ved en fraktioneret CO2-laserbehandling sker en mild forbrænding af huden i små punkter. Det gør man for at sikre en hurtigere opheling og færre gener, da huden i de behandlede punkter heler op ud fra den omkringliggende ubehandlede hud. Når huden opvarmes under behandlingen, vil den trække sig lidt sammen, og der vil dannes nye elastiske og kollagene fibre. Dernæst øges fugtbindingen i huden, hvilket alt i alt giver en synlig foryngelse af huden samt en mere ensfarvet hud.

Laserbehandlingen tager mellem 30-60 minutter afhængigt af det behandlede områdes størrelse. Baseret på din alder og området, som skal behandles, justerer vores N’AGE-hudlæger, hvor tæt hullerne skal ligge, samt hvor dybe de skal være. Ofte anbefaler vi 2-3 laserbehandlinger med minimum en måneds interval.

Helingen varer fra 3-7 dage, hvorefter du igen kan gå på arbejde. En del af resultatet ses efter en uge, men eftersom der sker en øget kollagendannelse, ser man yderligere resultat op til 4-5 måneder efter laserbehandlingen. Resultatet holder i årevis og forsvinder først, i takt med at huden fortsat ældes.

INDEN LASERBEHANDLINGEN

Hvis du ønsker en behandling med fraktioneret CO2-laser, vil du først skulle til en konsultation hos en af vores hudlæger senest en uge før selve behandlingen. Er du i tvivl om, hvorvidt en fraktioneret CO2-laserbehandling er den rigtige behandling for dig, anbefaler vi at starte med at bestille tid til en generel konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, som vil kunne guide dig mellem de forskellige behandlinger.

Vurderes det, at CO2-laserbehandlingen er en mulighed, skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres hos en af vores hudlæger, hvor det vil blive endeligt vurderet, om behandlingen egner sig til dig og din hud, eller om vi kan gøre noget andet i stedet. Bliver du godkendt under konsultationen, vil du ud over den kosmetiske vejledning blive informeret både mundtligt og skriftligt om laserbehandlingen. Konsultationen er gratis og en del af vores service, og du må gerne have en bisidder med.

Efter at have gennemgået informationen om behandlingen har du mulighed for at stille spørgsmål til hudlægen. Efter en godkendende konsultation har du en betænkningstid på minimum 7 dage. Herefter må du give dit samtykke til behandlingen. Det gør vi for at sikre, at du får en tryg oplevelse med en god mavefornemmelse.

SELVE LASERBEHANDLINGEN

Ved selve behandlingen får du smurt lokalbedøvende creme på en time før behandlingen. Du får derudover smertestillende tabletter samt en tablet til at slappe af på. Herefter vil huden blive nedkølet med kold luft for at begrænse smerten, således at selve behandlingen kun føles som en let brænden i huden.

Lige inden behandlingen tages der billeder af området, og huden afrenses. Såfremt øjenområdet skal behandles, indlægges der metalskjold over øjnene efter lokalbedøvelse af hornhinden.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden blive nedkølet og renset med vand og gaze for at begrænse hævelsen af huden. Efter behandlingen starter du op med forebyggende behandling mod infektioner, som du nøje vejledes i af vores hudlæge.

EFTER LASERBEHANDLINGEN

Lige efter behandlingen er huden rød. I dagene efter kan der opstå hævelse og en let mørkfarvning af huden. Efter 3-5 dage vil huden skalle og herefter være let rød. Dette aftager de efterfølgende dage. På klinikken får du vejledning i, hvordan du bedst plejer din hud efter behandlingen.

For at undgå pigmentforandringer er det vigtigt at undgå solbadning og solarium i mindst 2 måneder efter behandlingen. Du skal derfor også bruge solcreme med høj faktor (faktor 50-60 med både UVA- og UVB-filter) ved udsættelse for sollys i det behandlede område.

Resultater med CO2-laser

CO2-laser
Før
Efter
CO2-laser
Denne kunde har fået fraktioneret CO2-laser samt Restylane og en smule botox.
CO2-laser
Før
Efter
CO2-laser
Denne kunde har fået tre gange fraktioneret CO2-laser, botox mellem øjenbrynene samt Restylane.
CO2-laser
Før
Efter
CO2-laser
Denne kunde har fået foretaget fraktioneret CO2-laser i øjenområdet, botox i panden samt Restylane i underansigtet.

Videoer til dig, som overvejer et behandlingsforløb

konsultation

Hvad er første step?

Det første step er, at du kommer ind til en gratis konsultation.
Velkommen til N'AGE

Velkommen til N’AGE

Lær os bedre at kende.

Priser på fraktioneret CO2-laser

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Hele ansigtet
11.000 DKK
Hele ansigtet i forløb à 3 gange
30.000 DKK
Underansigtet
8.500 DKK
Øjne
6.000 DKK
Øjne + pande
8.000 DKK
Mund
7.000 DKK
Hals
9.000 DKK
Décolleté
9.000 DKK
Hele ansigtet + hals
14.000 DKK
Hals + décolleté
13.500 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med CO2-laser

Er CO2-laserbehandlingen god til mig?

Hvis du har moderate til svære rynker, solskadet hud eller fine rynker i hele ansigtet, slap hud omkring øjnene, alderspletter eller akne-ar, du gerne vil af med, er fraktioneret CO2-laserbehandling højst sandsynligt velegnet til dig.

Hvordan foregår en behandling med fraktioneret CO2-laser?

Ved en fraktioneret CO2-laserbehandling sker en mild forbrænding af huden i små punkter. Ved at behandle i små punkter sikres en hurtigere heling og færre gener, da huden i de behandlede punkter heler op fra den omkringliggende hud. Baseret på kundens alder og området, som skal behandles, justerer vores N’AGE-hudlæger, hvor tæt hullerne skal ligge, samt hvor dybe de skal være.

Gør CO2-laserbehandlingen ondt?

Du får lokalbedøvende creme, som påsmøres en time før behandlingen. Derudover gives der cirka en time før behandlingen smertestillende tabletter samt en tablet til at slappe af på. Huden vil blive nedkølet med kold luft for at begrænse smerten, således at selve behandlingen kun føles som en let brænden i huden.

Hvor lang tid tager CO2-laserbehandlingen?

Behandlingen tager mellem 30 til 60 minutter, afhængigt af hvor stort behandlingsområdet er. Du skal regne med 2-3 behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Hvor lang downtime er der på laserbehandlingen?

Lige efter behandlingen vil din hud være rød. I dagene efter kan der opstå hævelse og en let mørkfarvning af huden, og 3-5 dage efter vil din hud skalle og være en smule rød. Til din konsultation vil du få vejledning i, hvordan du bedst muligt passer på din hud efter behandlingen.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic