Mikrosklerosering

Mikrosklerosering til karsprængninger på ben

Mikrosklerosering er en af vores tre behandlinger til karsprængninger. Karsprængninger kommer i mange forskellige afskygninger – både store, små, røde, lilla og blå, så hos N’AGE har vi behandlinger til de forskellige størrelser og typer. Hvis karsprængningerne viser sig som større kar på benene og forgrener sig i blålilla nuancer, anvender vi hos N’AGE mikrosklerosering til at fjerne dem. Større eller mindre karsprængninger på benene kommer ofte med alderen eller efter graviditet, hvis man er disponeret for det – og det er der rigtig mange, der er.

Bliv klogere på behandlingen på siden her!

Hvad er mikrosklerosering?

Selvom karsprængninger er helt normalt at få, kan det stadig for rigtig mange være æstetisk generende og forstyrrende – for ikke at tale om begrænsende, for eksempel når det kommer til at skulle have bare ben. Ikke nok med det kan karsprængninger endda også føles ubehagelige eller smertefulde at have. Heldigvis findes der flere behandlinger, der kan fjerne karsprængningerne. Mikrosklerosering er en af dem.

Mikrosklerosering er en etableret og godkendt behandling mod karsprængninger på benene, hvor man fjerner eller reducerer store karsprængninger med små indsprøjtninger af en væske, der får karrene til at lukke sig og forsvinde permanent! Med en lille, tynd nål injiceres en væske, aethoxysclerol, i karsprængningerne, som får karrene til at trække sig sammen og lukke, hvilket får karsprængningen til at forsvinde.

Blodårerne i karsprængningerne har ingen funktion i forhold til kredsløbet og kan derfor uden problemer fjernes. Skleroseringen er den absolut mest benyttede behandlingsmetode til at fjerne de netlignende karsprængninger på benene.

Hvis dine karsprængninger er fine og røde, er disse mere velegnede til at blive behandlet med YAG-laser. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger til karsprængninger her.

Dit behandlingsforløb med sklerosering

For at vi er sikre på, at mikrosklerosering er den rette behandling til dig, starter et forløb hos N’AGE altid med en gratis og uforpligtende konsultation ved en kosmetisk sygeplejerske. Her er der sat god tid af til at vurdere dine karsprængninger, gennemgå behandlingsforløbet og svare på dine spørgsmål. Din tryghed gennem hele forløbet er vores førsteprioritet. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for mikrosklerosering inden din behandling. Efter din konsultation er der 48 timers betænkningstid, hvorefter vi er klar til at behandle dig. Til selve behandlingen er der også sat god tid af, så du føler dig tryg gennem det hele. Efter behandlingen vil du altid blive tilbudt en kontroltid, så vi kan være sikre på, at resultatet er blevet, præcist som du ønskede.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Dette afhænger af, hvor mange karsprængninger man har, og hvor stort et område der skal behandles. Den kosmetiske sygeplejerske vil oplyse, hvor mange behandlinger der vil give det optimale resultat. Behandlingerne kan foretages med en uges interval.

Inden behandlingen

Det er vigtigt, at du er din naturlige hudfarve, når du møder til behandling. Derfor skal man undgå selvbruner, solbadning og solarium i mindst en måned før start af behandling og i to måneder efter behandlingen, idet soleksponering kan forårsage misfarvninger i det behandlede område. Blandt andet derfor anbefaler vi, at du starter dit forløb i vinterhalvåret. Brug desuden altid bredspektret solbeskyttelse med SPF50+.

Vær opmærksom på, at vi ikke behandler gravide eller ammende, og at vi kun behandler folk med diabetes i udvalgte tilfælde. Har du derfor diabetes og overvejer mikrosklerosering, anbefaler vi, at du først konsulterer dig med din læge, inden du booker en konsultation hos os.

Selve behandlingen med sklerosering

Behandlingen foregår ved, at en kosmetisk sygeplejerske eller dermatolog sprøjter en vævsirriterende væske ind i karsprængningerne med en lille, tynd nål, hvorved de trækker sig sammen. Aethoxysclerol irriterer karrene, så de hæver og stivner, hvorefter kroppen gradvist vil nedbryde karsprængningerne af sig selv over de næste 2-4 uger.

En behandling tager som udgangspunkt mellem 20 og 30 minutter alt afhængig af dit udgangspunkt. Er du nervøs for nåle, anbefaler vi, at du til din konsultation oplyser din behandler om det, så der eventuelt kan sættes mere tid af til behandlingen. Vi vil gøre alt for, at du føler dig tryg under hele forløbet.

Efter behandlingen

Umiddelbart kan der opstå en let svien i området, og de behandlede kar kan blive en smule røde og hævede. Hos nogle anbefales en stram forbinding i 4-6 timer, som sygeplejersken påfører. Hos andre er dette ikke nødvendigt, og der påføres blot et lille plaster. Det anbefales desuden, at du bærer støttestrømper de første 5 dage efter behandlingen.

Man må påregne, at der vil være nogle mørke misfarvninger i op til 3 måneder, som gradvist forsvinder. Du bør desuden afholde sig fra sport i op til en uge efter behandlingen og undgå meget varme bade, sauna eller anden form for overophedning af huden i 2-3 dage. Følger du ikke disse anvisninger, vil der muligvis kunne ske en genåbning af karrene, og effekten af behandlingen vil derfor være mindre tydelig. Efter cirka 14 dage skal du til efterkontrol hos N’AGE, hvor der planlægges en eventuelt ny behandling.

Nogle kan opleve milde bivirkninger efter skleroseringen såsom blå mærker, kløe eller rødme i området, hvilket er normalt og forsvinder inden for et par uger.

Resultatet

Resultatet af en behandling med mikrosklerosering er en større ensartethed i huden med minimale karsprængninger, hvilket for mange kan øge livskvaliteten, idet de føler en større frihed i forbindelse med både aktiviteter og tøjvalg. I flere tilfælde kan det være bedst at kombinere sklerosering med en YAG-laserbehandling, der rammer de mindre karsprængninger på benene, som mikrosklerosering muligvis ikke har så stor effekt på. Effekten af mikrosklerosering kan generelt set variere fra person til person, men oftest vil en stor del af karrene forsvinde i løbet af 2-3 måneder efter behandlingen. Behandlingen medfører i langt de fleste tilfælde fine og tilfredsstillende resultater. Du kan se videoer af behandlingen nedenfor!

Vores tredje behandling mod karsprængninger er IPL, der er ideel til små karsprængninger i ansigtet. Denne kan også kombineres med YAG-laser, der rammer de større karsprængninger i ansigtet.

Videoer af mikrosklerosering

ipl pigmentering konsultation

Mikrosklerosering

Se, hvordan en behandling med mikrosklerosering foregår.
Mikrosklerosering behandling

Mikrosklerosering

Se, hvordan en behandling med mikrosklerosering foregår.
Mikrosklerosering

Mikrosklerosering

Se, hvordan en behandling med mikrosklerosering foregår.

Dit behandlingsforløb med mikrosklerosering

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, om mikrosklerosering er den rette behandling for dig. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet, præcist som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 30 minutter
Cirka 30 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Efter 1-3 måneder efter behandlingen kan du se det endelige resultat
1-3 måneder efter behandlingen
Holdbarhed
Holdbarhed
Behandling med mikrosklerosering er permanent, men nye karsprængninger kan opstå
Permanent, men nye karsprængninger kan opstå

Priser på mikrosklerosering

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Større karsprængninger på ben
fra 2.900 DKK
Bestil gratis konsultation

Derfor får du karsprængninger

Karsprængninger er udbredt hos mange mennesker, men især kvinder er genetisk disponeret til at udvikle karsprængninger på benene med alderen eller ved graviditet. Disse karsprængninger viser sig som fremtrædende, røde og blålilla blodkar på blandt andet benene og kan strække sig helt fra anklen og op til låret.

For langt de fleste skyldes karsprængninger genetiske forhold, mens det også kan påvirkes af livsstil og miljømæssige påvirkninger. En karsprængning er en bristning i venerne, og det kan blandt andet komme af stråling og varme fra sol eller ved eksempelvis at have et stillesiddende arbejde. Solbeskyttelse, der beskytter mod stråling og daglig bevægelse, der forudsætter et velfungerende blodomløb, er altså to måder, hvorpå du kan forebygge karsprængninger.

N’AGE SHOP forhandler vi klinisk hudpleje, der styrker og beskytter din hud – både udefra og indefra. Især er kollagenpulver fra Skingain Plus en god måde at gøre din hud mere modstandsdygtig. Skingain Plus indeholder flere potente antioxidanter, hyaluronsyre og to typer kollagen, der til sammen kan bidrage til både at styrke huden, forlænge dit resultat efter din behandling og forebygge nye karsprængninger.

Spørgsmål og svar om mikrosklerosering

Gør en behandling med mikrosklerosering ondt?

Smerteniveauet ved mikrosklerosering er mildt, da den væske, der sprøjtes ind i karret, kan svie en smule. Efterfølgende kan du opleve blå mærker, irritation og kløe i området, men det aftager inden for et par uger.

Hvordan virker en behandling med mikrosklerosering?

Til en behandling med mikrosklerosering sprøjter en af vores specialuddannede sygeplejersker eller læger en vævsirriterende væske ind i karsprængningerne med en lille, tynd nål. Det gør, at de trækker sig sammen og lukkes.

Er der downtime forbundet med en behandling med mikrosklerosering?

Efter din behandling med mikrosklerosering kan du fortsætte dagens gøremål. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke må træne 4-7 dage efter behandlingen. Dette og flere anbefalinger vil den kosmetiske sygeplejerske vejlede dig om til din behandling.

Forsvinder mine karsprængninger på benene permanent efter mikrosklerosering?

Ja. Dine karsprængninger vil forsvinde permanent efter endt behandlingsforløb. Dog kan der opstå nye karsprængninger andre steder på dine ben grundet livsstil eller genetisk disponering.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja