Book tid
Fraxel

Fraxel-laser

Fraxel er en nænsom laserbehandling, der ikke beskadiger overhuden, men som meget effektivt behandler strækmærker, linjer omkring øjne og læber, forstørrede porer og ar – både akne-ar, operationsar og ar efter forbrænding – uden langvarig downtime. Derudover forbedrer Fraxel-behandlingen din huds generelle struktur og kvalitet, da den kickstarter hudens egen kollagenproduktion og virker både hudforyngende og opstrammende.

Vores ambassadører Helena Christensen og Caroline Wozniacki bliver behandlet med Fraxel.

EFFEKTIVT OG SIKKERT MED FRAXEL-LASER

Hidtil har man ikke haft nogen effektive behandlingsmetoder til behandling af strækmærker og ar efter akne, operation eller forbrænding, men med Fraxel har vi fået en revolutionerende løsning til disse områder.

Fordelene ved behandlingen er, at du opnår en meget stor effekt uden langvarig downtime. Fraxel er en sikker behandlingsmetode, der laver minimal indgriben i hudoverfladen. Det betyder, at behandlingen kan målrettes til præcist det ønskede og afgrænsede område af huden.

Ved hjælp af et præcist mønster af varmestråler laves mikroskopiske kanaler i huden. Huden går straks i gang med at reparere skaderne, og kroppen aktiveres derved selv til at danne ny, frisk hud. Det resulterer i cellefornyelse og en kraftig øgning i produktionen af kollagen, hvorved huden forynges. Porerne formindskes, ar reduceres eller fjernes helt, og strækmærker reduceres. Der sker også en lettere hudopstramning.

HUDEN KICKSTARTES TIL REPARATION

Med Fraxel-laser forbliver det yderste hudlag intakt, mens laserens varmestråler arbejder. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, hvilket fremmer helingen. Derfor kaldes behandlingen fraktioneret.

Når huden begynder at reparere skaderne, aktiveres de elastiske fibre, og produktionen af kollagen øges, hvilket regenererer huden. Mangel på kollagen i huden og nedsat produktion sker helt naturligt med alderen, men det kan fremmes ved udefrakommende påvirkninger fra solen eller forurening. Derfor anvendes Fraxel i høj grad til at reducere synlige og begyndende aldringstegn.

Fraxel kan udføres hele året, da behandlingsområdet kun er solfølsomt i maksimalt 14 dage.

Vi rådgiver, inden vi behandler

HVAD KAN FRAXEL-LASER?

Fraxel er en behandling, som er god til mange forskellige områder. Den revolutionerende laserbehandling kan både bruges til at reducere synlige aldringstegn som fine linjer og løs hud og til at formindske porerne, fjerne ar og ujævn pigmentering. På den måde virker Fraxel som en cellefornyende, regenererende, hudforyngende, opstrammende og udjævnende behandling.

Fraxel er populær hos mange af vores kunder – og også hos vores skønne ambassadører, eksempelvis Helena Christensen og Lina Rafn, som begge får behandlingen. Derudover har Kim Kardashian været ude offentligt og anbefalet behandlingen med ordene: “Girls, you should go get Fraxel Laser on your face”. Fraxels popularitet skyldes, udover dens effektivitet, at den er skånsom mod huden, så der ikke er langvarig downtime efter behandlingen. Huden vil være en smule medtaget de første timer efter behandlingen, men du vil alligevel kunne lægge makeup umiddelbart efter og fortsætte din dag.

HVORDAN VIRKER FRAXEL?

Ved hjælp af et præcist mønster af laserstråler laves mikroskopisk varmepåvirkning af huden i søjler. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne, og kroppen aktiveres derved selv til at regenerere sig selv.

Effekten er, at huden fornyer sine celler og booster kollagenproduktionen, hvor huden bliver yngre at se på. Størrelsen på porer, linjer og ar reduceres eller fjernes helt, strækmærker reduceres kraftigt, og huden opstrammes let.

Fraxel-laser laver en minimal indgriben i hudoverfladen. Det betyder, at behandlingen kan målrettes til præcist det ønskede og afgrænsede område af huden. De små lasersøjler er mindre end 1/10 mm. At laseren er fraktioneret betyder, at en mindre del af din huds overflade behandles i hver passage. Med Fraxel-laseren bevares det yderste hudlag intakt. Der er tale om en såkaldt fraktioneret non-ablativ laserbehandling.

SELVE BEHANDLINGEN

Du vil blive bedt om at komme en time før selve behandlingen, hvor du bliver smurt med en bedøvende creme på behandlingsområdet. Du kan også tage 1 gram paracetamol som smertestillende.

Behandlingen med laseren vil føles varm, lidt stikkende og prikkende, specielt omkring øjne, næse og mund. Der vil blive behandlet med 3-4 passager. Man skal have 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum for det optimale resultat.

Sommetider anbefaler vi en IPL-behandling inden din Fraxel-behandling for endnu bedre resultater, da IPL kan fjerne eventuel rødme i området. Dette vil en kosmetisk sygeplejerske vurdere og rådgive dig om til konsultationen.

I de første timer efter behandlingen vil huden være rød, føles varm og hæve lidt eller føles stram i det behandlede område. Mens behandlingsområdet er rødt, må behandlingsområdet ikke være i sol. Denne periode varer maksimalt 14 dage. Vi anbefaler at være beskyttet med SPF 50 i mindst en måned efter behandlingen. De følgende 2-4 dage vil huden fortsat være hævet, specielt omkring øjne. Derefter begynder huden at føles ru og tør, hvorfor det er vigtigt at fugte den godt. Dette er en del af helingsprocessen.

Resultater med Fraxel

Fraxel
Før
Efter
Fraxel
Kunden har fået behandlet sit operationsar 6 gange med Fraxel.
Fraxel ar
Før
Efter
Fraxel
Kunden har fået behandlet sit operationsar 5 gange med Fraxel.
Fraxel hud
Før
Efter
Fraxel
Kunden har fået behandling med Fraxel i ansigtet.
ar kejsersnit
Før
Efter
Fraxel
Kunden har fået behandlet sit kejsersnitar 5 gange.
Fraxel
Før
Efter
Fraxel
Kunden fået behandlet sine strækmærker 5 gange med Fraxel.
Fraxel
Før
Efter
Fraxel
Kunden er behandlet 3 gange med Fraxel på læberne.

Vi anbefaler
Fraxel til at

  • reducere synligheden af rynker, ar og strækmærker
  • reducere ujævnhed i hudens struktur
  • opstramme huden let
  • give huden et cellefornyende boost
  • formindske porer og give glød
  • reducere ujævn pigmentering

Dit behandlingsforløb med Fraxel

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Du skal typisk have 3-5 Fraxel-behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Behandlingstid
Behandlingstid
3-5 behandlinger à 30-60 minutter med 4 ugers mellemrum
3-5 behandlinger à 30-60 minutter med 4 ugers mellemrum
Restitutionstid
Restitutionstid
2-4 dage
2-4 dage
Resultat
Resultat
Efter 3-5 behandlinger
Efter 3-5 behandlinger
Holdbarhed
Holdbarhed
Permanent for ar og 1 år for hudstruktur
Permanent for ar og 1 år for hudstruktur

Videoer med Fraxel-laser

rosacea laser

Bliv klogere på Fraxel

Vores kosmetiske sygeplejerske, Nina Birke, fortæller, hvem Fraxel er specielt egnet til, og hvad behandlingen kan.
Fraxel

Fraxel

Se, hvordan en Fraxel behandling foregår.

Priser på Fraxel

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Hele ansigtet
3.850 DKK
Hele ansigtet inkl. IPL
6.000 DKK
Underansigtet
2.950 DKK
Underansigtet inkl. IPL
5.100 DKK
Øjne
2.200 DKK
Mund
2.200 DKK
Ar
2.200 DKK
Strækmærker
Fra 3.200 DKK
Hele ansigtet og hals
8.100 DKK
Hele ansigtet og hals inkl. IPL
9.800 DKK
Ansigt, hals og décolleté
9.800 DKK
Ansigt, hals og décolleté inkl. IPL
11,50 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med Fraxel

Hvordan reducerer Fraxel ar og strækmærker?

Fraxel-behandlingen foregår ved, at der ved hjælp af et præcist mønster af varmestråler laves mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne, og kroppen aktiveres derved selv til at danne ny, frisk hud. Det resulterer i cellefornyelse og en kraftig øgning i produktionen af kollagen, hvorved huden forynges.

Hvordan giver Fraxel en bedre hudstruktur og glød?

Varmestrålerne skaber mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, hvilket fremmer helingen. Derfor kaldes behandlingen fraktioneret. Kroppen går straks i gang med at reparere skaderne, de elastiske fibre aktiveres, og produktionen af kollagen øges, hvilket regenererer huden.

Hvor mange behandlinger skal jeg have med Fraxel?

Det afhænger af områdets størrelse, og hvad man skal have behandlet. Som regel skal man have 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Er der nogen downtime forbundet med en behandling med Fraxel?

I de første par timer efter Fraxel-behandlingen vil huden være rød, føles varm og hæve lidt eller føles stram i det behandlede område. Du vil kunne lægge makeup umiddelbart efter og forsætte din dag. Mens behandlingsområdet er rødt, må det ikke få sol. Denne periode varer maksimalt 14 dage. Vi anbefaler at være beskyttet med SPF 50 i mindst en måned efter behandlingen. De følgende to dage, for nogle op til fire dage, vil huden fortsat være hævet, specielt omkring øjne. Derefter begynder huden at føles ru og tør, hvorfor det er vigtigt at fugte den godt. Dette er en del af helingsprocessen.

Hvor lang tid holder resultatet efter en Fraxel-behandling?

Fraxel arbejder i huden i op til seks måneder efter behandlingen, og du kan derfor forvente et langvarigt resultat på op til 1 år. Behandlingen af ar er permanent.

Gør det ondt at få behandling med Fraxel?

Behandlingen kan føles varm og lidt stikkende, især i området omkring øjnene, næsen og munden. Du vil blive bedt om at komme en time før din Fraxel-behandling, hvor du får påsmurt bedøvelsescreme. Du kan også tage 1 gram paracetamol inden din behandling.

Kan man kombinere Fraxel med andre laserbehandlinger?

Sommetider anbefaler vi en IPL-behandling inden din Fraxel-behandling for endnu bedre resultater, da IPL kan fjerne eventuel rødme i området. Dette vil en kosmetisk sygeplejerske vurdere og rådgive dig om til konsultationen.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
2 dage siden
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
2 dage siden
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
2 dage siden
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
3 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
3 dage siden
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
3 dage siden
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
3 dage siden
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen
5
21. sep 2023
Super god behandling!
Super god behandling! Yderst professionel personale, som gav sig god tid, var grundig og omsorgsfuld....
Laila
5
21. sep 2023
Alt er lækkert
Alt er lækkert, rent og indbydende. Personalet er topkvalificerede og imødekommende 🙏🏻 ...
Simon Ryegaard