Helena Christensen

Helena Christensen er en af verdens smukkeste og mest ikoniske supermodeller. Hun er en power-kvinde uden lige; klog, cool og med ben i næsen! 

Som blot 17-årig vandt hun skønhedskonkurrencen Miss Universe Denmark, og siden da har hun været model for nogle af de største brands som Chanel, Versace og Prada. Men det er ikke kun foran kameraet, at Helena brillerer. Hun har nemlig også stor succes som fotograf og har blandt andet fotograferet flygtningelejre for at ændre folks syn på flygtninge. Helena er en boss-lady med værdierne i orden, og derfor er det også med kæmpe stolthed, at vi nu kan indvie hende i N’AGEs ambassadørfamilie – for som hun selv siger:

Jeg vælger N’AGE – fordi kun det bedste er godt nok.

Du kan lære hende meget bedre at kende lige her:

“Jeg har valgt N’AGE, fordi jeg kan identificere mig med deres skønhedsideal – det ser altid naturligt og smukt ud.” 

Vi er selvfølgelig helt enige med Helena!

Hvilke behandlinger har Helena så fået?

For Helena er det vigtigt at holde træningen ved lige og passe godt på sin hud. Når det kommer til behandlinger, er der også ting, Helena ikke går på kompromis med. Især en ting har stor betydning for den smukke model:

For mig er det allervigtigste, at resultatet er naturligt, men samtidig gør en tilpas forskel, så man føler sig frisk og glad, når man ser sig i spejlet

Derfor får hun behandlinger med Ultherapy og Fraxel. To behandlinger, der giver naturlige resultater uden væsentlig downtime, men med smukke resultater:

For mig er N’AGE det trygge valg, og jeg elsker det naturlige løft, Ultherapy giver mig

Så tag godt imod vores nyeste medlem af ambassadørfamilien, Helena Christensen. En power-woman, der ikke går på kompromis med valg af klinik:

Sikkerhed og tryghed er altafgørende. Derfor vælger jeg N’AGE.

 

Kurven er tom