Filler-behandling for volumen og kontureringFiller-behandling for volumen og konturering

Filler-behandling – volumen og konturering

Konturering og genskabelse af tabt volumen foregår med filler. Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98 % vand og 2 % hyaluron, som er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Restylane-filler er en gel, som injiceres med en fin nål. Produktet er stabiliseret og nedbrydes i løbet af ca. 12 måneder (dog typisk 6-9 måneder ved læbebehandlinger). Under nedbrydningen af filler bindes væsken i vævet, hvorved resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen med ikke permanente fillers skal fornyes.

GENEREL KONTURERING MED FILLER

Konturering med ikke permanent filler er overordnet set en genskabning af de unge og bløde konturer i ansigtet. Det er ikke alle, som er født med flotte høje kindben, og selv hvis du har dem fra naturens side, så vil du med alderen opleve, at man mister fedtvæv i kinderne, så de bliver fladere. Samtidigt indsætter tyngdekraften, så den volumen, du har øverst i kinden, når du er ung, falder ned til kæberanden, når du bliver ældre. Det betyder, at du får en lidt mere firkantet og tung ansigtsform. Og det er faktisk i meget højere grad konturerne end blot rynkerne, som får et ansigt til at se gammelt ud. Med en behandling med filler kan vi løfte konturerne på plads igen, så du får den ungdommelige facon tilbage. Det kan du læse mere om her.

POPULÆR VOLUMENBEHANDLING: LÆBER

Læber er noget af det første, vi ser, når vi taler med et andet menneske, og de gør meget for ansigtets helhed. Derfor er det essentielt at vælge en erfaren klinik, der har styr på ansigtets proportioner, så du undgår ”andenæb” og ”fiskemund”.

Hos N’AGE har vi arbejdet med Restylane-filler siden 2003. Vi er en af de største klinikker i Norden og foretager hvert år flere tusinde filler- og læbebehandlinger. Vores mange års erfaring med professionel filler behandling er også din garanti for et smukt og naturligt resultat. Alle vores dygtige kosmetiske sygeplejersker har et trænet æstetisk øje, som ser helheden i dit ansigt og vurderer, hvilken behandling der passer til netop dit ansigt. Mimik, personlighed og karakteristiske ansigtstræk bevares. Er du nervøs eller spørgsmål kan du altid henvende dig til din kosmetiske sygeplejerske.

Du kan læse meget mere om læbebehandling med filler her.

Hvad er Restylane-filler?

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98 % vand og 2 % hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Filler er en gel, som injiceres med en fin nål. Produktet er stabiliseret og nedbrydes i løbet af cirka 12 måneder, dog cirka 6 til 9 måneder for læbebehandlinger med filler. Under nedbrydningen af den ikke permanente filler bindes væsken i vævet, hvorved resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen skal fornyes. Det har endvidere vist sig, at Restylane forynger huden og får den til at danne mere naturlig kollagen. Derfor ser vi ofte, at rynkerne er mindre året efter, når Restylane-behandlingen skal fornyes.

Hvordan virker filler?

Med en behandling med filler trækker du år fra din alder, og resultatet er øjeblikkeligt. Virkningen holder i 6 til 12 måneder. Din hudkvalitet forbedres markant og bliver mere elastisk efter en behandling med filler – og selv når det kan være tid til en efterfølgende behandling, er rynkerne ikke kommet fuldt tilbage, og det er derfor typisk en lidt mindre behandling, der er behov for 6 til 12 måneder efter. Det endelige resultat af behandling med filler ses senest 14 dage efter behandlingen.

Til en behandling med filler injiceres med en tynd nål i rynken eller området, som mangler volumen. Ofte anvendes også mere skånsomme teknikker uden brug af spids nål. Alle behandlinger udføres af højt specialiserede og erfarne kosmetiske sygeplejersker.

Filler kan bruges som en enkeltstående behandlingsform eller i kombination med vores andre hudforyngende behandlinger.

RESTYLANE SKINBOOSTER

Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som vi hos N’AGE også kalder foryngelseskuren. Det gør vi, fordi den fylder huden øjeblikkeligt op indefra – den udglatter fine rynker og linjer, samtidig med at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Teosyal til mørke rande under øjnene

Smukke og friske øjne gør meget for ansigtets æstetiske helhed. Derfor er de fleste kede af de mørke rande, der kan opstå under øjnene. Faktisk er mørke rande et af de mest udbredte hudproblemer, og det kræver erfaring og den rigtige behandling at reducere det mørke område under øjet. Hos N’AGE anvender vi blandt andet Teosyal til at behandle dette område. Teosyal er en filler med en unik kombination af stabiliseret og ikke-stabiliseret hyaluronsyre, og så er den særligt udviklet til at reducere mørke rande under øjnene. Lyder en behandling med Teosyal mod mørke rander som noget for dig? Book en gratis konsultation her.

Resultater med filler

Filler-behandling med Restylane
Før
Efter
Filler-behandling med Restylane
Kunden har fået reduceret linjer, volumen i hage og læber med Restylane samt fået Botulinum Toxin mellem brynene, i pande og brynløft.
Filler-behandling med Restylane
Før
Efter
Filler-behandling med Restylane
Kunden har fået reduceret mørke rande og linjer under øjnene med Restylane. Derudover har hun fået et brynløft og en reduktion af rynker mellem brynene og i panden med Botulinum Toxin.
Filler-behandling med Restylane
Før
Efter
Filler-behandling med Restylane
Kunden har fået en mere defineret kæbelinje med Restylane.
Filler-behandling med Restylane
Før
Efter
Filler-behandling med Restylane
Kunden har fået reduceret rande og fine linjer samt fået markering af kindben og hage med Restylane. Derudover har hun fået et brynløft og og en reduktion af rynker mellem brynene med Botulinum Toxin.
Restylane
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået reduceret rande og fået contour og volumen med Restylane samt brynløft og reduktion af rynker mellem brynene og i panden med Botulinum Toxin.
Restylane
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået en mere defineret kæbelinje med Restylane.
Restylane
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået reduceret mørke rande og fået fylde i læber og hage med Restylane samt Botulinum Toxin mellem brynene og i panden.
Restylane
Før
Efter
Restylane
Kunden har fået en næsekorrektion med Restylane.

Vi anbefaler
filler til at

  • reducere nedadvendte mundvige
  • reducere furen fra næsen til munden
  • tilføre fugt og fasthed til ansigt, décolleté og hænder med Restylane Skinbooster®
  • forstørre og/eller forme læber og behandle nedadvendte mundvige
  • forstørre kinder og/eller kindben og udjævne bump på næsen
  • reducere rynker og rande under øjnene
filler hvor linjer og furer

Dit behandlingsforløb med filler

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 30 minutter
Cirka 30 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Du kan se resultatet af din filler-behandling med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
En behandling med Restylane holder omkring 6-12 måneder
6-12 måneder

Videoer med volumen og konturering

filler sygeplejerske behandling

Volumen og konturering

Hvorfor handler det ikke altid om at rynkeudglatte? Det fortæller kosmetisk sygeplejerske Barbara Bennett dig alt om.
filler

Hvad er første step?

Det første step er, at du kommer ind til en gratis konsultation.

Priser på filler med Restylane

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med Restylane
Fra 2.800 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med filler

Hvad er forskellen mellem filler og botox?

Restylane-filler er en ikke-permanent filler, der består af 98 % vand og 2 % hyaluron – et sukkerstof, der naturligt findes i huden. Botox er et muskelafslappende præparat, der bruges i mikrodosering til at afslappe de muskler i ansigtet, der fx skaber rynker mellem bryn, rundt om øjne eller i panden. Restylane anvendes så at sige til at ”udfylde” rynker og furer i huden samt skabe mere volumen i fx læber, kinder, hage osv., hvorimod botox injiceres direkte i musklen, og anvendes oftest til minimering af mimiske rynker.

Kan man få lavet læber med filler?

Ja. Hos N’AGE kan du få mere fylde i læberne eller justere din læbeform med filler. Behandlingen er skånsom og laves altid med stor respekt for din ansigtsform samt dit ansigts helhed. Du går aldrig fra N’AGE med kæmpe læber eller andenæb, men med et æstetisk og symmetrisk look, som passer til dig, dine ønsker og dit ansigt. Hos N’AGE har vi lavet smukke, naturlige læber siden 2003.

Hvad er Restylane Skinbooster?

Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som vi hos N’AGE også kalder foryngelseskuren. Det gør vi, fordi den fylder huden øjeblikkeligt op indefra – den udglatter fine rynker og linjer, samtidig med at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Er der noget, jeg skal forberede inden min første filler-konsultation?

Inden din behandling bør du læse samtykkeerklæringen om Restylane. Du får den også til din konsultation.

Er der downtime i forbindelse med en behandling med filler?

Efter en behandling med filler vil de fleste oplever at blive hævede og ømme i det behandlede område. Nogle oplever også at få blå mærker fra injektionsstederne. Alt dette falder i løbet af få dage. Allergiske reaktioner er meget sjældne.

Hvor længe holder en behandling med filler?

Da Restylane-filler består af 2 % hyaluron, som er et sukkerstof, vi har i huden fra naturens side, nedbrydes Restylane i løbet af 12 måneder, dog 6 måneder for læbebehandlinger. Under nedbrydningen bindes væsken i vævet, hvorfor resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen skal fornyes. Det har endvidere vist sig, at Restylane forynger huden og får den til at danne mere naturlig kollagen. Derfor ser vi ofte, at rynkerne er mindre året efter, når Restylane-behandlingen skal fornyes.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh