Rygerrynker

Slip af med dine rygerrynker

Rynker omkring munden er det, der i folkemunde kaldes både ”rygerrynker” og ”hønserøv”. Vi får rynker og fine linjer ved munden af den bevægelse, vi laver, når vi spidser læberne – og det hører ikke kun rygerne til. Vi gør det alle sammen, når vi bevæger munden for at snakke, synge, fløjte eller kysse.

At de mimiske rynker bliver til permanente og kedelige rynker ved munden, skyldes blandt andet, at huden bliver tyndere, tørrere og mindre elastisk med alderen. Derfor bliver ”rygerrynkerne” til et aldringstegn. Heldigvis er der flere måder at reducere rynkerne omkring munden på, og derved opnå et yngre udseende – læs mere om vores behandlinger og kliniske hudpleje, der udglatter og styrker din hud på siden her!

rynker

Disse behandlinger reducerer rynker om munden

Der er flere måder at reducere rygerrynkerne på – hvilken behandling der passer til dig, afhænger af dybden, mængden, dit ønskede resultat og hudtype. Derfor er det vigtigt, at du allerførst bestiller en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske, der kan rådgive dig i vores behandlinger. Her er de fem, der kan anvendes – du kan læse mere om, hvordan de virker længere nede på siden.

1. BOTOX

En behandling med Botulinum Toxin (botox) kan også reducere rynker ved at afslappe de muskler, der forårsager rynkerne.

2. RESTYLANE

Den mest anvendte behandling til rynkerne omkring munden er Restylane – en fugtgivende filler, der udfylder rynkerne og udglatter.

3. PROFHILO

Ligesom Restylane er Profhilo også en fugtgivende injektionsbehandling. Forskellen er blot, at Profhilo ikke udfylder, men i stedet stimulerer hudfornyelsen indefra.

4. LASERBEHANDLING

Har du flere fine linjer ved munden, kan du også få laserbehandlet dem med Fraxel. Har du mange rynker i underansigtet og ved munden, kan en CO2-laserbehandling i stedet være løsningen.

Dit behandlingsforløb

Til den indledende og uforpligtende konsultation vil der være sat god tid af til at gennemgå dine ønsker, mens den kosmetiske sygeplejerske vil vurdere dit behov og præsentere en plan for, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Konsultationen er gratis og en del af vores service – det er den, der sikrer dig et smukt og naturligt resultat. Vores behandlere er nemlig trænede i at se dit ansigt som en helhed og hurtigt fornemme, hvordan man kan give et friskere og mere harmonisk udtryk – samtidig med at du kommer til at ligne dig selv. Desuden forbeholder de sig altid retten til at sige nej til en behandling, hvis de ikke mener, at resultatet vil se naturligt ud til dig. Vores kompromisløshed er din garanti for et resultat, du bliver glad for.

Nedenfor kan du læse, hvordan de forskellige behandlinger foregår!

Sådan foregår behandlingerne

Behandlingstid, restitutionstid, holdbarhed, og hvornår resultatet viser sig, varierer fra behandling til behandling. Til din konsultation får du både en mundtlig og skriftlig gennemgang af den behandling, der passer bedst til dig, så du er helt indforstået med, hvordan behandlingsforløbet foregår.

Ofte benyttes en kombination af behandlingerne til rygerrynker for det bedste resultat, og ved alle vores behandlinger skal du have gentagne behandlinger for at holde resultatet ved lige. Især anvendes en filler- og botox-behandling i kombination med hinanden, når det drejer sig om rynker omkring munden.

Botox mindsker rynken

Botulinum Toxin – der i daglig tale kaldes botox – er et muskelafslappende præparat, der anvendes til rynkereduktion. En botox-behandling virker på de såkaldte mimiske rynker – de små rynker, der opstår gennem mimik. Permanente rygerrynker skyldes blandt andet hyppig bevægelse af munden på en måde, så huden omkring læberne lægger sig i folder. Jo tørrere og ældre huden bliver med tiden, desto bedre sidder de fine linjer permanent fast. Botox virker derfor med at afhjælpe rynker omkring munden.

Behandlingen tager omkring 15 minutter og så holder resultatet i 3-6 måneder. Inden en behandling med botox skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed konsulteres af en hudlæge – vores syv klinikker har alle tilknyttede hudlæger.

Restylane udfylder rynker

En fillerbehandling er den oplagte behandling til rygerrynker. De fine og små linjer om munden skyldes ofte tørhed og tabt fylde i huden på grund af aldring. Restylane tilfører volumen og intensiv fugt til huden, hvilket giver mere vitalitet, ungdommelighed og ikke mindst glød. Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et fugtbindende sukkerstof. Begge er ingredienser, der naturligt findes i huden og som til sammen giver masser af fugt og en diskret og naturlig udfyldning af huden. Du vil opdage at flere rynker reduceres betydeligt. At Restylane er ikke-permanent, betyder, at filleren nedbrydes naturligt over tid.

Vil du derfor vedligeholde dit resultat og den fulde effekt, skal du have behandles igen. Selve behandlingen tager kun 15-30 minutter, og så holder den som regel i 6-12 måneder. Resultatet viser sig med det samme, om end du kan være lidt hævet de første par timer efter behandlingen.

Profhilo fornyer huden

Et alternativ til Restylane er at behandle de fine linjer med Profhilo. Ligesom filler er Profhilo en injektionsbehandling, der giver masser af fugt – bare uden fylde. Profhilo fylder ikke huden ud, men giver et skud af højt koncentreret ikke-stabiliseret hyaluronsyre, som er udviklet med en særlig teknologi. Når hyaluronsyre er ikke-stabiliseret, betyder det, at det er letflydende. Det gør, at Profhilo ikke lægger sig i huden, men i stedet blot giver intensiv fugt. Behandlingen reducerer fine linjer, tør og kreppet hud, fordi Profhilo stimulerer hudfornyelsen og giver synlig foryngelse.

En Profhilo-behandling varer omkring 30 minutter og skal foretages ad to omgange. Det fulde resultat viser sig efter en måned efter sidste behandling og holder i 6-8 måneder.

Fraxel styrker hudkvaliteten

Til fine linjer anvendes også ofte Fraxel: en laserbehandling, der udglatter og udjævner hudstrukturen. Fraxel kan meget kontrolleret ramme små områder, hvilket gør den oplagt til de fine linjer om munden. Behandlingen fungerer på den måde, at laserstrålen laver små, kontrollerede skader i huden, hvorefter den omkringværende hud reparerer og danner ny, frisk hud på området, og derved opstrammes huden. På den måde reduceres fine linjer, ar og andre ujævnheder. Her kommer glød og fugt indefra, og du vil opleve en tydeligt forbedring i din hudstruktur.

Selve behandlingen varer mellem 30-60 minutter og har en restitutionstid på 2-5 dage efterfølgende. Et forløb med Fraxel kræver som regel 3-5 behandlinger, men afhænger naturligvis af behov og hudtype. Resultatet er permanent for ar og holder i et år, når det kommer til at ensarte hudstrukturen.

CO2-laser booster kollagendannelsen

Vores mest effektive laserbehandling til at fjerne rynker omkring munden er CO2-laseren. Denne behandling er ideel til dig, der har flere rynker omkring munden og i underansigtet, der er moderate og dybe. CO2-laserbehandlingen har en længere restitutionstid, men til gengæld en langt større effekt end Fraxel og et langvarigt resultat.

En CO2-laserbehandling varer omkring 30-60 minutter med en restitutionstid på 5-7 dage. Resultatet viser sig helt 4-5 måneder efter sidste behandling og holder i årevis.

Priser på behandlinger til rygerrynker

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med botox ved munden
1.400 DKK
Behandling med Restylane
Fra 2.800 DKK
Behandling med Profhilo (2 behandlinger)
8.200 DKK
Behandling med Fraxel ved munden
2.300 DKK
Behandling med CO2-laser ved munden
7.000 DKK
Bestil gratis konsultation

Klinisk hudpleje til rygerrynker

Efter en kosmetisk behandling mod rynker omkring munden anbefaler vi, at du plejer din hud med god klinisk hudpleje for at holde den sund, spændstig og fugtet – på den måde holder dine smukke resultater så længe som muligt. Klinisk hudpleje indeholder potente ingredienser og har bag hvert enkelt produkt flere års dermatologisk forskning.

Produkterne giver en optimal effekt og vedligeholdelse er behandlingsresultaterne, lige så vel som effekten også er videnskabeligt dokumenteret. Ingredienserne og mængden af forskning bag giver klinisk hudpleje nogle forudsætninger, der betyder, at produkterne udelukkende bliver forhandlet ved autoriserede klinikker, der har et faguddannet personale, som både er trænet i produkternes virkning og kontinuerligt tager kurser i vores udbud af brands, så de kan vejlede dig bedst muligt.

N’AGE SHOP forhandler vi blandt andet klinisk hudpleje fra SkinCeuticals, iS Clinical og ZO Skin Health.

Spørgsmål og svar om rygerrynker

Hvilke behandlinger er der mod rygerrynker?

Hos N’AGE anbefaler vi oftest botox til rygerrynker. Dertil kommer Restylane, Fraxel og Profhilo, alt efter dit behov og ønske for behandlingen.

Gør behandlingerne ondt?

Smerteniveauet ved injektionsbehandlinger som botox, filler og Profhilo er minimalt, men du kan naturligvis vælge at få bedøvende creme på området inden. Vores laserbehandlinger er derimod ikke smertefri, men også her får du påført bedøvende creme og får også tilbudt smertestillende inden behandlingen. Er smerteniveauet en afgørende faktor for dig, kan du sammen med den kosmetiske sygeplejerske drøfte mulighederne ved din konsultation. Allergiske reaktioner er heller ikke almindeligt – er det noget du er nervøs for, kan du nævne det for din behandler.

Hvordan ved jeg, hvilken behandling jeg skal have?

Den behandling, der passer til dig, vurderes først og fremmest af en af vores kosmetiske sygeplejersker. Herefter tages det også til overvejelse, i hvor høj grad du ønsker at reducere linjerne ved munden, og hvilken type behandling du ville foretrække. Den indledende konsultation er dog helt afgørende, når det kommer til at skulle finde det rigtige behandlingsmatch til dig.

Kan jeg gå på arbejde efter behandlingen?

Efter en injektionsbehandling med botox og filler kan du sagtens gå på arbejde efter. Her vil du muligvis være hævet, og du vil have prikker ved injektionspunkterne. Ved Profhilo vil du have små ”buler” i det behandlede område, som falder ned efter et døgn. Du må ikke have makeup på i fire timer efter behandlingen og ej heller ikke dyrke motion i 24 timer efter.

Ved laserbehandlinger er der såkaldt ”downtime”, der betyder, at huden skal hele og have ro. Det betyder, at du skal forvente at blive hjemme i så høj grad som muligt i dagene efter behandlingen. Du vil få mere information om tiden efter den pågældende behandling til din konsultation.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja