Rygerrynker

Slip af med dine rygerrynker

Rynker omkring munden er det, der i folkemunde kaldes både ”rygerrynker” og ”hønserøv”. De fine linjer ved munden kommer af den bevægelse, vi laver, når vi spidser læberne – og det hører ikke kun rygerne til. Vi gør det alle sammen, når vi bevæger munden for at snakke, synge, fløjte eller give et kys. At de mimiske rynker bliver til permanente rynker ved munden, skyldes blandt andet, at huden bliver tyndere, tørrere og mindre elastisk med alderen. Derfor bliver ”rygerrynkerne” til et aldringstegn.

Heldigvis er der flere måder at reducere rynker omkring munden på – læs mere om vores behandlinger og kliniske hudpleje, der udglatter og styrker din hud på siden her!

rynker

Disse behandlinger reducerer rynker om munden

Der er flere måder at reducere rygerrynker på – hvilken behandling der passer til dig, afhænger af dybden, mængden, dit ønskede resultat og hudtype. Derfor er det vigtigt, at du allerførst bestiller en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske, der kan rådgive dig i vores behandlinger. Her er de fem, der kan anvendes – du kan læse mere om, hvordan de virker længere nede på siden.

1. Restylane

Den mest anvendte behandling til rynker om munden er Restylane – en fugtgivende filler, der udfylder rynker og udglatter huden.

2. Profhilo

Ligesom Restylane er Profhilo også en fugtgivende injektionsbehandling. Forskellen er blot, at Profhilo ikke udfylder, men i stedet stimulerer hudfornyelsen indefra.

3. Botox

En behandling med Botulinum Toxin kan også reducere rynker ved at afslappe de muskler, der forårsager rynkerne.

4. Laserbehandling

Har du flere fine linjer ved munden, kan du også få laserbehandlet dem med Fraxel. Har du mange rynker i underansigtet og ved munden, kan en CO2-laserbehandling i stedet være løsningen.

Dit behandlingsforløb

Til den indledende konsultation vil der være sat god tid af til at gennemgå dine ønsker, mens den kosmetiske sygeplejerske vil vurdere dit behov og præsentere en plan for, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Konsultationen er gratis og en del af vores service – det er den, der sikrer dig et smukt og naturligt resultat. Vores kosmetiske sygeplejersker er nemlig trænede i at se dit ansigt som en helhed og hurtigt fornemme, hvordan man kan give et friskere og mere harmonisk udtryk – samtidig med at du kommer til at ligne dig selv. Desuden forbeholder de sig altid retten til at sige nej til en behandling, hvis de ikke mener, at resultatet vil se naturligt ud til dig. Vores kompromisløshed er din garanti for et resultat, du bliver glad for.

Nedenfor kan du læse, hvordan de forskellige behandlinger foregår!

Sådan foregår behandlingerne

Behandlingstid, restitutionstid, holdbarhed, og hvornår resultatet viser sig, varierer fra behandling til behandling. Til din konsultation får du både en mundtlig og skriftlig gennemgang af den behandling, der passer bedst til dig, så du er helt indforstået med, hvordan behandlingsforløbet foregår.

Ofte benyttes en kombination af behandlingerne til rygerrynker for det bedste resultat.

Restylane udfylder rynker

En fillerbehandling er den oplagte behandling til rygerrynker. De fine linjer om munden skyldes ofte tørhed og tabt fylde i huden på grund af aldring. Restylane tilfører volumen og intensiv fugt til huden, hvilket giver mere vitalitet, ungdommelighed og ikke mindst glød til huden. Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et fugtbindende sukkerstof. Begge er ingredienser, der naturligt findes i huden og som til sammen giver masser af fugt og en diskret og naturlig udfyldning af huden. At Restylane er ikke-permanent, betyder, at filleren nedbrydes naturligt over tid.

Vil du derfor vedligeholde dit resultat, skal du have behandles igen. Selve behandlingen tager kun 15-30 minutter, og så holder den som regel i 6-12 måneder. Resultatet viser sig med det samme, om end du kan være lidt hævet de første par timer efter behandlingen.

Profhilo fornyer huden

Et alternativ til Restylane er at behandle de fine linjer med Profhilo. Ligesom filler er Profhilo en injektionsbehandling, der giver masser af fugt – bare uden fylde. Profhilo fylder ikke huden ud, men giver et skud af højt koncentreret ikke-stabiliseret hyaluronsyre, som er udviklet med en særlig teknologi. Når hyaluronsyre er ikke-stabiliseret, betyder det, at det er letflydende. Det gør, at Profhilo ikke lægger sig i huden, men i stedet blot giver intensiv fugt. Behandlingen reducerer fine linjer, tør og kreppet hud, fordi Profhilo stimulerer hudfornyelsen og giver synlig foryngelse.

En Profhilo-behandling varer omkring 30 minutter og skal foretages ad to omgange. Det fulde resultat viser sig efter en måned efter sidste behandling og holder i 6-8 måneder.

Botox mindsker rynken

Botulinum Toxin – der i daglig tale kaldes botox – er et muskelafslappende præparat, der anvendes til rynkereduktion. Botox virker på de såkaldte mimiske rynker – de rynker, der opstår gennem mimik. Permanente rygerrynker skyldes blandt andet hyppig bevægelse af munden på en måde, så huden omkring læberne lægger sig i folder. Jo tørrere og ældre huden bliver med tiden, desto bedre sidder de fine linjer permanent fast. På den måde kan botox afhjælpe de fine linjer om munden.

Behandlingen tager omkring 15 minutter og så holder resultatet i 3-6 måneder. Inden en behandling med Botulinum Toxin skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed konsulteres af en hudlæge – vores syv klinikker har alle tilknyttede hudlæger.

Fraxel styrker hudkvaliteten

Til fine linjer anvendes også ofte Fraxel: en laserbehandling, der udglatter og udjævner hudstrukturen. Fraxel kan meget kontrolleret ramme små områder af huden, hvilket gør den oplagt til de fine linjer om munden. Behandlingen fungerer på den måde, at laserstrålen laver små, kontrollerede skader i huden, hvorefter den omkringværende hud reparerer og danner ny, frisk hud på området. På den måde reduceres fine linjer, ar og andre ujævnheder.

Selve behandlingen varer mellem 30-60 minutter og har en restitutionstid på 2-5 dage efterfølgende. Et forløb med Fraxel kræver som regel 3-5 behandlinger, men afhænger naturligvis af behov og hudtype. Resultatet er permanent for ar og holder i et år, når det kommer til at ensarte hudstrukturen.

CO2-laser booster kollagendannelsen

Vores mest effektive laserbehandling mod linjer og rynker er CO2-laseren. Denne behandling er ideel til dig, der har flere moderate til dybe rynker omkring munden og i underansigtet. CO2-laserbehandlingen har en længere restitutionstid, men til gengæld en langt større effekt end Fraxel og et langvarigt resultat.

En CO2-laserbehandling varer omkring 30-60 minutter med en restitutionstid på 5-7 dage. Resultatet viser sig helt 4-5 måneder efter sidste behandling og holder i årevis.

Priser på behandlinger til rygerrynker

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med Restylane
Fra 2.500 DKK
Behandling med Profhilo (2 behandlinger)
7.900 DKK
Behandling med botox ved munden
1.200 DKK
Behandling med Fraxel ved munden
1.900 DKK
Behandling med CO2-laser ved munden
6.000 DKK
Bestil gratis konsultation

Klinisk hudpleje til fine linjer

Efter en kosmetisk behandling anbefaler vi, at du plejer din hud med god klinisk hudpleje for at holde den sund, spændstig og fugtet – på den måde holder dine smukke resultater så længe som muligt. Klinisk hudpleje indeholder potente ingredienser og har bag hvert enkelt produkt flere års dermatologisk forskning. Produkterne giver synligt effektive resultater, lige så vel som effekten også er videnskabeligt dokumenteret. Ingredienserne og mængden af forskning bag giver klinisk hudpleje nogle forudsætninger, der betyder, at produkterne udelukkende bliver forhandlet ved autoriserede klinikker, der har et faguddannet personale, som både er trænet i produkternes virkning og kontinuerligt tager kurser i vores udbud af brands, så de kan vejlede dig bedst muligt.

N’AGE SHOP forhandler vi blandt andet klinisk hudpleje fra SkinCeuticals, iS Clinical, Augustinus Bader og ZO Skin Health.

Spørgsmål og svar: Rygerrynker

Gør behandlingerne ondt?

Smerteniveauet ved injektionsbehandlinger er minimalt, men du kan naturligvis vælge at få bedøvende creme på området inden. Vores laserbehandlinger er derimod ikke smertefri, men også her får du påført bedøvende creme og får også tilbudt smertestillende inden behandlingen. Er smerteniveauet en afgørende faktor for dig, kan du sammen med den kosmetiske sygeplejerske drøfte mulighederne ved din konsultation.

Hvordan ved jeg, hvilken behandling jeg skal have?

Den behandling, der passer til dig, vurderes først og fremmest af en af vores kosmetiske sygeplejersker. Herefter tages det også til overvejelse, i hvor høj grad du ønsker at reducere linjerne ved munden, og hvilken type behandling du ville foretrække. Den indledende konsultation er dog helt afgørende, når det kommer til at skulle finde det rigtige behandlingsmatch til dig.

Kan jeg gå på arbejde efter behandlingen?

Efter en injektionsbehandling med botox og filler kan du sagtens gå på arbejde efter. Her vil du muligvis være hævet, og du vil have prikker ved injektionspunkterne. Ved Profhilo vil du have små ”buler” i det behandlede område, som falder ned efter et døgn. Du må ikke have makeup på i fire timer efter behandlingen og ej heller ikke dyrke motion i 24 timer efter.

Ved laserbehandlinger er der såkaldt ”downtime”, der betyder, at huden skal hele og have ro. Det betyder, at du skal forvente at blive hjemme i så høj grad som muligt i dagene efter behandlingen. Du vil få mere information om tiden efter den pågældende behandling til din konsultation.

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
7 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela