Masseter botox

Masseter botox

Botox til masseter er en anerkendt kosmetisk behandling til forstørrede tyggemuskler, der reducerer størrelsen af musklerne og giver ansigtet en slankere og mere kontureret form. Ved at få injiceret botox i dine masseter kan du nemlig opnå et smukt og naturligt hjerteformet ansigt. Nysgerrig på behandlingen? Læs mere på siden her!

Sådan virker botox til masseter

Med botox som en behandling af forstørrede masseter får du en ikke-kirurgisk behandling, som er yderst effektiv til at mindske fylden i ansigtet og blødgøre kæbelinjen. Botox afslapper nemlig musklerne, så de bliver mindre spændte og derved mindre i størrelse. Resultatet er et slankere og mere hjerteformet ansigt.

Botox til masseter er en hurtig og stort set smertefri behandling, men det fuldkomne resultat kræver oftest flere behandlinger med 3-5 måneders mellemrum. Resultatet bliver gradvist synligt over nogle uger og holder normalt op til seks måneder. For at opretholde resultatet kræves ligeledes opfølgende botox-behandling.

Ønsker du at vide, hvordan botox til masseter kan hjælpe dig, kan du booke en gratis og uforpligtende konsultation hos N’AGE.

botox masseter

Dit behandlingsforløb med masseter botox

Hos N’AGE begynder du altid med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker, som herefter vil sende dig til en konsultation hos en af N’AGEs hudlæger, hvor det vil blive vurderet, om en botox-behandling er den rette behandling til dig. Når du er klar til behandlingen, sørger vi for, at der er afsat god tid, så du føler dig tryg gennem hele forløbet. Efter behandlingen tilbyder vi altid en opfølgende kontroltid for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter
Cirka 15 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Efter 3-10 dage
Efter 3-10 dage
Holdbarhed
Holdbarhed
Resultatet holder cirka 3-6 måneder
3-6 måneder

Hvad er botox?

Botox – eller Botulinum Toxin – kan i små doser bruges til at få bestemte muskler til at slappe af, f.eks. masseter. Dette gør det effektivt til en række kosmetiske behandlinger, hvor den mest populære er rynkereduktion – for eksempel mellem brynene, i panden eller omkring øjnene. Derudover kan botox også bruges til at skabe mere harmoni i ansigtet bl.a. ved at behandle massetermusklen, gummysmile, brynløft, lipflip eller til eksempelvis svedreduktion.

Behandlingerne med botox udføres af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker, som har mange års erfaring med behandlingen. Før en botox-behandling skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed gennemgå en konsultation med en af vores N’AGE-hudlæger. Under konsultationen vil lægen vurdere dine behov og sikre, at du er en egnet kandidat til behandlingen. Vores høje sikkerhedsstandarder sikrer, at du får en tryg og professionel behandling.

Botox virker ved at blokere nerveimpulserne til de injicerede muskler, hvilket forhindrer dem i at trække sig sammen i lige så kraftig grad som før. I forbindelse med en behandling af masseter med botox resulterer dette derfor i, at musklen over tid bliver mindre i størrelse. Effekten af en botox-behandling begynder typisk at blive synlig inden for 3-10 dage og varer i gennemsnit 3 til 6 måneder, hvorefter opfølgende behandlinger kan være nødvendige for at opretholde resultaterne.

Priser på masseter botox

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med botox til masseter
3.800 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om masseter botox

Hvad er botox i masseter, og hvad bruges det til?

Botox-injektioner i massetermusklen anvendes hos N’AGE i et kosmetisk henseende for at reducere bredden af kæbelinjen, hvilket giver ansigtet et mere slankt og feminint udseende. Ved at injicere botox i massetermusklen reduceres muskelaktiviteten, hvilket resulterer i en mindre muskel.

Hvordan foregår behandlingen med masseter botox?

Behandlingen starter med en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske, som herefter booker dig ind hos en N’AGE-hudlæge. Denne vurderer herefter, om du er egnet til behandlingen. Selve behandlingen er relativt hurtig og tager kun få minutter. Botox injiceres direkte i massetermusklen ved hjælp af en fin nål. De fleste patienter oplever minimal ubehag, og der er typisk ingen nedetid, hvilket betyder, at du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater, og hvor længe varer de?

Resultaterne af botox i masseter begynder normalt at blive synlige inden for 3-10 dage efter behandlingen. Den fulde effekt kan tage op til en måned at udvikle sig og kræver som regel flere behandlinger for et optimalt resultat.

Virkningerne varer typisk mellem 3 til 6 måneder, hvorefter opfølgende behandlinger kan være nødvendige for at opretholde resultaterne.

Er der nogen risici eller bivirkninger ved at få botox i masseter?

Som med enhver medicinsk behandling er der potentielle risici og bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger er midlertidige og kan inkludere smerter, hævelse eller blå mærker på injektionsstedet. Sjældnere bivirkninger kan omfatte asymmetri i ansigtet, svaghed i nærliggende muskler eller problemer med at tygge. Det er vigtigt at få behandlingen udført af en erfaren og kvalificeret behandler for at minimere risikoen for komplikationer.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF