Øjenbrynsløft

ØJENBRYNSLØFT – OPSTRAMNING AF HUDEN UDEN KIRURGI

Med et øjenbrynsløft hos N’AGE kan du vinke farvel til løs og indsunken hud ved øjnene! Her tilbyder vi både botox og et ikke-kirurgisk øjenbrynsløft med Ultherapy! Med alderen er det for de fleste uundgåeligt at huden ikke bliver mere slap og tung, og det er hverken specielt flatterende eller praktisk. Faktisk oplever vi hos N’AGE, at tunge øjenlåg og løs hud ved øjnene generer rigtig mange af vores kunder. Desuden kan løs hud i øjenomgivelserne få dig til at se ældre og mere træt ud, hvilket er en udfordring, vi behandler med god effekt hos N’AGE.

øjenbrynsløft

ET NATURLIGT ØJENBRYNSLØFT

Hos N’AGE kan du få et øjenbrynsløft med Ultherapy – helt uden kirurgi. Ultherapy er både patenteret, FDA-godkendt og ekstremt effektiv! Behandlingen er en ultralydsbehandling, som leverer energi i form af ultralyd til de dybe, underliggende lag i huden. Normalt ville man bruge plastikkirurgi for at få et løft i de underliggende lag, men her er Ultherapy et effektivt og nemt ikke-kirurgisk alternativ – helt perfekt til et naturligt øjenbrynsløft!

Energien i ultralyden varmer punktvist de underliggende hudlag op, så de stimuleres til selv at danne frisk, ny kollagen samt styrke de svage kollagene fibre i huden. De kollagene fibre, vi har i huden, kan sammenlignes med elastikker – og når de styrkes og trækker sig sammen, strammes huden op. Man kickstarter hudens naturlige opstramning og får et naturligt, forynget resultat.

Hvem kan få øjenbrynsløft med Ultherapy?

Tunge øjenlåg kan både være generende fysisk og æstetisk. Tunge øjenlåg er dog ikke bare tunge øjenlåg. For nogle kan et øjenbrynsløft med Ultherapy eller Botulinum Toxin være nok til at løfte øjenlågene, og for andre kan der være brug for et kirurgisk øjenbrynsløft. Her henviser vi hos N’AGE til Aleris. Fordelen ved Ultherapy er blandt andet, at det er huden selv, der strammer sig selv op – det betyder, at du hverken skal opereres eller have nedetid efter.

Til din indledende konsultation vurderer vores kosmetiske sygeplejersker, hvilken type øjenbrynsløft der vil være den helt rette til dig.

Det sikreste øjenbrynsløft på markedet

Skal du have et øjenbrynsløft, er det uanset behandling vigtigt, at du vælger en sikker behandlingsmetode. Den Ultherapy-maskine, som benyttes hos N’AGE, er den eneste maskine af sin slags, som har opnået en FDA-godkendelse. FDA er en global organisation, der er ledende inden for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr og sikrer, at alt har den rette sikkerhedstandard. De spiller en stor rolle i at sikre effekten af medicinsk udstyr og er videnskabeligt dokumenteret på højeste niveau for både din sikkerhed og effekt af behandlingen. Hos N’AGE er kun det bedste godt nok! Du er altid sikret et trygt behandlingsforløb og et fantastisk resultat.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Et øjenbrynsløft med Ultherapy tager omkring 30 minutter, og du vil altid blive tilbudt smertestillende inden din behandling. Vores kosmetiske sygeplejersker vil altid være klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå forvirring, eller du bliver utryg under behandlingen. Hos N’AGE har vi over 20 års erfaring, og din tryghed er vores højeste prioritet.

Inden dit øjenbrynsløft vil din behandler markere de hudzoner, der skal behandles. Ultherapy adskiller sig fra mange andre behandlinger ved, at huden overvåges gennem hele behandlingen. Det sikrer, at behandlingen sker så præcist som muligt, så det bedste resultat opnås. Selve behandlingen foregår ved, at du får påsmurt et tyndt lag ultralydsgele og efterfølgende bliver behandlet med kontrolleret ultralydsenergi i de korrekte hudlag. Smerten er tålelig og beskrives ofte som en kortvarig, prikkende varme i huden. Resultatet er et synligt løft i øjenområdet!

AMBASSADØRERNES FAVORIT

Hos N’AGE er vores ambassadører vilde med Ultherapy-behandlingen. Ambassadører som Helena Christensen, Caroline Wozniacki, Uffe Buchard og Lina Rafn sværger til den enestående behandling, der gør, at de kan vedligeholde deres fantastiske og naturlige ydre uden at skulle gå på kompromis med langvarig downtime.

Jeg elsker det naturlige løft, Ultherapy giver mig, fortæller Helena om sit behandlingsforløb med Ultherapy.

Et øjenbrynsløft er ikke alt, en Ultherapy-behandling kan. Behandlingen går også under navnet ”Hollywood-behandlingen”, da behandlingen oprindeligt blev foretaget på Hollywood-stjerner, som ønskede et ansigtsløft, hvor de var garanteret et naturligt resultat uden at skulle under kniven. Fordelen ved Ultherapy er, at man kan fortsætte hverdagen uden tydelige tegn på behandling, men samtidig ikke gå på kompromis med effektivitet og resultat! Hvor du med et kirurgisk øjenbrynsløft har flere dages downtime, opheling og gener, vil du altså med et øjenbrynsløft med Ultherapy kunne fortsætte din dag som normalt.

GRATIS KONSULTATION

Hos N’AGE er din tryghed og sikkerhed i førersædet og noget, vi aldrig går på kompromis med. Derfor udfører vi forud for dit ikke-kirurgiske øjenbrynsløft altid en gratis og uforpligtende konsultation. Vores professionelle kosmetiske sygeplejersker vil vejlede dig gennem et behandlingsforløb, der er tilpasset dine ønsker og muligheder. Der vil være afsat god tid, så alle dine spørgsmål samt undren vil kunne blive besvaret. Vores kosmetiske sygeplejersker har retten til at sige nej, hvilket betyder at alle kunder hos N’AGE, er sikret naturlige og smukke resultater – for hos N’AGE er kun det bedste godt nok!

Dit behandlingsforløb med Ultherapy

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 60 minutter
Cirka 60 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Det endelige resultat ses efter 6 måneder
Efter 6 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
Holdbarheden er 1-5 år afhængig af hudkvalitet
1-5 år

Priser på Ultherapy-behandling som øjenbrynsløft

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Øjenbrynsløft
Fra 8.000 DKK
Øjenbrynsløft inkl. øjne
Fra 12.000 DKK
Øjenbrynsløft m. botox
1.400 DKK
Bestil gratis konsultation

Andre behandlinger til øjenbrynsløft

Til behandling af øjenbrynsløft benytter vi også injektionsbehandlingen botox. Der findes utrolig mange myter og usandheder omhandlende behandlinger med botox. Ønsker du at blive klogere på behandlingen, og hvad den kan gøre godt for – så læs med her!

Botox til brynløft

Du kan også få et øjenbrynsløft med botox hos N’AGE. Årsagen til rynker om øjnene er simpel – de opstår som følge af, at de små muskler vi har i ansigtet, trækker sig sammen og får huden til at folde og virke tung og løs i øjenomgivelserne. Disse rynker kaldes mimiske rynker og reduceres og behandles med god effekt med botox! Botox kan løfte øjenbrynet gennem en helt speciel injektionsteknik. Botox som øjenbrynsløft er mere diskret til sammenligning med Ultherapy, da det ikke er lige så effektfuldt og ej holder lige så længe.

Hvad kan botox?

Ved en behandling med botox injiceres en lille mængde produkt ind i området, der behandles. Botox får musklerne i ansigtet til at slappe af, så de ikke kan trække sig lige så kraftigt sammen og dermed få huden til at folde. Med en behandling med botox i bryn og øjenområdet vil du opleve en hud, der bliver langt glattere. Du vil opnå en profil, der er mere åben samt et yngre udtryk – et naturligt og diskret øjenbrynsløft.

Mange frygter, at en behandling med botox vil reducere mimikken og altid ser unaturligt ud. Det er langt fra sandheden! Botox reducerer rynken og ikke mimikken. N’AGEs holdning er, at et ansigt altid skal være levende, og vi udfører udelukkende naturlige og æstetiske resultater tilpasset dig. Vores kosmetiske sygeplejersker har retten til at sige nej, hvis de mener behandlingen er uhensigtsmæssig eller vil skabe unaturlige resultater. Derudover har N’AGE over 20 års erfaring inden for kosmetiske behandlinger, og du er derfor sikret resultater i topkvalitet!

Opstrammende hudpleje

Gode resultater bevares og optimeres med god hudpleje. N’AGE har et stort udvalg af effektiv klinisk hudpleje – find det på N’AGE SHOP. Ønsker du at opfriske øjenområdet, reducere mørke rande og mindske linjer og rynker kommer her tre fantastiske anbefalinger til dig

A.G.E. EYE COMPLEX

A.G.E. Advanced Eye fra SkinCeuticals er en avanceret rynkereducerende øjencreme, der aktivt bekæmper synlige aldringstegn som mørke rande, fine linjer og smilerynker. Øjencremen modvirker tilmed, at de kollagene fibre i huden bliver nedbrudt, og huden omkring øjnene vil derved ikke lægge sig i folder.

EYE BRIGHTENING CRÉME

Eye Brightening Créme fra ZO Skin Health er en fantastisk anti-age formulering med retinol. Cremen er målrettet at reducere linjer, mørke rande og hævelser i øjenområdet.

YOUTH EYE COMPLEX

Youth Eye Complex er iS Clinicals mest effective anti-age øjencreme. Cremen beskytter og hydrerer den sarte hud i øjenområdet med en kombination af kraftige peptider, proteiner og antioxidanter. Du vil opnå en hud, der bliver fastere, glattere og synligt lysere i øjenområdet!

Spørgsmål og svar om øjenbrynsløft

Hvem kan få Ultherapy-behandlingen?

Alle, der ønsker en naturlig opstramning af løs og slap hud uden kirurgi eller langvarig downtime.

Hvor ofte skal jeg have Ultherapy?

Holdbarheden for Ultherapy afhænger af både hudkvalitet og alder. Som hovedregel siger vi fem år, hvis du er under 40 år, omkring to år, hvis du er mellem 40 og 55 år, og cirka et år, hvis du er over 55 år.

Til en gratis og uforpligtende konsultation vil du få personlig vejledning i forhold til dit individuelle behandlingsforløb.

Gør Ultherapy ondt?

Smerte er meget individuelt, og det varierer derfor meget fra person til person, hvor meget smerte de føler i forbindelse med Ultherapy-behandlingen. Mange beskriver smerten som en varm, prikkende følelse i huden. Du vil altid blive tilbudt smertestillende i klinikken, men kan også vælge at tage det hjemmefra.

Er der downtime efter en behandling med Ultherapy?

Efter en behandling med Ultherapy vil du ikke være videre mærket af behandlingen og kan fortsætte din hverdag, som du plejer. Makeup og hudpleje kan anvendes som normalt samme dag. For at minimere hævelse anbefaler vi, at du holder dig fra sauna og varme bade i 1-2 dage.

Er der bivirkninger ved behandling med Ultherapy?

Der er ingen voldsomme bivirkninger ved Ultherapy-behandlingen. Der kan opstå lidt rødme og mild hævelse i huden et par timer efter behandlingen som led i opvarmningsprocessen.

Findes der tilsvarende behandlinger?

Hos N’AGE benytter vi også botox til øjenbrynsløft. Botox er en muskelafslappende injektion, der kan benyttes i kombination med Ultherapy. Hvad den rette behandling er for netop dig, vil din behandler fremlægge for dig til en gratis og uforpligtende konsultation.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF